τελικά όλα είναι λίγο-πολύ αμφιλεγόμενα, δηλαδή αν του δώσεις βραστό μπορεί να σπάσει, αν του δώσεις ωμό που δεν καταψυχθεί μπορεί να αρρωστήσει, πάντως απ'οτι κατάλαβα το καλύτερο είναι το μοσχαρίσιο ωμό κόκκαλο, φυσικά ο μύθος περι του τρώει ωμό κρέας άρα δαγκώνει και μπορεί να σε φάει και σένα, έχει καταριφθεί προ πολλού. Τώρα για τη σαλμονέλα την ήξερα για το κοτόπουλο όπου εκεί φεύγει αλλά θέλει πολύ καλό βράσιμο (το ξέρω λόγω της μικρής μου και μου το έχει πει ο παιδίατρος) αλλά για το χοιρινό αυτό ήταν που δε γνώριζα.