Ποιο αδεσποτο να παρω ??

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
marga said:
το μονο π με ενοχλει ειναι οτι όταν καθομαι στον καναπε κ βλεπω τηλεοραση ο κουκι εχει ορεξη για παιχνιδι κ κανει ενα μακροσυρτο κλαμα μεχρι ν τν παιξεις.. γκρρρ ωρες ωρες νομιζω οτι εχω τζακ ρασελ!!
κ όταν ρεπει εγω να τον βγαλω βολτα κ βαριεμαιιιιιι
Αλλα δε θα αλλαζα με τποτα τον Κουκι. δε μπορω ν φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον. λατρευω ολα οσα κανει.
(ακομα κι όταν μ ειχε κατουρησε τν καινοργια μπλουζα burberry που μολις ειχα φερει από το λονδινο :lol:)
Τωρα θελω κ προσπαθω ν πεισω τη μαμα μ να παρουμε κι αλλο σκυλο. κι ας τα κανω ολα εις διπλουν.
Την αγαπη, την αφοσιωση κ τα παιχνιδια δε τα αλλαζω με τιποτααααααα!!!
Βαριέσαι να παίξεις μαζί του, βαριέσαι να τον πας βόλτα, αλλά δεν βαριέσαι να πάρεις δεύτερο!!!
:shock:

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
δε βαριεμαι να τον παιξω ουτε να τον παω βολτα!
απλα οταν εχεις κοιμηθει 4 το πρωι και στις 9 πρεπει ν βγαλεις το σκυλο, δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο! :lol:
Οπως επισης κ οταν εχετε γυρισει απο τη βολτα, εχετε παιξει, κοιμαται, καθεσαι λιγο στον καναπε να διαβασεις ενα βιβλιο κι αμεσως ερχεται παλι για παιχνιδι.
Δε πηρα πχ τζακ ρασελ επειδη ειναι τοσο υπερκινητικα αλλα ο Κουκι πιστευω ειναι μεταλλαξη τζακ! :D :D
Αυτο το γραψα στη σελ των αρνητικων του να χει κανεις σκυλο.
Οταν εχεις ενα ζωο εχεις κ υποχρεωσεις. Μεσα στ τοσα χρονια που τον εχεις, καποια φορα, για καποιο λογο θα δυσανασχετισεις λογικο ειναι.
Ομως αυτο δε σημαινει οτι δεν τον αγαπας, ή δεν τον θες!! διαβασες τι γραφω στις τελευταιες προτασεις?!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Eγώ το βλέπω αλλιώς:
Χάριν στον σκύλο, έχω κάνει πάρα πολλές βόλτες, ακόμα κι όταν ήμουνα τόσο κουρασμένος που βαριόμουνα να κουνηθώ!!! :wink:
Το ίδιο λέμε, απλώς εγώ το διατυπώνω άλλιώς...
:lol:

Διαβάζω τι γράφεις, απλώς επισημαίνω τα σημεία που θεωρώ ότι μπορούν να πυροδοτήσουν κάποιον διάλογο ή να προβληματίσουν γενικότερα. :wink:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πάω για ξύρισμα, να πλυθώ να παρφουμαριστώ, πάω και την νεκροφόρα στο πλυντήριο των αυτοκινήτων, και είμαι έτοιμος να κάνω τον σωφέρ σε όποια ενδιαφέρεται!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
μμμμ κι εγω εχω χαρει πολλες φορες τη φυση λογω του Κουκι..!
οταν λες προβληματισμους τι εννοεις?? περι ανευθυνων ιδιοκτητων ας πουμε :?:

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
ειδα μια αγγελια εδω, για ενα "γκεκακι".Προφανως προκειται για μια ρατσα κυνηγοσκυλου που εμεις, οι Ελληνες εχουμε δημιουργησει οπως το "γκριφον" κλπ 8)
Μηπως ξερετε τι μεγεθος εχουν αυτα τα σκυλια? Η αγγελια δε λεει κ το τηλ δε το σηκωνουν...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
marga όπως υα έχεις δει δεν έχω ανακατευτεί.

μήπως όμως έχεις μπερδευτεί?

ήθελες πιτ το οποίο δεν ήθελε η μάνα σου.

θες αδέσποτο αλλά όχι αυτά που φροντίζεις.

τώρα σκέφτεσε να πάρεις λαγόσκυλο σε δαιμέρισμα.

μήπως να ακούσεις την μάνα σου που δεν θέλει άλλο????//

δεν περιμένεις λίγο καλύτερα να ξεκαθαρίσεις τι και γιαί το θες και ύστερα να το ξανασυζητήσουμε?????

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
ΜΑΚΗΣ said:
marga όπως υα έχεις δει δεν έχω ανακατευτεί.

μήπως όμως έχεις μπερδευτεί?

ήθελες πιτ το οποίο δεν ήθελε η μάνα σου.

θες αδέσποτο αλλά όχι αυτά που φροντίζεις.

τώρα σκέφτεσε να πάρεις λαγόσκυλο σε δαιμέρισμα.

μήπως να ακούσεις την μάνα σου που δεν θέλει άλλο????//

δεν περιμένεις λίγο καλύτερα να ξεκαθαρίσεις τι και γιαί το θες και ύστερα να το ξανασυζητήσουμε?????
δεν εχω να ξεκαθαρισω τιποτα! ξερω πολυ καλα τι θελω κ γιατι!
Αρχικα ελεγα ν παρω ενα καθαροαιμο. Απο τις διαφορες φυλες λοιπον π υπαρχουν, αναμεσα σ καποια αλλα μ αρεσουν κ τα πιτ. Εγραψα λοιπον στ αντιστοιχο φορουμ(εισαι κ εσυ εκει??) τις συνθηκες διαβιωσης μου, ωστε οι εμπειροι να μου πουν αν μπορω ν αποκτησω τη συγκεκριμενη φυλη.
Ερευνητικα πηγαινα.
Ομως, μετα σκεφτηκα οτι ειναι κριμα ν αγορασω καποιο τηξ στιγμη που αλλα πεθαινουν μονα, στους δρομους.
Θα μπορουσα λοιπον να παρω ενα αδεπσοτο πιτ ομως η μητερα μου μ ξεκαθαρισε οτι πιτ δε θελει. Εχει ακουσει βλεπεις στις ειδησεις ολα αυτα περι επιθεσεων πιτ, κ δε μ αφηνει με τπτ.
Οσο για τα αλλα, τα αδεσποτα π φροντιζω, εξηγησα παραπανω.

Δε καταλαβαινω τι απ αυτα που ειπα ηταν αλογο??

(ολες οι ρατσες υπο τις καταλληλες συνθηκες μπορουν ν ζησουν σε διαμερισμα. απο καννις μεχρι ντογκ ντε μπορτνο)
Ξερεις κατι? βλεποντας κι αλλες σελιδες με ποστς, καταλαβαινω οτι πολλοι απο σας εχετε μια ειρωνικη διαθεση κ δε καταλαβαινω το λογο :evil: :cry:-γενικα μιλωντας

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Παιδια δεν πάει καλά το μαγαζί... :( Ακόμα μια δυσαρεστημένη πελάτισσα.... :roll: Κάτι πρέπει να γίνει.Μήπως να γράφουμε τα αντίθετα από αυτά που σκεφτόμαστε :?: :-k

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
keyman said:
Παιδια δεν πάει καλά το μαγαζί... :( Ακόμα μια δυσαρεστημένη πελάτισσα.... :roll: Κάτι πρέπει να γίνει.Μήπως να γράφουμε τα αντίθετα από αυτά που σκεφτόμαστε :?: :-k
ξερεις ποιο ειναι το θεμα? και δεν το λεω τωρα για τον Μακη.
Ο γραπτος λογος κρυβει πολλους κινδυνους. Δεν εχεις μπροστα σου αυτον που μιλας ωστε ν καταλαβαινει κ κατι απο τις εκφρασεις του προσωπου σου. Γι αυτο πρπει να εισαι οσο πιο-πως να το πω- αναλυτικος γινεται κ να χρησιμοποιεις κ κανα emotion.
Και στα τωρινα αλλα κ σε παλιοτερα τοπικς π διαβαζα, διεκρινα καποια δοση ειρωνειας κλπ. δε νομιζω οτι μπηκαμε εδω για ν ειρωνευομαστε.
Ο σκοπος ειναι ν κανουμε συζητηση για τον αγαπημενο μας φιλο, κ για θεματα γυρω απ αυτον.
Αν καποιος εχει αδικο για κατι, ας του το πουμε αλλα με ωραιο τροπο :wink:

Και ναι keyman. πρπει ν σκεφτεις πολυ κατι πριν το πεις ή το γραψεις

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εμενα παντως η γνωμη μου βλεποντας οτι ηδη φροντιζεις αδεσποτα αλλα θες καποιο αλλο ειναι οτι δεν θες να βοηθησεις ενα αδεσποτο αλλα θες ακομα εναν σκυλο...τωρα αν φταιει ο γραπτος λογος....................

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
Νικος said:
εμενα παντως η γνωμη μου βλεποντας οτι ηδη φροντιζεις αδεσποτα αλλα θες καποιο αλλο ειναι οτι δεν θες να βοηθησεις ενα αδεσποτο αλλα θες ακομα εναν σκυλο...τωρα αν φταιει ο γραπτος λογος....................
διαβασες τις προηγουμενες σελιδες?!?!?! ειδες τι εχω γραψει για τα "δικα" μου αδεσποτα??
αν ναι, κι εχεις ακομα αυτη τη γνωμη, τι να πω.....

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
για αυτα που ειναι στο υπουργειο αφου εχουν στεγη πες ενταξει αν και ουτε και αυτο το θεωρω σωστο...δεν διευκρινιζεις ομως ουτε που ζουν η μαμα με τα παιδακια της-το κοντα στο σπιτι μου δεν αρκει,εμενα κοντα στο σπιτι μου ριξανε φολες-και ουτε καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να τα χωρισεις.πολλες φορες τα αδεσποτα δημιουργουν προβληματα και ΠΡΕΠΕΙ να τα χωρισεις-δεν μιλω για τα δικα σου.νομιζω πως αν επερνες το κατωτερο μελος της αγελης δεν θα ειχαν προβλημα αφου δεν θα διαταρασες τη σειρα ιεραρχιας

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
κοιτα τα αδεσποτα που φροντιζω ειναι χωρισμενα σε 3 ομαδες.
Η μια ειναι στ υπουργειο. Εκει βρισκονται 2 θηλυκα κ 2 αρσενικα.
Πιστεψε με δεν υπαρχει πιο τυχερο αδεσποτο απ αυτα. Σχεδον δεσποζομενα ειναι! Μονο π μπορουν αν θελουν ν πανε καμια βολτιτσα μεχρι το mall. (δηλ τα αυτοκ. ειναι τ μονο προβλημα, αλλα συνηθως δεν βγαινουν απ το υπουργειο κι αν βγουν ξερουν πολυ καλα ν φυλαγονται)
Εδω σ λεω, εχουν μεγαλα καλαθια μεσα στ υπουργειο!! κ ολοκαινουργια σπιτια στην αυλη. Την περισσοτερη ωρα κοιμουνται μεσα κι οταν θελουν βγαινουν κ τρεχουν στ γκαζον. Την καλυτερη ζωη κανουν.
Και ναι, ειναι αχωριστα. Οταν ειχαμε παρει τη μια θηλυκια για στειρωση κ εμεινε 1 βδομαδα στ κτηνιατρειο, τα αλλα ειχαν μαραζωσει. Δεν ετρωγαν, δεν επαιζαν, τιποτα. Το ιδιο κ αυτη. Και μολις γυρισε... Δε μπορω να περιγραψω με λογια το τι εγινε. Ποσο ευτυχισμενα ηταν κ παλι. Ναι αυτα τα ζωα δε μπορεις να τα χωρισεις.

Οσον αφορα την αλλη θηλυκια. Αυτη μενει στο μπραχαμι, μαζι με τον γιο της κι εναν φιλο τους. Ειναι εξαιρετο σκυλι ομως κι αυτη ειναι πολυ δεμενη με τα αλλα. Κ κυριως με τον γιο της. Ειναι περιπου 5 χρονων κ ο γιος 3-4. Αυτα κοιμουνται εξω, ομως ολο το μπραχαμι τα ταιζει,τα παμε σε γιατρους κλπ. Φολες δε βαζουν. Μενουν σε συγκεκριμενη περιοχη κι ολοι τα ξερουν κ τα αγαπανε.

Το θεμα ειναι να παρω καποιο π θα χει πραγματικη αναγκη. Καποιο μωρο που δε θα μπορει να ζησει μονο του. Εξω στο κρυο, χωρις φαι, νερο, αγαπη. Ξερεις, καποιο απ αυτα π ζουνε μονα τους μετα βιας στ δρομο
Και βασικα να ναι κουταβι

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
'οχι δεν είμαι σε κανένα άλλο forum

έχω και άλλες δουλει΄ς να κάνω

εδώ το διάβασα.

όταν λες θέλω σκύλο και από πιτ πας σε λαγόσκυλο.....

θεωρείς ότι ένα λαγόσκυλο είναι κατάλληλο για ζωή στην πόλη???

είναι και άλλα πράγματα σε αυτά που έχεις γράψει τα οποία είναι παρ'αξενα αλλά δεν θα αναφερθώ.

προσωπικά δεν σε έχω ειρωνευτεί.

απλά σχολίασα ότι ΙΣΩΣ λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να είσαι υπέρμετρα ενθουσιασμένη και ότι ΙΣΩΣ θα ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο μέχρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ξέρεις τι θέλεις.

την εικόνα ανθρώπου που τα έχει μπλέξει μου δίνεις

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
ΜΑΚΗΣ said:
'οχι δεν είμαι σε κανένα άλλο forum

έχω και άλλες δουλει΄ς να κάνω

εδώ το διάβασα.

όταν λες θέλω σκύλο και από πιτ πας σε λαγόσκυλο.....

θεωρείς ότι ένα λαγόσκυλο είναι κατάλληλο για ζωή στην πόλη???

είναι και άλλα πράγματα σε αυτά που έχεις γράψει τα οποία είναι παρ'αξενα αλλά δεν θα αναφερθώ.

προσωπικά δεν σε έχω ειρωνευτεί.

απλά σχολίασα ότι ΙΣΩΣ λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να είσαι υπέρμετρα ενθουσιασμένη και ότι ΙΣΩΣ θα ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο μέχρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ξέρεις τι θέλεις.

την εικόνα ανθρώπου που τα έχει μπλέξει μου δίνεις
οχι ενταξει! τα χω ξεμπερδεμενα. Μπορεις μεσω πμ να μου πεις ποια ειναι παραξενα!!
δεν πηγα σε λαγοσκυλο επιτηδες. Απλα ειδα την αγγελια, ειναι κουταβι, θηλυκο, ομορφο, χωρις σπιτι κ γι αυτο αλλωστε ρωτησα να μου πειτε για το μεγεθος αυτων των σκυλιων κλπ..
Κοιτα, σιγουρα υπαρχουν φυλες που ειναι καλυτερα να ζουν σε σπιτια με μεγαλους κηπους κλπ. Ομως πιστευω, οτι αν του παρεχεις καθημερινες μεγαλες βολτες, μπορεις να χεις κ βελγικο γρενενταελ ή αγιου βερναδου σε διαμερισμα...
Μια καθηγητρια μου πχ εχει Ιρλανδικο Σεττερ στ σπιτι της κι ειναι μια χαρα...
Και σ αυτο το φορουμ που σου λεω, τα παιδια εχουν ολο πιτ κ οι περισσοτεροι μενουν σε διαμερισματα :wink:

Και να πω γενικως, επειδη δε γνωριζομαστε απο κοντα, οτι δεν ειμαι ενα παιδακι 18 χρονων που δε ξερει τι θελει κ ζηταει συνεχεια απο τους γονεις του. Ειμαι αρκετα υπευθυνη, ξερω τι θελω, κι αυτα που ζηταω ειναι παντα στα πλαισια της λογικης. Γι αυτο κιολας ψαχνω αρκετα τι θα ειναι το δευτερο μου σκυλι...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όπως σου είπα είσαι μπερδεμένη.

επίσης μέσω μεμονομένων περιπτώσεων βγάζεις συμπεράσματα για φυλές.

το κύριο χαρακτηριστικό των λαγόσκυλων λοιπών είναι το..................... γάβγισμα.

έτσι έχουν ανατραφεί έτσι κάνουν.

και το κάνουν ΠΟΛΥ.

είσαι διατεθιμένη για τα υπόλοιπα 15 χρόνια της ζωής σου να έχεις ένα μόνιμο γαβγιστή δίπλα σου??

και εαν ναι.

οι γείτονες?

το μεγαλύτερο σου όμως φάουλ είναι ότι πιστεύεις ότι διαβάσεις.

δεν είναι κακό το να διαβάζεις.

το αντίθετο.

αυτό είναι το ζητούμενο από εμάς.

η ενημέρωση του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων.

αλλά από εκεί μέχρι να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ εκτροφείς με εκπαιδευμένα σκυλιά σε μια ΠΟΛΥ ιδιαίτερη περίπτωση είναι λάθος (αυτό ήταν ΜΕΓΑ λάθος κατά την άποψη μου).

συμβουλή μου.

συνέχισε να διαβάζεις ότι βρεις μπροστά σου.

ρώτα οτιδήποτε οποιονδήποτε

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κανέναν και τίποτα.

ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΕ

Βγάλε τα συμπεράσματα σου μόνη σου.

είσαι πολύ μικρή ακόμη και δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσε.

όλα θα έρθουν μόνα τους

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
Ναι για την περιπτωση "συστηνω εκπαιδευτη" εχεις δικιο. Οπως και με τους γιατρους, δεν πρεπει ποτε να συστηνεις αν δεν εισαι 100% σιγουρος.
Στη δεδομενη περιπτωση δε θα λεγα. "πηγαινεται σ αυτον, ειναι πολυ καλος σιγουρα"
Θα ελεγα οτι εχω ακουσει κ διαβασει καλα λογια. Απο κει κ περα ο καθε ενδιαφερομενος βγαζει μονος του τα συμπερασματα του.

Θελω πολυ να πληροφορουμαι γυρω απο το θεμα σκυλος- υγεια- εκπαιδευση.
Φετος ξαναδινω πανελ για να περασω κτηνιατρικη. Εχω δωσει ενα καρο χρηματα για βιβλια, παιρνω περιοδικα, διαβαζω αρθρα στο ιντερνετ(ελληνικα κ μη) κ προσπαθω να εμπλουτιζω συνεχεια τις γνωσεις μου.

Σ ευχαριστω για την πληροφορια για το γκεκακι. Το γαυγισμα ειναι οντως προβλημα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κράτα τον ενθουσιασμό της ηλικίας

συνέχισε να ενημερώνεσε για όλα

μην επηρεάζεσε

μην πιστεύεις ότι ακούς και διαβάζεις.

ακολούθησε τα (εαν θες) και δεν θα χάσεις :wink:

και συνεχίζω..............

περνάς κτηνιατρική Θεσσαλονική ή Καρδίτσα

το καινούργιο σκυλί ποιός θα το .................. φάει στην μάπα????

κάνε υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη