Ποια Φυλή θα θέλατε να ήσασταν, αν ήσασταν σκύλος;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Θα ηθελα να ειμαι ενα μικρο χαριτωμενο μαλτεζακι να με χαϊδευουν ολη μερα και να λιωνω πανω σε γυναικιες αγκαλιες.
Δλδ για γυναικείες αγκαλιές θα έβαζες ακόμη και ροζ φιογκάκια;;; :p:p

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Σκονάκι για τους αναποφάσιστους:)
εμένα με έβγαλε γκολντεν ριτρίβερ....εκτός των υπολοίπων προσόντων θα ημουν και όμορφη!!! Αν και μεταξύ μας θα θελα να είμαι ποιμενικός Βέρνης, έξυπνος, καλόκαρδος και ευγενικός, να ζω στα όρη και τα βουνά , πιστός και αθλητικός....τώρα στο κρύο θα γρατζουνούσα την πορτα του αφεντικού να με βάλει μεσα......

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αυτη που ειμαι...
πατερας απο Αθηνα, μητερα απο Θεσσαλια, γιαγια απο Σμυρνη, παππους απο πελοποννησο...

Πανεξυπνη :D , ομορφη :p, προσαρμοσιμη, εργατικη αλλα ευκολα γινομαι τεμπελα, φιλικη και αμαλαχει ψυλομυτα ;) , ακρως προστατευτικη, κτητικη, πιστη....
Δεν μαθαινω ευκολα.. με σωστο κινητρο ομως ανακαλυπτω πανευκολα!!

Σαν τα σκυλια μου!! :D :D :D

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
κι εμενα σιβηρικο χασκυ με εβγαλε το τεστ. εγω δεν ξερω τι φυλη θα ηθελα να ημουν γιατι δεν κατεχω πολλα μεχρι στιγμης,
αλλα θα ηθελα να ημουν ενα σκυλακι:
πολυ ομορφο
πολυ γλυκο
να αχολουνται ολοι την ωρα μαζι μου
να μην κανω καμια δουλεια
να μην τρεχω ολη την ωρα, νορμαλ καταστασεις
να με κανουν μπανιο, να με χτενιζουν
να μην μου κοβουν αυτια ή ουρα
να με ταιζουν λιχουδιες και μπολικο κρεας
και να δαγκωνω οποιον δεν συμπαθω
αααα και να μην μαδαω
και να μην μυριζει η ανασα μου
χιχιχι

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
μουσκαρος!!!!!
Με αυτογνωσία όμως!
Έλα πες τι θα ήσουν. Ή να μαντεψω; Τσιουαουα με κόκκινη μπερτα λέω εγω... :)

Edit: έλα ρε Κιμωναααα! Εγω πάω να το σωσω δν βλέπεις; :)

Last edited:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Eεεεεε, το θέμα μουυυυυυυυυυυ... :( :(..Γιατί όποτε ανοίγω θέμα γίνεται η χαρά του chat???Xaxaxaxaxax :D :D :D.....Παλεύω με το είναι να μη on-topic και μου κάνετε ενέσεις να πάρω ΠΑΛΙ το στέμα απ τον billara :D :p (superman)...εδώ κύριοι ανοίχτηκε ένα θέμα με επίπεδο και σκοπό να πάει πολύ βαθιά και μακριά!! Τι αίσχη είναι τούτα???? :p :p...Συμμαζευτείτε!!!!!! :D

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δε μας απασχολεί τι σας έβγαλε το ΤΕΕΕΕΕΕΕΣΤ....και εμένα με έβγαλε bullmastiff by the way...:D..Για να ακούνε μερικοί μερικοί :p :p :p....ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... :D :D....Κοκόνι, εσύ που είσαι ο καλύτερος mod όλων των φόρουμ, όλου του κόσμου, όλων των πλανητών όλου του γαλαξία...επανέφερε την τάξη!!! :D :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
κι εμενα σιβηρικο χασκυ με εβγαλε το τεστ. εγω δεν ξερω τι φυλη θα ηθελα να ημουν γιατι δεν κατεχω πολλα μεχρι στιγμης,
αλλα θα ηθελα να ημουν ενα σκυλακι:
πολυ ομορφο
πολυ γλυκο
να αχολουνται ολοι την ωρα μαζι μου
να μην κανω καμια δουλεια
να μην τρεχω ολη την ωρα, νορμαλ καταστασεις
να με κανουν μπανιο, να με χτενιζουν
να μην μου κοβουν αυτια ή ουρα
να με ταιζουν λιχουδιες και μπολικο κρεας
και να δαγκωνω οποιον δεν συμπαθω
αααα και να μην μαδαω
και να μην μυριζει η ανασα μου
χιχιχι
Εσένα να σε υιοθετήσει κάποιος πολύ πλούσιος :p:p οι υπόλοιποι θα πάμε με τον Γρίφο..δεν έχουμε τόσες απαιτήσεις.:p:p

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Εσένα να σε υιοθετήσει κάποιος πολύ πλούσιος :p:p οι υπόλοιποι θα πάμε με τον Γρίφο..δεν έχουμε τόσες απαιτήσεις.:p:p
θα βαλω αγγελια, αμεσως αλλα pedigree δεν εχω θα με βολεψετε?χιχιχι

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Eεεεεε, το θέμα μουυυυυυυυυυυ... :( :(..Γιατί όποτε ανοίγω θέμα γίνεται η χαρά του chat???Xaxaxaxaxax :D :D :D.....Παλεύω με το είναι να μη on-topic και μου κάνετε ενέσεις να πάρω ΠΑΛΙ το στέμα απ τον billara :D :p (superman)...εδώ κύριοι ανοίχτηκε ένα θέμα με επίπεδο και σκοπό να πάει πολύ βαθιά και μακριά!! Τι αίσχη είναι τούτα???? :p :p...Συμμαζευτείτε!!!!!! :D
να παρεις εσυ το στεμμα?απο μενα?παλι?
εισαι πολυ ΓΑΤΑΚΙ ακομα για να το καταφερεις κ οχι μπουλμαστιφ....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δε μας απασχολεί τι σας έβγαλε το ΤΕΕΕΕΕΕΕΣΤ....και εμένα με έβγαλε bullmastiff by the way...:D..Για να ακούνε μερικοί μερικοί :p :p :p....ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... :D :D....Κοκόνι, εσύ που είσαι ο καλύτερος mod όλων των φόρουμ, όλου του κόσμου, όλων των πλανητών όλου του γαλαξία...επανέφερε την τάξη!!! :D :p
εσυ το:-({|= σου...
αφιερωμενοhttp://www.youtube.com/watch?v=miGmOFuAK9U:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros