γειά σου
@meds-3 ,εγώ της δικιάς μου της δίνω τη profine κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη! κ την puppy της έπαιρνα κ τώρα πλέον την adult. Το τρίχωμα της λάμπει,τα κακά της είναι στερεά κ όχι διάρροιες κτλ.Επίσης όταν τις αμολάει (τις ακούω) δεν μυρίζουν! αχχαχαχα σημαντικό στοιχείο για τη τροφή. της προσθέτω κ μια κουταλιά ελαιόλαδο,κάνει καλό στο τρίχωμα της.αυτό που λες για την αναπνοή τους δε ξέρω,μπορεί να διαφέρει από σκύλο σε σκύλο.η δικιά μου είναι κομπλέ.Πρέπει να σου πώ ,οτι κατάλληλες τροφές είναι αυτές που έχουν ως πρώτο συστατικό το κρέας,δηλαδή την πρωτεϊνη που χρειάζεται ένας σκύλος κ ειδικά σκύλος σε ανάπτυξη κ όχι ρύζι ή δημητριακά κτλ κτλ πράγματα που φουσκώνουν απλά το σκυλί κ δε του παρέχουν στην ουσία τπτ σημαντικό. Επίσης, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ τροφές που στα συστατικά τους γράφουν " υποπροϊόντα ζώου κ παράγωγα ζώου"(μύτες,αγκώνες,πόδια,αυτιά αλεσμένα όλα) είναι ότι πιο σάπιο μπορείς να δώσεις στον σκύλο σου.συνήθως αυτές οι τροφές είναι οι πιο φθηνές που θα βρείς γι'αυτό το λόγο.)Απόφυγε τες.
Λογικά θα αλλάξεις κανα 2 τροφές μέχρι να βρεις αυτή που της ταιριάζει καλύτερα. Ελπίζω να είμαι κατατοπιστική κ να της έχεις βρει ήδη την κατάλληλη!