Ποιο αδεσποτο να παρω ??

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
μακαρι να περασω!!!!
οκ σ ευχαριστω για τις συμβουλλες!!
αν περασω επαρχια το σκυλι θα το παρω μαζι μου. Θα φροντισω να βρω σπιτι που να μην εχει προβλημα ο ιδιοκτητης. Και αν δε βρω κανενα
(αραγε εχει το δικαιωμα καποιος να μ απαγορευσει στ διαμερισμα του, σε μια πολυκατοικια να χω σκυλο? αλλα θα γραψω αλλου γι αυτο)
που δε νομιζω, θα το αφησω εδω, στους γονεις μου με τον Κουκι.
Αν βρω σπιτι, θα παω στην αρχη μονη μου, να μαθω πρωτα το μερος, να δω που εχει πετ-σοπ, κτηνιατρους κ μετα να ρθει και το σκυλακι. :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πρώτα από όλα σταμάτα να γράφεις εδώ και άνοιξε κανένα βιβλίο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μετά πέρασε και πήγαινε στην πόλη που είναι η σχολή.

βρες σπίτι ΧΩΡΙΣ να κρατάς έναν σκύλο αγκαλιά

ύστερα βλέπουμε.

αν η μάνα σου θέλει σκύλο θα πάρει μόνη της.

μην της φορτώσεις άλλο ένα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
i will stand by makis!

σταθεροποιησου καπου, δες πως παει το θεμα και παρε σκυλο οταν θα μπορεις να το αναλαβεις! οχι για να το φορτωσεις στην μανα σου! και ασε τα φορουμ και ανοιξε κανα βιβλιο!

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
ΜΑΚΗΣ said:
πρώτα από όλα σταμάτα να γράφεις εδώ και άνοιξε κανένα βιβλίο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μετά πέρασε και πήγαινε στην πόλη που είναι η σχολή.

βρες σπίτι ΧΩΡΙΣ να κρατάς έναν σκύλο αγκαλιά

ύστερα βλέπουμε.

αν η μάνα σου θέλει σκύλο θα πάρει μόνη της.

μην της φορτώσεις άλλο ένα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :lol: :D :lol: :D
σημερα σαββατο ειναι η μονη μερα που δε διαβαζω, γι αυτο ειμαι τοση ωρα μεσα :wink:

(πριν παρω οποιοδηποτε θα ειμαι σιγουρη 100% οτι το θελουν κ οι γονεις μου. αλλιως θα τους εφερνα προ τετελεσμενου. θα γυρναγαν δηλ σπιτι κ θα βλεπαν ενα σκυλι. αλλα η αποκτηση σκυλου δεν ειναι κατι απλο. οποτε λειτουργω με συνεση)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
marga, διαβάζοντας από την αρχή το θέμα έμεινα μεταξύ άλλων σε δύο σημεία:

κατα 90% εχω πεισει τη μαμα μου για να αποκτησουμε αλλο ενα σκυλακι
πριν παρω οποιοδηποτε θα ειμαι σιγουρη 100% οτι το θελουν κ οι γονεις μου.
Συζήτησε πρώτα το θέμα με την οικογένεια σου και αφού συμφωνήσετε και λάβετε υπ’ όψιν σας όλες τις παραμέτρους (πιθανή μετακόμιση λόγω σπουδών, έλλειψη χρόνου λόγω διαβάσματος κτλ) το ξανασυζητάμε.
Από το 90% μέχρι το 100% υπολείπεται ένα σημαντικό 10% μέχρι να πάρετε την τελική σας απόφαση. :wink:

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, η επόμενη δημοσίευση σου στο παρόν θέμα, να έχει σχέση με το αδέσποτο που αποφασίσατε να υιοθετήσετε και μόνο. Περιμένουμε νεώτερα σχετικά με την τελική σου απόφαση για να μην αναλωνόμαστε σε άνευ ουσίας συζητήσεις γενικού περιεχομένου και ελάχιστης χρησιμότητας.

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
ROTTIE said:
Συζήτησε πρώτα το θέμα με την οικογένεια σου και αφού συμφωνήσετε και λάβετε υπ’ όψιν σας όλες τις παραμέτρους (πιθανή μετακόμιση λόγω σπουδών, έλλειψη χρόνου λόγω διαβάσματος κτλ) το ξανασυζητάμε.
Από το 90% μέχρι το 100% υπολείπεται ένα σημαντικό 10% μέχρι να πάρετε την τελική σας απόφαση. :wink:

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, η επόμενη δημοσίευση σου στο παρόν θέμα, να έχει σχέση με το αδέσποτο που αποφασίσατε να υιοθετήσετε και μόνο. Περιμένουμε νεώτερα σχετικά με την τελική σου απόφαση για να μην αναλωνόμαστε σε άνευ ουσίας συζητήσεις γενικού περιεχομένου και ελάχιστης χρησιμότητας.
Εννοειται ροτι. Ενας σκυλος ειναι ενα μωρο που δε μεγαλωνει ποτε. Και φυσικα πρεπει να το σκεφτομαστε πολυ πριν τον αποκτησουμε.
Οκ. θα επανελθω οταν θα εχω νεοτερα