Πισίνα για σκυλάκι;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Picture 023..jpgΠήραμε και εμείς πισίνα 7,5 ευρώ:)
Στα πρώτα 10΄όλα καλά:)
Picture 034..jpgΜετά αρχίσαμε το σκάψιμο:mad:
Picture 040..jpgΚαι την κανταντίσαμε έτσι:mad:
Picture 029..jpgΚαι μετά καταντίσαμε εμείς έτσι μέσα στο λασπουριό:cool:

Attachments

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Picture 039..jpgΚαι μετά ακολουθήσαμε την μέθοδο της γιαγιάς.....γιατί η γιαγιά σαν πιο παλιά ξέρει;) ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΑΦΑΤΟΙ :D:p

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Αυτό το τζακ ρασελάκι είναι τρέλα!!! Κάθε φορά που το βλέπω μου έρχεται να το πάρω αγκαλιά και να το φάω! Φαίνεται πάρα πολύ τρελιάρικο και παιχνιδιάρικο. (σορυ για το οφ τοπικ)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Να βρε τα λάμπραντορ σας βάλανε τα γυαλιά πάλι!!! Δροσίζονται ήσυχα ήσυχα χωρίς καταστροφικές τάσεις!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Για όσους έχετε χώρο στον κήπο ή στο κτήμα σας, η διαδικασία που περιγράφεται εδώ http://www.waterair.gr/index.php?page=696&id_lang=9 με φωτογραφίες είναι πολύ. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν για άλλους λόγους όμως, δεν είναι καν ιδιαίτερα κουραστικό. Αν μπεις σ' αυτή τη φάση χωρίς να πάρεις υλικά πέραν των βασικών από άλλους, επιλέγεις το μικρότερο πυθμένα που βγαίνει σε βάθος 1,20 μέτρα σταθερό και αυτό είναι όλο. Εκτός μετά κι αν μπεις στο τριπάκι να κάνεις κανονική πισίνα.

Σκέφτηκα και κάτι ακόμα ενδεχομένως εξωπραγματικό: Φτιάχνεις ένα βάθρο από τσιμέντο συμπαγές κι αφήνεις ένα περίγραμμα στο κέντρο του κάτω απ' το οποίο θα περάσεις και τα υποτυπώδη υδραυλικά - στραγγιστικά που χρειάζεσαι κι αντί για οτιδήποτε άλλο τοποθετείς απλώς μια μεγάλη μπανιέρα μόνο για δρόσισμα βέβαια.

Ενδεχομένως αυτά που προτείνω εγώ μάλλον αυξάνουν το κόστος και το χρόνο, αλλά αν χαίρεσαι να φτιάχνεις πράγματα μόνος σου μπορεί και να σ' αρέσουν.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σταματια σουπερ οι φωτο και εγω ετσι σκεφτομαι οτι θα την καταντησει και δε εχω παρει ακομα!!!:DΕιναι μια τρελα ο μικρος σου...:p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
stamatia
Σαν τη δικια σου πισινα ειχα παρει κ γω.. Θεος σχωρεστην! Στην αρχη ενθουσιαστηκε τοσο πολυ που ετρεχε πανω κατω στην αυλη σαν δαιμονισμενο, μετα πηδηξε μεσα, εγινε μουσκεμα, αρχισε να σκαβει μεχρι που εχυσε ολο το νερο απ εξω και σε 10 λεπτα ειχε γινει κομματακια. Ουτε μια φωτο δεν προλαβα να τον βγαλω!:(

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο τ σκάφη !! χαχα και εγω οταν ημουν μικρή εκει με βάζαν γιατι με τις πλαστικές πισίνες δεν τα πήγαινα καλα χαχαχα

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Καλησπέρα, εγώ έχω ένα κουταβάκι Ακίτα 2,5 μηνών, μπορεί να κάνει μπάνιο σε πισίνα ή να περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμα? Είναι πολύ μώρο ακόμα κ όπως καταλαβαίνετε φοβάμαι λίγο να το βάλω για μπάνιο χωρίς να ρωτήσω.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλησπέρα, εγώ έχω ένα κουταβάκι Ακίτα 2,5 μηνών, μπορεί να κάνει μπάνιο σε πισίνα ή να περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμα? Είναι πολύ μώρο ακόμα κ όπως καταλαβαίνετε φοβάμαι λίγο να το βάλω για μπάνιο χωρίς να ρωτήσω.

Θα ηταν καλυτερα να ρωτας και πρωτα το γιατρο σου !!!

Εχει να κανει και καποια εμβολια νομιζω ακομα σωστα??

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μπορεί

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
παιδια καλησπερα,
ψαχνω να βρω μια πλαστικη πισινα για να την βαλω στον κηπο για τον σκυλο.
του αρεσει πολυ να μπαινει στο νερο και θα παιζει και θα δροσιζετε.
το θεμα ειναι οτι εχω παρει ολα τα μεγαλα πετ σοπ και κανεις δεν εχει κατι τετοιο μηπως εχετε ιδεα που μπορω να βρω?
ευχαριστω
Εμείς πήραμε πισίνα από τα ΚΟΥΚΟΥ! Την έχει καταβρεί εκεί μέσα!! :D
Α! και πάρε αυτή που την γεμίζεις με νερό και ανοίγει καλύτερα.. όχι την φουσκωτή!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ