Πολύ Κακής Ποιότητας Μεταλλικό Κλουβί Pet Camelot

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Μην ανοίγω άλλο θέμα.Εχουμε να προτείνουμε κάνα κλουβί για το τέρας το δικό μ??Με απασχολεί να έχει η να δέχεται ροδακια και να έχει κάποια Α αντοχή

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ροδάκια έχουν μόνο τα box τα πλαστικά, στο εμπόριο.
Εκτός αν κάνεις καμιά ιδιοκατασκευή.
Αν ο μικρός είναι κύριος και δεν χτυπιέται να βγει, μπορείς να πάρεις ότι σηκώνει η τσέπη σου.
Τα ροδάκια γιατί τα θέλεις;

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Σκέφτομαι να πάρω πλαστικό κουτί μεταφοράς με πόρτα από το πλάι ώστε να το βάζω στο αμάξι (Suzuki jimny πίσω με πεσμένα τα πίσω καθίσματα) γιατί όποτε βάζω τον έρμη μέσα το αμάξι γίνεται χάλια.
Επειδή είμαι άσχετος τι μέγεθος πρέπει να έχει ώστε να χώρα και να κάθεται άνετα ο Ερμής (γερμανικό ποιμενικό);

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@manolo δεν έχεις πολλές επιλογές. Τα box αυτοκινήτου δεν βγαίνουν σε πάρα πολλά μεγέθη. Αρα, θα σου έλεγα το μεγαλύτερο, πχ ferplast atlas 100 μεν, αλλά αν χωράει στο αμάξι σου, δε. Μην το υποτιμήσεις. Εχουν όγκο τα άτιμα που δεν τους φαίνεται με την πρώτη, και μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως. Αν έχεις τρόπο να το δοκιμάσεις πριν την αγορά, είναι το ιδανικό.

• Like
Reactions: manolo

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καλό φαίνεται.
Από ότι είδα εκτος από το 100 που έχει διαστάσεις 100*60*66 υπάρχει και το 100 max 100*80*71
Αυριο μετράω το αμάξι και αν χωράει το μεγάλο, το πήρα. Να έχει τις ανέσεις του :D

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα το πειράξει, δες αν θέλεις και για soft box. Είναι πιο κουλαντρίσιμα.

• Like

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Κάτι σαν αυτο; 5643d055-2dba-4ee3-b4e7-1bad776e8bd2_1.51b62130e718c61387c3c22c50caa440.jpeg
Ίσως μου κάνει και κάτι τέτοιο. Τον Ερμή δεν τον φοβάμαι για να το καταστρέψει.
Ο μόνος λόγος που το χρειάζομαι είναι στο αμάξι ώστε να μην γεμίζει τρίχες, λάσπες, χώμα, άμμο κτλ στις βόλτες μας.
Αν είναι πολύ πιο οικονομικό ίσως πάρω σαν αυτό.
Αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή θα προτιμήσω το πλαστικό.

• Like
Reactions: Elrandir and mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.571
Athens
@Moussa
60 ευρώ δεν είναι λίγα και δεν δικαιολογούν τη χρήση μιας φοράς σαν να είναι χάρτινα πιάτα φαγητού.
Επίσης είναι ένα επώνυμο προϊόν, αλλιώς θα ψωνίζαμε τα κρέιτ από τη λαική ή από τα jumbo.
Με αντριχιάζει το γεγονός ότι ο σκύλος θα μπορούσε να σφηνώσει ή να πνιγεί αν φορούσε κολάρο.
Αν έχεις κουράγιο να το συνεχίσεις, ενημέρωσε το συνήγορο του καταναλωτή.
Αν ο κατασκευαστής διατείνεται ότι φταίει η μεγάλη παραμονή του σκύλου, ή τα κιλά του ή το σχήμα της μουσούδας τους, έφειλε να έχει μέσα οδηγίες όπως έχουν όλα τα προϊόντα.

To pet4u μου έχει αλλάξει πάντως οδηγό που υποτίθεται δεν χάλαγε ποτέ το λάστιχό του (και τελικώς χάλασε σε ένα σημείο) με καινούργιο.

Ωστόσο δεν βρίσκω λόγο πλέον να ψωνίζω από εκεί - πολύ απρόσωπο και με τόσο τζιρο που τους έχω κάνει, δεν έχω πάρει δώρο ούτε ένα ψευτομασουλητήρι. Άλλαξα πλέον σε μαγαζί που με έμαθαν κιόλας με την πρώτη επίσκεψη και με εξυπηρετούν καλύτερα και οικονομικότερα.

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Κάτι σαν αυτο; View attachment 69344
Ο Βαρούφης ένα τέτοιο έχει τον τελυταίο καιρό και μια χαρά το τιμάει. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο το πήραμε, αλλά τελικά το έχουμε στο σαλόνι και αράζει εκεί. Το έχουμεν αφήσει και μοναχό του, με κλειστά τα πορτοπαράθυρα του crate, και μια χαρά έκατσε μέσα. Αλλά ο Βαρούφης γενικά δεν είναι καταστροφέας...

Σχετικά με το θέμα τώρα, ένα προϊόν οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Το αν θα την κάνει καλύτερα ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυτό καθορίζει την ποιότητα και δικαιολογεί την αυξημένη τιμή. Από τη στιγμή όμως που το πουλάνε για crate, πρέπει να μπορεί να λειτουργήσει σαν crate. Γύφτοι θα ήμασταν (και πάλι παίζεται..) αν γκρινιάζαμε οτι δεν κράτησε 10 χρόνια. Αλλά το να θες να κάνει το προϊόν την δουλειά του όσο οικονομικό και αν είναι, δε σε κάνει γύφτο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τα crate, πωλούνται ως μέσα μεταφοράς και εκπαίδευσης. Οχι "δια βίου διαμονής".
Θα μου πεις...μα...δεν θα κλείσεις την πόρτα και θα το αφήσεις; Δεν θα λείψεις και για λίγο;
Και θα σου αντιπεί η εταιρία: Φίλε μου, αν έλεγες ότι έβαλες τον σκύλο μέσα, και όπως έγειρε λίγο το κορμάκι του να κοιμηθεί, στράβωσαν τα κάγκελα και ξεκόλλησαν και τον τρύπησαν, ή ξεμονταρίστηκε όλο το κλουβί και το πλάκωσε, θα σου έλεγα, ότι έχεις δίκιο. Αλλά από την στιγμή που ο σκύλος το χρησιμοποιεί για μασουλητήρι, ή παθαίνει κρίση πανικού όταν μένει μέσα και χτυπιέται μέχρι να κάνει κακό στον εαυτό του [και στο κλουβί], η ευθύνη είναι δική σου. Οφείλεις αν δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί το σκυλάκι, να είσαι από πάνω και να ελέγχεις. Για την ασφάλειά του και την ψυχική του υγεία, πρωτίστως. Αν κλαίει και χτυπιέται να βγει, θέλει προφανώς τον χρόνο του ή δεν το αντέχει η κράση του. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε. Εσύ, ξέρεις τον σκύλο σου και εσύ είσαι υπεύθυνος γι'αυτόν. Οπως φαντάζομαι δεν θα επέστρεφες ένα μαξιλάρι σκύλου, ένα κρεβάτι, ένα λουρί, ένα κολάρο, αν ο σκύλος σου τα έτρωγε, γιατί η χρήση τους δεν είναι αυτή, οπότε θα το κατάπινες και την επόμενη φορά, θα ήξερες καλύτερα, έτσι δεν νοείται να επιστρέψεις και το crate, γιατί δεν ευθυνόμαστε που ο σκύλος σου δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος/προετοιμασμένος να το χρησιμοποιήσει ;)

Αν πάλι, ανήκεις στην ταλαίπωρη κατηγορία των ιδιοκτητών, ζόρικων σκυλακίων και θέλεις σώνει και ντε, να μάθει να μένει το ρημάδι στο κλουβί, και το κλουβί, να μην γίνεται κορδέλες ούτε καν με τεράστια προσπάθεια, πας και φτιάχνεις ένα κατά παραγγελία, στα μέτρα σου, αλουμινένιο νομίζω, που δεν διαλύεται ούτε με πριονοκορδέλα. Δεν θα δώσεις βέβαια 60 ευρώ, για να ξέρουμε και τι λέμε :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μην ανοίγω άλλο θέμα.Εχουμε να προτείνουμε κάνα κλουβί για το τέρας το δικό μ??Με απασχολεί να έχει η να δέχεται ροδακια και να έχει κάποια Α αντοχή
Ολα τα midwest κλουβια παιρνουν ροδακια.
https://www.pet4u.gr/midwest------2.html

Αφου η Ηρα ειχε σπασει οτι κλουβι υπαρχει στην αγορα... φτηνο ή ακριβο... πηραμε αυτο. Απλα να σου πω οτι δεν κλεινει. Ειναι πιο γερο απο τα κλασικα crates... αλλα εσπασε και σε αυτο τη μιση πορτα !!! Βεβαια το καλο ειναι οτι παιρνει διορθωση. Στο πατο βιδωθηκε λαμαρινα και στην πορτα γαλβανιζε καγκελα χοντρα. Παντως δεν σπαει ευκολα. Η Ηρα εκεινη την ημερα που το καταφερε ηταν λες και ειχε γυρισει απο κυνομαχια. Δε θυμαμαι ομως απο που το ειχαμε παρει.. καπου στην Καλλιθεα. Θα το ψαξω και θα επανελθω.
94857_tabby_l_01_08_2013_11_5.jpg

Μετα πας εδω (δεν ξερω αν παιρνει ροδακια) ή σε ενα σιδερα και σου φτιαχνει οτι θες.
http://www.petmania.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=535

Παντως τα ροδακια ειναι μεγαλη εξυπηρετηση στο θεμα σκουπισμα -καθαρισμα.

• Like
Reactions: Mariosgs and mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αρκεί ο ένοικος, να είναι σχετικά πολιτισμένος, για να μην το βρίσκεις κάθε φορά και σε άλλη γωνία του σπιτιού :p

• Like
Reactions: barouf

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αρκεί ο ένοικος, να είναι σχετικά πολιτισμένος, για να μην το βρίσκεις κάθε φορά και σε άλλη γωνία του σπιτιού :p
Βρε χαζουλι... τα ροδακια εχουν στοπ :p

• Like
Reactions: mareco

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Κάτι σαν αυτο; View attachment 69344
Ο μόνος λόγος που το χρειάζομαι είναι στο αμάξι ώστε να μην γεμίζει τρίχες, λάσπες, χώμα, άμμο κτλ στις βόλτες μας.
Αν είναι πολύ πιο οικονομικό ίσως πάρω σαν αυτό.
Αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή θα προτιμήσω το πλαστικό.
Μανώλη καλημέρα,
Είσαι σε λάθος δρόμο. Η λύση είναι μια. Το νέο jimny.

suzuki-jimny-10.jpg

Μετά τη βόλτα με ένα wettex είσαι ok. Θα το χαρεί και ο Ερμής και εσύ. (y)

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
@PXM-DANBULL βαλτός είσαι πρωί πρωί;
Πριν λίγες μέρες πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία. Το ερωτεύτηκα αλλά το ταμείο είναι μείον.

@mareco βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει (γράψει) και θα σου ρίξω Ban. :p
Μήνυμα 32

• Like
Reactions: PXM-DANBULL

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@mareco βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει (γράψει) και θα σου ρίξω Ban. :p
Μήνυμα 32
Καλέ δεν λέω για το δικό σου το καμάρι, το υπερπολιτισμένο!
Ξέρεις πόσες φορές, κόντεψα εγώ, να μην μπορώ να μπω στο σπίτι, γιατί κουτουλιά στην κουτουλιά, είχε φτάσει το crate, μισό μέτρο από την πόρτα; Χωρίς ροδάκια!

ααααααααααα...λάθος το quote ε;;;;;;;;;;;;
Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Sorry!!!!!!!!!! :D

• Like

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
χαχαχααχαααχα
Γιατι βρε Manolo? Οι αντρες δε σφουγγαριζουν-σκουπιζουν???

Αγαπουλα... μεχρι και την πορτα σου φρακαρε να μην μπεις στο σπιτι. Τι αλλο να κανει ο δολιος?? Τι δεν καταλαβαινεις?:whistle:

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ολα τα midwest κλουβια παιρνουν ροδακια.
https://www.pet4u.gr/midwest------2.html

Αφου η Ηρα ειχε σπασει οτι κλουβι υπαρχει στην αγορα... φτηνο ή ακριβο... πηραμε αυτο. Απλα να σου πω οτι δεν κλεινει. Ειναι πιο γερο απο τα κλασικα crates... αλλα εσπασε και σε αυτο τη μιση πορτα !!! Βεβαια το καλο ειναι οτι παιρνει διορθωση. Στο πατο βιδωθηκε λαμαρινα και στην πορτα γαλβανιζε καγκελα χοντρα. Παντως δεν σπαει ευκολα. Η Ηρα εκεινη την ημερα που το καταφερε ηταν λες και ειχε γυρισει απο κυνομαχια. Δε θυμαμαι ομως απο που το ειχαμε παρει.. καπου στην Καλλιθεα. Θα το ψαξω και θα επανελθω.
View attachment 69345

Μετα πας εδω (δεν ξερω αν παιρνει ροδακια) ή σε ενα σιδερα και σου φτιαχνει οτι θες.
http://www.petmania.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=535

Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση..όταν λες δεν κλείνει?

• Like
Reactions: Amaliaz