ουτε εγω δεν ειδα,αλλα μου κανει πιο λογικο το να μην ακουει ,εαν δεν εχει καποια εκπαιδευση...αλλα κ σε σχεση με αλλα σκυλια,εξισου γκαζατα να το δουμε,αν ειναι εκπαιδευμενα ,ακουνε μια χαρα....για τον υπνο ειμαστε μου φαινεται!!!
τα presa ή μαλλον dogo canario, οπως με διορθωσε μια εκτροφεας στην εκθεση που εγινε το σκ που μας περασε, τα εχω απορριψει για δικους μου λογους.Κοίτα καλύτερα κάτι ανάμεσα σε Presa-filla-Bandog.
τι εννοεις "χαμηλοτερα";;Kαι μετά τα cane corso τα οποια είναι χαμηλότερα κατα την γνώμη μου απο τα 3 παραπάνω.
δεν το ηξερα οτι υστερουν.... μου εχουν πει οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με τα αλλα δυο(fila brasileiro & dogo canario) αλλα η διαφορα ειναι οτι ειναι πιο συναισθηματικα... :-Sυστερουν σε φυλαξη σε σχεση με τα πρωτα
Από ο,τι μου είπε τα έχει φέρει όλα από Αφρική , δεν ειπώθηκε κάτι για ζευγάρωμα η byb κτλ αλλά για να είμαι ειλικρινείς δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτα. Μου είπε απλά ότι επειδή δεν έβγαλε φύλαξη του το έδωσε ο φίλος του σαν πετ και το αντικατέστησε με άλλο.gerry ,με τι ζευγαρωσε το πρωτο σκυλι?ειχε κ αλλο ο πρωτος φιλος η μαγειρεψε ζευγαρωμα?αν ξερεις..
Αnasha Boerboels, βρισκετε στην Δανια και μου ειχε κανει καλη εντυπωση οταν εψαχνα πληροφοριες για την ρατσα. Τα σκυλια του ολα εχουν κανει εξετασεις υγειας και εχουν και τον ειδικο βαθμο αξιολογησης που πρεπει να εχουν (νομιζω) ολα τα boerboel. Ριξε μια ματια.πριν λιγο καιρο ανακαλυψα τα boerboel. εχω μαθει, τουλαχιστον απο το ιντερνετ, οτι δεν υπαρχουν εκτροφεια στην ελλαδα ετσι ωστε να επισκεφθω τον εκτροφεα και να μιλησω μαζι του. γνωριζει καποιος σχετικα με την ρατσα αυτη;ή καποια σοβαρα εκτροφεια να ερθω σε επικοινωνια:
ευχαριστω για τον χρονο σας.
Αν θυμάμαι καλά νεαρό αρσενικό γύρο στα 2,5-3 έτη . Δεν περίμενα να μου επιτεθεί προς θεού , απλά η συμπεριφορά του μου φάνηκε ισορροπημένη και για αυτό το έθεσα.νταξη,αυτο δεν ειναι κακο.σε τι ηλικια ηταν?θυμασαι?παιζουν πολλα ρολο στο οτι δεν σου επιτεθηκε...
να επανελθεις γιατι απο εκει που τα εκραζαν εχουμε φτασει σε σημεια θεϊκης πληροτητας. το μονο που δεν μας ειπες ειναι οτι κυκλοφορουν με CD που 20 μηνως του το φορτώνεις και τα κανει ολα! ειδικα αυτο με την αναρηχηση στην ιεραρχια δεν το επιασεα ποτε! δηλαδη το σκυλι 20 μηνων δεν θα σε μετρησει?1,Είναι όλα εξαιρετικά στα καθήκοντα φύλαξης με πολύ δυνατό μυαλό.
2.Ειναι όλα πολύ επικοινωνιακά και αθλητικά,έτοιμα για παιχνίδι και αγάπες.
3.Είναι όλα πολύ υπομονετικά με όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τα υπόλοιπα ζώα(αν υπάρχουν)χωρις να επιζητούν την αναρίχιση στην ιεραρχία αυτής.
Αυτά χονδρικά και επιγραμματικά.Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες,ευχαρίστως να επανέλθω για λεπτομέρειες.