Αρη,θεωρω περιττο να ξεκινησω απο την αρχη,γιατι μπορει σημερα να κανω την ιδια διαδρομη και να ειναι στρεσαρισμενος για το πρωτο 10' και την επομενη στην ιδια ακριβως διαδρομη,να ειναι νορμαλ.Δεν εχει συνεχεια αυτη τη συμπεριφορα,αλλα πολυ λιγες φορες,που στη διαδρομη στρωνει.Δεν μπορω να καταλαβω τι τον κανει να θελει να προχωρησει πιο μπροστα καποιες φορες.
Berna,ο σκυλος ειχε αρκετες φοβιες.Το δουλεψαμε πολυ και τωρα ειναι πολυυυ καλος,χωρις να σημαινει οτι μπορει να δεχτει παντα ευκολα οτιδηποτε καινουριο.
st3lios,δυστυχως δε γνωριζω πως θα αντιδρασει με τον πνιχτη και δε θελω στη περιπτωση που σε πιεση σπαει(ο σκυλος),να πρεπει μετα να παλευω να ξεπερασει και αυτο.
Ο δικος σου σκυλος,οταν δεν ειναι σουζα στη βολτα ολη την ωρα,πως συμπεριφερεται;Μηπως ετσι κανει και ο δικος μου και εγω ειμαι υπερβολικη...
denis,τον εμπιστευομαι πολυ ως χαρακτηρα,αλλα επειδη ειναι νεαρος ακομα,εχω στο πισω μερος του μυαλου μου μην κανει καμια μλκ,αλλα χωρις να μου εχει δωσει αυτος το δικαιωμα.Φαντασου,οτι οταν θελω να τον περιορισω καπου για "τιμωρια" του βαζω ενα λουρι και το αφηνω διπλα στο ποδι του τραπεζιου.Αυτος μενει ακινητος νομιζοντας οτι ειναι δεμενος,ενω δεν ειναι...Δεν προσπαθει να φυγει,να διαμαρτυρηθει...τιποτα.Απλως περιμενει να τον "λυσω".
Βρε παιδια,αν του φορεσω πνιχτη και θελησει να παει σε αλλο σκυλακι να μυρισει και δεν τον αφησω,δε θα συνδεσει το πνιξιμο με το αλλο σκυλι;Δε θελω να κανει τετοιους συνειρμους.