Πολυκατοικια και σκυλος

D

Deleted member 14614

Guest
Ενοικιαζομενο ειναι και η ιδιοκτητρια δεν εχει θεμα αρκει να μην ενοχλει... Αλλα ακοα δεν με χτυπησαν την πορτα να με πουν να το διωξω και καλα?
Οκ, το συμβόλαιο αναφέρει κάπου ότι απαγορεύονται τα κατοικίδια?

Astr0peleki

Active Member
23 Μαϊου 2015
39
47
Αθήνα
Αυτό το πράγμα βρε παιδιά με τις πολυκατοικίες και τα σκυλιά έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ενοικιαστές και ιδιοκτήτες. Όσο υπάρχουν οι κάφροι που δεν τα θέλουν από τη μια και σκαρφίζονται ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί για να διώξουν κάποιον σκυλογονέα είναι φοβερό..Από την άλλη, υπάρχουν και οι κάφροι σκυλογονείς που τα έχουν δεμένα, παρατημένα κλπ κλπ σε μπαλκόνια και δεν έχει τελειωμό αυτή η κατάσταση....οπότε θα συμφωνήσω με κάποια σχόλια που διάβασα ότι πέραν του νομικού πλαισίου πρέπει να υπάρχει και σωστή διαχείριση ηθικών ζητημάτων και κοινωνικών.
Αλλά, Χρήστο, είσαι μέσα στους πολλούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Η πρώτη μου ξαδέλφη που έχει έναν ποιμενικό 35 κιλών και είναι ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος όπου διαμένει, έχει κάτι καρακάξες στην πολυκατοικία, που κάθε φορά που βγάζει το σκυλί βόλτα, παραφυλάνε για να της κάνουν παράπονα για τις τρίχες και όλα τα άλλα που αυτές φαντάζονται ότι γίνονται. Και να φανταστείς ότι η ξαδέλφη μου είναι και 'σπασικλάκι' σχετικά με το πώς έχει το σκυλί στο σπίτι, δεν θέλει να ενοχλεί τους γείτονες κλπ κλπ. Είναι να μην πέσεις στην περίεργη φάση....

Χρήστος 29

Active Member
21 Μαϊου 2015
37
12
29
Οπως και να εχει βρηκα ενα τελειο σπιτι στην ιδια τιμη τριπλασιο σε μεγεθος και σε καλη κατασταση και απο τον ιουλιο θα εχω φυγει οποτε οτι και να θελουν να κανουν δεν θα με νοιαζει απλα