Πισίνα για σκυλάκι;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Έχω μια ιδέα που μπορεί να είναι ανόητη, το παραδέχομαι :cuniaoo: αλλά αν έκανες κάτι τελείως διαφορετικό και αρκετά οικονομικό, δηλαδή αυτό που θες να κάνεις να το χτίσεις.

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
τελικα αυτο θα κανω..στο πρακτικερ μας ειπαν οτι δεν θα αντεξει μονο αν ηταν για σκυλακι αγκαλιας..οποτε λεω να φτιαξω τελικα!θα μπορω να κανω και οτι μεγεθος θελω!μολις φτιαχτει το δημιουργημα θα σας βαλω φωτο να δειτε!!!
Έχω μια ιδέα που μπορεί να είναι ανόητη, το παραδέχομαι :cuniaoo: αλλά αν έκανες κάτι τελείως διαφορετικό και αρκετά οικονομικό, δηλαδή αυτό που θες να κάνεις να το χτίσεις.

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
δεν θα την βαλω σε μπαλκονι εχω κηπο!τελικα ομως οπως ειπα θα παω στην λυση της κατασκευης!και ο νερο θα μετα θα ποτιζει και τα λουλουδακια στον κηπο δεν θα ειναι αχρηστο!
αυτες απο το practiker ειναι τεραστιες... δεν ξερω αν κανουν για μπαλκονι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αφήστε τα, η φτηνότερη πισίνα που βρήκα για το Μουφ είναι ... ροζ!! Με νεραϊδούλες!! Ξεφτίλα δηλαδή...:rolleyes:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
χαχαχα φοβερή !!!! έχει πριγκίπισσες !! οτι πρέπει για τ Λούνα!!...νομίζω οτι και μια λεκάνη ή σκάφη την ίδια δουλεία κάνει

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
σκάβεις γύρο στους 50 πόντους,,ταράζεις ένα μπετουδάκι με τα χερια σφιχτό σφιχτό απλώνεις τα τοιχώματα και τον πάτο, βαφής k ένα χρωματάκι με σχέδιο ένα κόκαλο στην μέση και είσαι έτοιμη,κόστος σκαψίματος 0
τσιμέντο 5 euro
μερικά τσουβαλάκια άμμο από 2 euro περίπου

λύση 2
πάλι σκάβεις όσο θες και βάζεις μέσα χοντρό νάιλον μαύρο η για λίμνες η για διαφορες δουλειές συσκευασίας και πάλι είσαι έτοιμη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μόνο που έχετε ξεχάσει στην περίπτωση της χτιστής, όοοοολα εκείνα τα πανάκριβα και πολύπλοκα συστήματα και υλικά, που είναι απολύτως απαραίτητα, για να την κρατούν καθαρή και φυσικά ασφαλή για τον σκύλο.
Α...και προσοχή στα ελικόπτερα που περνούν από πάνω. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσουν να βάλουν τεκμήριο και σ'αυτά.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Προσοχη στο νερο!!! και καθε μια ωρα να το αλλαζεις την θερμοκρασια του περιβαλοντος θα εχει....
οικονομια.....
ουτε μαζευει κουνουπια...τα κουνουπια πανε σε νερο που ειναι για μερες στασιμο...

ασε που αν εχει 35 βαθμους ο αερας το νερο ειναι ουτως η αλλως ποιο δροσερο ειδικα αν δεν λιαζεται....
φαντασου το καθε σπιτι να πεταει καθε μερα 100-200 λιτρα νερο τη μερα και ειδικα σε περιοχες που ειναι ποσιμο

καλα να ναι τα σκυλακια μας αλλα σεβασμο πρωτα απο ολλα και στους συνανθρωπους μας
οχι καθημερινες αλλαγες... ισως μια μινι απολυμανση λιγες ωρες πριν μπει οπως και στις πισινες και ενα φιλτρο κυκλοφοριτη αν μιλαμε για πανω απο 100 λτ νερου δεν ειναι ακριβοι

:)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εχθες πηρα μια απο τα Jumbo που δεν ειναι φουσκωτη, απλα απο πλαστικό και τη στήνεις.. Πανάκριβη... 5euro..:p Δεν ξέρω πόσο θα "ζήσει" βέβαια και λόγω ποιότητας και γιατί σίγουρα θα την κάνει φύλλο-φτερό το τρελόσκυλο

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εχθες πηρα μια απο τα Jumbo που δεν ειναι φουσκωτη, απλα απο πλαστικό και τη στήνεις.. Πανάκριβη... 5euro..:p Δεν ξέρω πόσο θα "ζήσει" βέβαια και λόγω ποιότητας και γιατί σίγουρα θα την κάνει φύλλο-φτερό το τρελόσκυλο
Φώτο, φώτο, φώτο και σε ποιο τμήμα του τζάμπο θα την ψάξουμε! thanx

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εγώ KaterinaAli μου, πριν από 2-3 μέρες... Και δεν έψαξα κάν για πισινούλα γιατί σκεφτηκα θα είναι από τις φουσκωτές, οπότε 5 λεπτά χρόνος ζωής με το τέΡας... Κρίμα!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Την έχω ακόμα στο κουτί. Το σ/κ που θα πάμε στο εξοχικό θα την ανοίξω, θα βγάλω και φωτο θα σας πω και εντυπωσεις. Μπορει να αποδειχτει και μουφα, οποτε υπομονη μερικες μερες να τη δοκιμασω. Μην την αγορασετε τζαμπα! Αν επιζησει απο τον Ντιεγκο τοτε αντεχει τα παντα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειχαμε παρει και εμεις μια τετοια- αλλα φοβοντουσαν να μπουν μεσα, επειδη ηταν αρκετα ψηλα το γυρο-γυρο.

Εμεις παραμενουμε στης μικρουλες φουσκοτουλες μας!
Δευτερο καλοκαιρι τωρα βγηκε στην αυλη η ιδια πισινουλα των 2 ευρω απο το Jumbo- και ακομα ειναι ενταξι!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.420
10.633
Athens
Ειχαμε παρει και εμεις μια τετοια- αλλα φοβοντουσαν να μπουν μεσα, επειδη ηταν αρκετα ψηλα το γυρο-γυρο.
Είναι ψηλή για γαλλικά? Τι ύψος έχει?
Εμείς έχουμε "σκοτώσει" καμια ντουζίνα φοσυκωτές πισίνες μέχρι τώρα - ασύμφορη είναι η Pepper. Τώρα έχουμε μια σκάφη-μπανιέρα για μωρά αλλά δεν την βλέπω κι αυτή για πολύ ακόμη...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
παιδια καλα με την πισινα αλλα εχω ακουσει οτι τα σκυλια δεν πρεπει να κανουν μπανιο και πολυ συχνα ο κτην. μου ειπε μια φορα το μηνα τι παιζει?????????

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
παιδια καλα με την πισινα αλλα εχω ακουσει οτι τα σκυλια δεν πρεπει να κανουν μπανιο και πολυ συχνα ο κτην. μου ειπε μια φορα το μηνα τι παιζει?????????
Μπανιο με σαμπουαν δεν πρεπει να κανουν συχνα!
Μπανακι με νερο σκετο ( πισινα δηλαδη)- η σε λιμνες η στην θαλασσα μπορουν να κανουν καθε μερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ