γ@μώτο..πάει το όνειρο ζωής μου δλδ να έχω 10 σ' ενα διαμέρισμαΤα 10 μάλλον τα ονειρεύτηκες, μανίτσα
γ@μώτο..πάει το όνειρο ζωής μου δλδ να έχω 10 σ' ενα διαμέρισμαΤα 10 μάλλον τα ονειρεύτηκες, μανίτσα
Καλέ και 20 μπορείς να έχεις -- δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός, λέμε Ετοιμάσου!! (και ένα μπόνους για τη γειτόνισσα).γ@μώτο..πάει το όνειρο ζωής μου δλδ να έχω 10 σ' ενα διαμέρισμα
εγω πιστευω οτι οφειλεις να πραττεις και να τηρεις οχι μονο αυτα που υπαγορευουν οι εγγραφοι νομοι αλλα και οι αγραφοι που λεμε. οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.Τώρα...για το αν είναι ενήμερος ή όχι ο ιδιοκτήτης @spyv -- και διόρθωσέ με, σε παρακαλώ @LaCat αν έχεις αντίθετη άποψη -- sensu stricto θεωρώ ότι δεν οφείλεις να τον ενημερώσεις. Βεβαίως, ως θέμα αρχής, καλό θα ήταν να το γνωρίζει για να μην έχεις παρατράγουδα, αλλά δεν προκύπτει (κατά τη γνώμη μου) υποχρέωση να ενημερώσεις, εφόσον βεβαίως τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, κτλ.
και αφετέρου γιατί ειδικά αυτήν την περίοδο οι ιδιοκτήτες είναι ιδιαίτερα συζητήσιμοι.Τώρα...για το αν είναι ενήμερος ή όχι ο ιδιοκτήτης @spyv -- και διόρθωσέ με, σε παρακαλώ @LaCat αν έχεις αντίθετη άποψη -- sensu stricto θεωρώ ότι δεν οφείλεις να τον ενημερώσεις. Βεβαίως, ως θέμα αρχής, καλό θα ήταν να το γνωρίζει για να μην έχεις παρατράγουδα, αλλά δεν προκύπτει (κατά τη γνώμη μου) υποχρέωση να ενημερώσεις, και δε δύναται να σου απαγορεύσει να έχεις ζώο συντροφίας, εφόσον βεβαίως τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, κτλ.
Οχι. Δεν οφείλεις να ενημερώσεις..
Υπαρχουν σκυλια κ σκυλια...πες οτι πεφτεις σε καποιο το οποιο κανει ζημιες, οφειλεις να ενημερωσεις ή οχι?
καλά αυτό με το αίμα είναι και λίγο σχετικό ε.. μερικοί(γενικά λέω) έχουν αυτοκινητάρα, πατρικό, εξοχικό, χωράφια, νοικιάζουν σε άλλους διαμερίσματα ή έχουν ολόκληρες οικοδομές, φοροδιαφεύγουν, είχαν λαδώσει/κομπίνες για να τα έχουν όλα αυτά.. και θα έρθεις εσύ (γενικά λέμε) με τον σκύλαρό σου να τα κάνεις όλα λίμπα ? τι κράτος είναι αυτό !...Δεν νομίζω οτι το σκέφτεστε κ πολυ σφαιρικά το ζητημα...παρα μονο απτο πως σας συμφερει...
Κ μιλαω τωρα σαν ιδιοκτητρια που νοικιαζει το διαμερισμα της αλλα δεν εχω μπει ποτε μεσα.
Πανε ομως οι γονεις μου που κ που κ μου λενε οτι τοχουν κουκλα το σπιτι, εαν ομως δεν πηγαιναν...κ πηγαινα πχ ξαφνικα εγω κ εβλεπα ενα μπαλκονι μεστο σκατο ή το κατουρο, πορτες ή ντουλάπια φαγωμενα (συμβαινουν κ αυτα, ταχω δει) τι θα πρεπε να πω κ τι θα πρεπε να μου πει ο νοικαρης?
Υπαρχουν σκυλια κ σκυλια...πες οτι πεφτεις σε καποιο το οποιο κανει ζημιες, οφειλεις να ενημερωσεις ή οχι?
Οτι κατι δεν μας ανηκει, απλα το νοικιαζουμε δε παει να πει οτι πρεπει να το γραφουμε στα παπακια μας, καποιος εφτυσε αιμα για να του ανήκει!