Ποιο να διαλέξω?

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
ναι ειναι πανεμορφα σκυλια! βεβαια ειναι απιστευτη και η μια φυλη που αναφερεις και η αλλη!:) οσον αφορα τις φολες, φιλε μου ο αλλος δεν χρεαζεται να εχει κινητρο για να σου κανει την ζημια. ο κοσμος ειναι πολυ κακος! και αυτο το βλεπουμε γυρω μας καθημερινα νομιζω!
δυστηχώς έχεις δίκαιο ..

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
Πήγαινε σε φιλοζωικήηηη. Αφού δεν ξέρεις τι θες :)
ποιός είπε ότι δεν ξέρω τι θέλω? ανέφερα 2 συγκεκριμένες ράτσες και ζήτησα γνώμες.. έχω σχεδόν κλείσει προς καναδέζικο και συζητούσαμε για το χώρο που θα μένει.. δεν έχω κάτι με τα αδέσποτα.. ίσα ίσα απλά θέλω το πρώτο ζωάκι που θα μπεί στο σπίτι να είναι ράτσα.. αλλιώς αν είχα πρόβλημα με τα αδέσποτα ούτε θα τα τάιζα ούτε θα πήγαινα τα θυληκά που βλεπω στο δρόμο για στείρωση..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Χάθηκα λίγο γιατί γράφεις στην αρχή πώς θα μένει έξω ακόμα και αν βρίσκεσαι σπίτι και τώρα μου λές ότι μόνο όταν λείπεις θα την αφήνεις στον κήπο και όταν έρχεσαι μέσα σωστά?αν είναι έτσι κανένα πρόβλημα αφού το ίδιο κάνουμε στην οικογένεια και την αφήνουμε έξω αν λείπουμε αλλά πιό λίγες ώρες απο τις 7 που γράφεις και τελευταία όλο και κάποιος θα είναι σπίτι.
Μου φαίνεται πολύ όμως για ένα λάμπ να γίνεται αυτό καθημερινά δλδ να λείπεις αρκετές ώρες.ίσως τελικά να σου κάνει περισσότερο το καναδέζικο λυκόσκυλο αλλά ότι και να αποφασίσεις πρέπει να ασχοληθείς αρκετά μαζί του και μίλησε με κάποιον εκτροφέα να σου λύσει περισσότερα για την φυλή.

Last edited:

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
ευχαριστώ πολύ kickass .. μάλλον έχεις δίκαιο !αν είναι όντως έτσι (δηλαδή αν δεν μπορούν να μείνουν μόνα τους για πολύ) ίσως όντως μου ταιριάζει περισσότερο το καναδέζικο λυκόσκυλο..

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
View attachment 42259
πειτε μου όμως... εκτός απο χαρακτήρα συμπεριφορα κτλ.. δεν είναι και πολύ όμορφα???? έχω ερωτευθεί... μην αρχίσετε.. δεν το παίρνω για την όψη αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα.. απλά το αναφέρω.!
Ειναι πανεμορφα!!!!
...απλα το αναφερω. :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι νομιζουν οτι τα ελβετακια ή οπως λανθασμενα τα λες dogmaster καναδεζικα θελουν λιγοτερη συντροφια απο τα λαμπραντορ οπως θα δεις και στο fci standard λεει familly και companion dogs http://www.fci.be/uploaded_files/347g01-en.doc .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι νομιζουν οτι τα ελβετακια ή οπως λανθασμενα τα λες dogmaster καναδεζικα θελουν λιγοτερη συντροφια απο τα λαμπραντορ οπως θα δεις και στο fci standard λεει familly και companion dogs http://www.fci.be/uploaded_files/347g01-en.doc .
Συμφωνώ με αυτό που λες απόλυτα. Πισταύω ότι όλα τα σκυλιά, ημίαιμα και καθαρόαιμα, επειδή είναι αγελαία ζώα, θέλουν να είναι μαζί με τον άνθρωπο τους. Σίγουρα κάποια από την φύση τους είναι πιο ανεξάρτητα από άλλα το οποίο όμως λανθασμένα εκλαμβάνεται ότι ζουν ευτυχισμένα σε ένα κτήμα μονα τους.