Πισίνα για σκυλάκι;

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
παιδια καλησπερα,
ψαχνω να βρω μια πλαστικη πισινα για να την βαλω στον κηπο για τον σκυλο.
του αρεσει πολυ να μπαινει στο νερο και θα παιζει και θα δροσιζετε.
το θεμα ειναι οτι εχω παρει ολα τα μεγαλα πετ σοπ και κανεις δεν εχει κατι τετοιο μηπως εχετε ιδεα που μπορω να βρω?
ευχαριστω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Σε παιχνιδάδικο.
Θα σου έλεγα με σιγουριά σε Jumbo αλλά δεν ξέρω αν έχει κοντά σου.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
παρε σκληρο πλαστικο (τυπου λεκανης) ή αυτη που δεν θελει φουσκωμα αλλα απλα στηνεται....αν παρεις φουσκωτη μπορει ευκολα να τη σκισει! καλες τσαλαβουτες!!!

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
παρε σκληρο πλαστικο (τυπου λεκανης) ή αυτη που δεν θελει φουσκωμα αλλα απλα στηνεται....αν παρεις φουσκωτη μπορει ευκολα να τη σκισει! καλες τσαλαβουτες!!!
στα τζαμπο ρωτησα δεν εχουν μονο φουσκωτη και δεν προκειτε να κρατησει θα την σκισει..πρακτικερ ναι δεν το εχω σκεφτει δεν μενω αθηνα οποτε θα πρεπει να κανω ταξιδι να δω αν εχει..σκληρο πλαστικο θελω να παρω!μεγαλο ομως τουλαχιστον 2 μετρα μακρος.που θα βρω κατι τετοιο???εχω βρει στο ιντερνετ ειδικες αλλα μονο εξωτερικο εδω ειμαστε πισω...πειτε καμια ιδεα που αλλου να ψαξω η αν κανενας απο το forum εχει!πρακτικερ θα ρωτησω θα παρω τηλ..

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
γιατί δεν κοιτάς στα βιομηχανικά είδη για κάδο ανοιχτού τύπου σαν αυτούς εδώ http://www.gkarakousis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=21 ;
καλη ιδεα!!!θα ριξω μια ματια!μετα σκεφτηκα να φτιαξω μονη μου απο πολυεστερα..οχι εγω δηλ το αγορι μου ξερει να το φτιαξει!θα κοιταξω τιμες και ποσο θα πανε τα υλικα για το χειροπιοιτο και θα δω!παντως παιδια μα δειτε τι πισινα για σκυλια παιζει στο εξωτερικο ειναι απιστευτες!
μεχρι και σε σχημα κοκαλο και πατουσα βρηκα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ενδεικτικά, το μεγαλύτερο σε διαστάσεις σε αυτή την εταιρία είναι 1,39 μήκος χ 0,87 πλάτος χ 0,75 ύψος. Βέβαια είναι μόνο για να πλατσουρίσει αν είναι μεγάλο σαν τις δικές μου αλλά για μικρά μια χαρά με 170 ευρώ.
Βρήκα όμως κι αυτά που δεν φαίνονται κακές λύσεις κι έχουν και ρηχό στόμιο:
http://www.kouretas.gr/index.php?cPath=33_139
όπως και αυτή με 2,80 μέτρα μήκος:
http://www.ricardo.gr/buy/κήπος-μασ.../έτοιμη-λίμνη-950-λίτρων-al-ko/v/an645570984/

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο δήμαρχος του Καλαμποκιστάν έχει αυτές τις πισίνες από τα παιχνιδάδικα στο σκυλόπαρκο. Και επειδή ακριβώς τα σκυλιά τις σκίζουν εύκολα, έχει βάλει δυο μαζί, τη μιά μέσα στην άλλη και βρήκαμε όλοι την ησυχία μας. Θα σου έλεγα να βρεις δυο φτηνές πισίνες και να κάνεις το ίδιο. Μην πάρεις μεγαλύτερη διότι πρώτον θα τρως νερό στο βρόντο (ο δήμαρχος έχει αρτεσιανό πηγάδι, άρα το νερό τσάμπα) και δεύτερον θα είναι βαρειά. Εδώ οι μικρές και είναι κάπως βαρειές όταν προσπαθώ να τις αδειάσω για να βάλω καινούριο νερό. Είναι όντως καταπληκτική λύση και τρελλαίνονται οι σκύλοι να παίζουνε τσαλαβουτώντας.

Μιλάω ακριβώς για τέτοια πισίνα:

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
ωραια φαινετε αυτη!ποσο μεγεθος εχει?και που μπορω να βρω κατι τετοιο?grifo μπραβο και αυτο που μου προτινεις εσυ ειναι πολυ καλο!πρεπει να τα κοιταξω καλητερα και ισως να παω και να τισ δω κιολας..το κακο ειναι οτι δεν θα εχουν ταπα και αντε να αδειασεις το νερο..οσο για το κοστος θα ποτιζω τα λουλουδια στον κηπο μετα εμαθα οτι απογευμα πρεπει να την αδειαζω γιατι μαζευει κουνουπια..Συνχαρητηρια στον Δημαρχο!μακαρι ολοι να αγαπουσαν τα ζωακια!
Ο δήμαρχος του Καλαμποκιστάν έχει αυτές τις πισίνες από τα παιχνιδάδικα στο σκυλόπαρκο. Και επειδή ακριβώς τα σκυλιά τις σκίζουν εύκολα, έχει βάλει δυο μαζί, τη μιά μέσα στην άλλη και βρήκαμε όλοι την ησυχία μας. Θα σου έλεγα να βρεις δυο φτηνές πισίνες και να κάνεις το ίδιο. Μην πάρεις μεγαλύτερη διότι πρώτον θα τρως νερό στο βρόντο (ο δήμαρχος έχει αρτεσιανό πηγάδι, άρα το νερό τσάμπα) και δεύτερον θα είναι βαρειά. Εδώ οι μικρές και είναι κάπως βαρειές όταν προσπαθώ να τις αδειάσω για να βάλω καινούριο νερό. Είναι όντως καταπληκτική λύση και τρελλαίνονται οι σκύλοι να παίζουνε τσαλαβουτώντας.

Μιλάω ακριβώς για τέτοια πισίνα:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τόρο ισχύει το ίδιο με το νερό του σκύλου σου. Το αλλάζεις συχνά για να μην πέφτουν μέσα σκνίπες και βλαβερές ουσίες ή οτιδήποτε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
..οσο για το κοστος θα ποτιζω τα λουλουδια στον κηπο μετα εμαθα οτι απογευμα πρεπει να την αδειαζω γιατι μαζευει κουνουπια..
Η να την καλύπτεις ελπίζω, γιατί αν είναι να αλλάζεις κάθε μέρα τόσα λίτρα νερό για να πλατσουρίζει το καμάρι σου...καλύτερα να του πάρεις ανεμιστήρα ή να το πηγαίνεις στην θάλασσα.

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
ναι πολυ καλη κατι τετοιο ψαχνω!αυτη ομως μπορω να την παραγγειλω απο το ιντερνετ?ενταξει μπορει να βρω ανα τροπο να την καλιπτω αλλα μαλλον θα αναγκαζομαι να αλλαζω το νερο για να ειναι δροσερο!οποτε..δεν θα την γεμιζω καθε μερα!ναι γριφο το νερο το αλλαζω καθε μερα εχω αλλο ενα σκυλακι και 2 γατες οποτε καθε μερα αλλαγη!βρηκα και μια στο πρακτικερ και εχω στειλει να δουνε πως ειναι απο κοντα δεν εχω καταλαβει αν ειναι φουσκωτη..http://www.praktiker.gr/Product/pisina-intex-stroggyli-305x76cm-12838 και αυτην http://www.praktiker.gr/Product/pisina-intex-parallilogrammi-se-diafores-diastaseis-12865 τι λετε?
ακριβως αυτη εχουμε....πολυ ανθεκτικη και δεν θελει φουσκωμα!! απλα τη στηνεις!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αυτες απο το practiker ειναι τεραστιες... δεν ξερω αν κανουν για μπαλκονι

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αυτες απο το practiker ειναι τεραστιες... δεν ξερω αν κανουν για μπαλκονι
ναι εχετε το νουσας!!!!! .. καμια φορα το βαρος δεν το αντεχει το μπαλκονι.. μη βρεθειτε στον αποκατω, εξαρατται την κατασκευη.

αν και εσυ underdog , η πολυκατοικια σου οκ μου φανηκε..
αλλα αν βαλω εγω στο δικο μου μπαλκονι , παιζει και να το κανω εντελως διαμπερες το σπιτι..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.420
10.633
Athens
Ο σκύλος δεν χρειάζεται πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων - δεν θα κάνει κολύμπι απλά θα δροσιστεί. Οι πισίνες του praktiker είναι τεράστιες... για παιδικά πάρτυ είναι, άσε που χρειάζονται ασύμφορα πολύ νερό!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ