Ποια Φυλή θα θέλατε να ήσασταν, αν ήσασταν σκύλος;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κι εγώ...."τσοπάνης" θα ήθελα να είμαι....
Αγύριστο κεφάλι, που άμα του "κάτσει" κάτι ούτε με ...λοβοτομή δεν το βγάζεις...
Καλές ψυχές, που άμα μπεις στην ...καρδιά τους, δεν βγαίνεις με τίποτε...και σου δείχνουν και την αδυναμία τους....
(καλά, πολύ ...ανθρώπινο το έκανα..., αλλά το πιστεύω...)

(συν ότι είπε ο έτερος....τσοπανόφιλος....:p)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...έτσι μπράβο! Για να διαβάζω τα posts σου, ακόμα και όταν είμαι έξω από το δωμάτιο... ακόμα και χωρίς τα γυαλιά μου!!!:D

Επανέρχομαι, λοιπόν, στο ότι θα ήθελα να ήμουν bullmastiff...΄
Στα χέρια του johnk, πάντα...

Είναι απλό: Γιατί του μοιάζω!

- Εχουμε σχεδον τα ίδια τροφαντά μαγουλάκια...
- Υπακούμε στις εντολές, κατά το δοκούν... Ειδικά στην ηλικία μου, δεν είμαι πολύ "εκπαιδεύσιμος"...
- Εχουμε επιλεκτική ακοή... μετά από κανένα 5λεπτο: "αγάπη μου, μου φώναξες?"...
- Είμαστε ήρεμοι και "μιλάμε" με χαμηλούς τόνους... δεν είμαστε aggressive...
- Σκεφτόμαστε (θέλω να πιστεύω) συνεχώς και καταγράφουμε ότι συμβαίνει γύρω μας, έστω και αν, φαινομενικά, κάνουμε κάτι άλλο...
- Εχουμε και οι δύο "αυτό το βλέμμα"... λυπημένο? προβληματισμένο? παρακλητικό? καχύποπτο? Τι νάναι άραγε...
- Εχουμε και οι δύο τα "κιλάκια" μας, αναλογικά με το ύψος μας... μεγάλο στέρνο... και μεγάλη "αγκαλιά"...
- Εντάξει, μπορούμε να τρέξουμε μερικές δεκάδες μέτρα και, μάλιστα, γρήγορα... αλλά μην περιμένεις από μας "αθλητισμό" και όλες αυτές τις κουταμάρες...
- Είμαστε εξαιρετικοί επιβάτες αυτοκινήτου... μας αρέσουν (ακούς Grifos?) οι πολύ μεγάλες βόλτες με αυτοκίνητο...
- Μπορούμε να ξεχωρίσουμε του "καλούς" και τους "κακούς"...
- Αγαπάμε τους δικούς μας και θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά τους... "Θεού αοράτου... και μέχρι θανάτου"...
- Οταν μένουμε μόνοι μας, δεν κάνουμε "αταξίες", αλλά ανησυχούμε... για τους δικούς μας...
- Παραμένουμε ήρεμοι, μέχρι (λίγο πριν από) το τέλος... κι εκεί που δεν μας περιμένεις, "γυρίζει" το μάτι μας... Θα την πέσουμε, χωρίς προειδοποίηση... Και ξαφνιάζεσαι... πολύ...
- Αν δεν έχεις καλές προθέσεις... προσπέρνα καλύτερα... εδώ υπάρχει ένα Bullmastiff!!!

Υ.Γ. Grifos!!! Παρουσιάσου! Κι εμένα Siberian Husky με έβγαλε το τεστ!!! Είμαι έτοιμος να με υιοθετήσεις... Αρκεί να μη με πηγαίνεις τόσο μεγάλες βόλτες!!!

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Golden Retriever με εβγαλε αλλα αν ειχα επιλογη δεν θα ηθελα να ειμαι σκυλος.
Θα προτιμουσα κατι ιπταμενο ή κατι σε κακομαθημενος γατος Περσιας να μην σηκωνομαι απο τα μεταξωτα μαξιλαρια της πλουσιας αφεντικινας μου και να με ταιζε σολωμο, γαριδες, κυνηγι και τα καλυτερα κοψιδια. :D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Jack Russell ...το 'χω στη φύση μου :
1) να σπάω νεύρα :D
2) να μην βάζω π@π@ στη καρέκλα,
3) να γυρνάω σαν σβούρα,
4) να είμαι επίμονη μέχρι τελικής πτώσης,
5) να φωνάζω μερικές φορές (συνήθως στην δουλειά :D)
6) να είμαι ...άντε πάμε ρε παιδιά γιούργια !!!!
7) να μην κουράζομαι εύκολα
8) να θέλω να κάνω καινούργια πράγματα συνέχεια
Αυτά...
Εγω θα ήθελα να ήμουν κολλητη της Σταματιας να πηδαμε εναλλάξ! Χαχα! Κ Σταματία μου συμφωνώ με ότι είπες κ συμπληρώνω λόγους.
Τζακ Ράσελ Τεριέ γιατί:
1) έχει γαιδουρινό πείσμα - όπως εγώ
2) κρατάει μούτρα αν δν γίνει το δικο του - όπως εγώ αλλα αν το πείτε ότι το είπα θα το αρνηθω!
3) παραμιλαει απο μέσα του λες κ σιχτιριζει όταν αγανακτεί! Οχι γαυγισμα, ανοιγμα κλεισιμο σαγονιων κ κτ ηχοι που παιρνεις ορκο οτι ειναι λέξεις!
Ομάδα 3, αλλα κ ομάδα 2 wannabe. Αν μπορούσαμε να ρωτησουμε ένα Τζακ, θα ελεγε οτι έχει τον εαυτό του στο μυαλό του Μεγάλο Δανό κ βάλε! Γι'αυτο κ δν περνάει απαρατήρητο απο πουθενά.

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ειχα κανει το τεστ και με ειχε βγαλει ενα κουταβι ξερωγω τι.... αλλα δεν βρισκω το σχτικο θεμα εδω που ειχα ποσταρει τη φωτογραφια με το σκυλι που με ειχε βγαλει.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ειχα κανει το τεστ και με ειχε βγαλει ενα κουταβι ξερωγω τι.... αλλα δεν βρισκω το σχτικο θεμα εδω που ειχα ποσταρει τη φωτογραφια με το σκυλι που με ειχε βγαλει.
Ναι αλλά τι φυλή θα ήθελες να ήσουν??? :p :p :D :D...Αυτό είναι το θέμα.........:D :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χωρίς πλάκα τώρα?
Αν έπρεπε να είμαι σκύλος θα επέλεγα να είμαι ένα ασυνήθιστο "ψαγμένο" μικρόσωμο απ' αυτά που ζουν πάρα πολλά χρόνια. Αλλά όχι τα περιζήτητα.
Αυτά που εκτρέφουν οι πολύ ψαγμένοι λέμε, και σπάνια βρίσκεις σε παπι μιλς.

Θα γεννιόμουν σε κάποιο σούπερ και οικογενειακό μάλλον εκτροφείο.
Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να μείνω αδέσποτη.
Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρεθώ σε μπαλκόνια, ταράτσες, μάντρες κ.λπ.
Θα με αποκτούσε πιθανόν κάποιος ψαγμένος με κτηνιατρικά, τροφές κ.λπ.

Ο μόνος κίνδυνος θα ήταν να με έπαιρνε κάποιος μόνο για εκθέσεις, να με χτένιζαν-έπλεναν όλη μέρα και να μη με άφηναν να τρέχω στα χώματα για να μη λερωθώ!

Αλλά κάθε σκύλος με την τύχη του. Δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα, μόνο να λάβεις κάποια μέτρα (αφού μπορείς να διαλέξεις τη φυλή). Εσείς που θα θέλατε να γίνετε ημίαιμα - πάτε καλά? :eek:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Αν πεις πάλι ότι μοιαζεις με τν Ice, το λέω απο τώρα θελω φωτογραφία να ξέρεις!
Δε μοιάζει Μαρία...στο λέω εγώ :p Και εμένα golden retriever με έβγαλε....
Θα ήθελα να είμαι ή αλητάκος ημιαιμάκος ή φυσικά άμσταφ!!;)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
...έτσι μπράβο! Για να διαβάζω τα posts σου, ακόμα και όταν είμαι έξω από το δωμάτιο... ακόμα και χωρίς τα γυαλιά μου!!!:D

Επανέρχομαι, λοιπόν, στο ότι θα ήθελα να ήμουν bullmastiff...΄
Στα χέρια του johnk, πάντα...

Είναι απλό: Γιατί του μοιάζω!

- Εχουμε σχεδον τα ίδια τροφαντά μαγουλάκια...
- Υπακούμε στις εντολές, κατά το δοκούν... Ειδικά στην ηλικία μου, δεν είμαι πολύ "εκπαιδεύσιμος"...
- Εχουμε επιλεκτική ακοή... μετά από κανένα 5λεπτο: "αγάπη μου, μου φώναξες?"...
- Είμαστε ήρεμοι και "μιλάμε" με χαμηλούς τόνους... δεν είμαστε aggressive...
- Σκεφτόμαστε (θέλω να πιστεύω) συνεχώς και καταγράφουμε ότι συμβαίνει γύρω μας, έστω και αν, φαινομενικά, κάνουμε κάτι άλλο...
- Εχουμε και οι δύο "αυτό το βλέμμα"... λυπημένο? προβληματισμένο? παρακλητικό? καχύποπτο? Τι νάναι άραγε...
- Εχουμε και οι δύο τα "κιλάκια" μας, αναλογικά με το ύψος μας... μεγάλο στέρνο... και μεγάλη "αγκαλιά"...
- Εντάξει, μπορούμε να τρέξουμε μερικές δεκάδες μέτρα και, μάλιστα, γρήγορα... αλλά μην περιμένεις από μας "αθλητισμό" και όλες αυτές τις κουταμάρες...
- Είμαστε εξαιρετικοί επιβάτες αυτοκινήτου... μας αρέσουν (ακούς Grifos?) οι πολύ μεγάλες βόλτες με αυτοκίνητο...
- Μπορούμε να ξεχωρίσουμε του "καλούς" και τους "κακούς"...
- Αγαπάμε τους δικούς μας και θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά τους... "Θεού αοράτου... και μέχρι θανάτου"...
- Οταν μένουμε μόνοι μας, δεν κάνουμε "αταξίες", αλλά ανησυχούμε... για τους δικούς μας...
- Παραμένουμε ήρεμοι, μέχρι (λίγο πριν από) το τέλος... κι εκεί που δεν μας περιμένεις, "γυρίζει" το μάτι μας... Θα την πέσουμε, χωρίς προειδοποίηση... Και ξαφνιάζεσαι... πολύ...
- Αν δεν έχεις καλές προθέσεις... προσπέρνα καλύτερα... εδώ υπάρχει ένα Bullmastiff!!!

Υ.Γ. Grifos!!! Παρουσιάσου! Κι εμένα Siberian Husky με έβγαλε το τεστ!!! Είμαι έτοιμος να με υιοθετήσεις... Αρκεί να μη με πηγαίνεις τόσο μεγάλες βόλτες!!!
Aνεπανάληπτος.....:D :D :D :D
Μια διόρθωσης στο: - Αν δεν έχεις καλές προθέσεις... προσπέρνα καλύτερα... εδώ υπάρχει ένα Bullmastiff!!!

Είναι: Αν ηθελε να γραψει κανεις καποιο επιτυμβιο για τη φυλη,θα ηταν πολυ απλο: "προσπερνα καλυτερα ξενε,εδω αναπαυεται ενα BULLMASTIFF"...!

Για ..το θέμα με τα γυαλιά..ξέρετε JohnK..Καλή η αποστίθησης αλλά πολλές φορές καλύτερη.. Η αφομίωσην επί το έργον, απ' το ''παπαγαλίζον''... :D;)

Last edited by a moderator:

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Bulldog διασταυρωση με pitbull με παπου Kaukasian και γιαγια γκεκα...τουρλουμπούκι δηλαδηΣ...για να ελπιζω οτι στη νυν ζωη θα ειμαι πιο ομορφος...να γελασει και λιγο η ψυχη μας με ολα οσα συμβαινουνε...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...Μια διόρθωση στο: - Αν δεν έχεις καλές προθέσεις... προσπέρνα καλύτερα... εδώ υπάρχει ένα Bullmastiff!!!

Είναι: Αν ηθελε να γραψει κανεις καποιο επιτυμβιο για τη φυλη,θα ηταν πολυ απλο: "προσπερνα καλυτερα ξενε,εδω αναπαυεται ενα BULLMASTIFF"...!

2) Για ..το θέμα με τα γυαλιά..ξέρετε JohnK..Καλή η αποστίθησης αλλά πολλές φορές καλύτερη.. Η αφομίωσην επί το έργον, απ' το ''παπαγαλίζον''[/SIZE]... :D;)
1) Οσο για τη διόρθωση...
Ξέρω καλά τι έλεγε ο επιτύμβιος...:cool:

Αλλά, κουνήσου από τη θέση σου, μεσημεριάτικα!!!:mad::p

Τόσο γρουσούζης θα ήμουν, ώστε να έγραφα τι ...επιτύμβιο θα έχει το ...μνήμα μου?:D

2) Εδώ, σε έχασα τελείως...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ