Περρίτοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mareco με τόσα εντατικά μαθήματα από την Αμαλία μην ανησυχεις... κάνω και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε σκύλο τωρα!!!!!
χαχαχαχχααχχα λες να αλλαξουμε επαγγελμα ?!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eιχαμε να ειδωθουμε πανω απο 10 μερες, νομιζα οτι θα με εχει ξεχασει αλλα τελικα μου θυμησε ο ψηλος μολις με ειδε οτι οταν αγαπας δεν ξεχνας !!! Η αλλαγη σε τοσο γρηγορο χρονικο διαστημα ειναι τοσο μεγαλες και οφειλονται στην Ιφιγενεια και το Βαγγελη *agapoylas*

Ευτυχισμενος Περριτο!!

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τι χαρές έκανε μόλις είδε την Αμαλία δεν μπορώ να σας περιγράψω!!! όλο νάζι και χάδι η Βουγιουκλάκη!! Το ότι ο Περίτο είναι καλύτερα οφείλεται αποκλειστήκα στην Αμαλία που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να τον αγαπήσουμε τόσο πολύ. Η γνωριμία μαζί της με έμαθε πολλά πράγματα και της χρωστάω άλλα τόσα για το καλό που μας έκανε! Και όπως ειπαμε με την Αμαλία δεν θα μας ξεφορτωθεί τόσο εύκολα, ούτε εμάς ούτε τον Περίτο. Είναι μία σχέση που τώρα ξεκινάει! Είμαι πραγματικά τυχερή που την γνώρισα! Σορόπια παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πραγματικά ειναι τόσο ομορφος που δεν γινεται να μην λιγώνεσαι βλέποντας τον!!! :rolleyes:
Ποιοι ηλιθιοι επλασαν την εικόνα τους ως "αγρια αιμοβόρα σκυλια"....

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ο κεφάλααααας!!!!!!!!!!!!!!!!Μες το χαμόγελοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*agapoylas*
Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aυτο το θεμα θα καταληξει να λεμε συνεχεια η μια ευχαριστω στην αλλη στο τελος και ο Περι να μας ριχνει κουτουλιες για να ασχοληθουμε μαζι του χαχαχα ](*,)

Πολυ αιμοβορος και αγριος ειναι ειδικα οταν σε γλυφει πατοκορφα:p

Το ντογκο ειναι εκπληκτικος σκυλος οταν ξερει καποιος να του φερθει, σεβεται τη φυση του και την ιστορια του, δε το απομονωνει. Οπως λεει και ο μπαμπας μου... ωραια σκυλια αλλα γινεται να μη σε γλυφουν συνεχεια? :cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Aυτο το θεμα θα καταληξει να λεμε συνεχεια η μια ευχαριστω στην αλλη στο τελος και ο Περι να μας ριχνει κουτουλιες για να ασχοληθουμε μαζι του χαχαχα ](*,)

Πολυ αιμοβορος και αγριος ειναι ειδικα οταν σε γλυφει πατοκορφα:p

Το ντογκο ειναι εκπληκτικος σκυλος οταν ξερει καποιος να του φερθει, σεβεται τη φυση του και την ιστορια του, δε το απομονωνει. Οπως λεει και ο μπαμπας μου... ωραια σκυλια αλλα γινεται να μη σε γλυφουν συνεχεια? :cool:
Και μόνο που το λες, τρέμω!!!
Θα μπορούσα με τις ώρες να αφήνω το σκυλο να με γλύφει... η δικιά μου προσπαθεί αλλά κουράζεται και εύκολα!!! τι να φτουρήσει???:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η φώτο στην παραλία να χαζεύει το ζευγάρι σαν ναυαγοσώστης ήταν τελεια.
Ειναι κούκλος!!! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μας λειψατε ναι! Γι αυτο θα σας ερθουμε *agapoylas*

Το στηθολουρο το πηρατε ιδιο χρωμα με τη ψαθα για να ειναι ασορτι?χαχαχα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926