Περρίτοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
neneia μαλλον με παρεξηγησες.φυσικα και δεν εκανα καμια συγκριση εσενα με τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
η διαφορα ειναι εμφανης .με την λιγη ενασχοληση μου με την φυλη οι φωτογραφιες το μαρτυρουν.ηθελα απο προηγουμενο θεμα να τον κραξω αλλα δεν το εκανα.
εσυ δεν εχεις καμια σχεση και εχεις ολο το σεβασμο μου για αυτο που εκανες και συνεχιζεις να κανεις.
δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να εγραφε καποιο πικροχολο σχολιο.
εχω ενα μικρο προβλημα με τον γραπτο λογο(οχι οτι και απο κοντα δεν εχω) που θα παει θα το διορθωσω.
καλη συνεχεια και ας μην γραφω στο θεμα την ιστορια του περιτο την παρακολουθω απο την αρχη.
καλη συμβιωση να εχετε
Δικό μου το λάθος τότε! Εγώ παρεξήγησα το τρόπο που το είπες αυτό για το γυαλί! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και η επόμενη φωτό θα είναι με rayban αποκλειστικα για σένα :p

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Είναι απίστευτο το πόσο άλλαξε αυτός ο κουκλος και χαδιάρης απο τότε που τον πήρατε σπίτι σας!!! Μπράβο για άλλη μια φορά και εύχομαι ότι το καλύτερο στην....αγέλη σας!:D

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Mπραβο σε ολους που βοηθησαν για τον Περριτο.
Καλοριζικος και σιδερενιος!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Neneia λίγο κολλημένος με τον μπαμπά του είναι ή μου φαίνεται?!?! :D ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Αμαλία, έδωσες στα παιδιά οδηγίες χρήσεως του ασπρόσκυλου στον ήλιο, μην έχουν άλλα τρεχάματα;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Λογω χρονου δεν εχω μπει εδω και λιγο καιρο κα εχω χασει επεισοδια αλλα καταλαβα οτι εδω εχουμε μια ιστορια διασωσης, απ' αυτες που μου αρεσουν. Μπραβο παιδια!!! Γουσταρω να βλεπω νεους ανθρωπους με ευαισθησια γιατι το μελλον ειναι εξασφαλισμενο γιατι αυτες οι αρχες θα μεταλαμπδευτουν. Μπραβο και παλι. Α.. κουκλος ο Περιτο. Η αγαπη ειναι το καλυτερο φαρμακο.

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Την θάλασσα ούτε να την φτύσει!! οΎτε το νυχάκι του δεν έβρεξε! δεν τον ζορίσαμε κ εμείς να μπει με το ζόρι.. είπαμε αν θέλει απο μόνος του.. και να σας πω την αλήθεια ήταν τόσο κρύα που ούτε εμείς δεν μπηκαμε!! Σιγά μην έμπαινε ο Περίτο! όσο για τον ήλιο φοράμε αντηλιακό με 50 δείκτη προστασίας και ΄πάντα στον ίσκιο.. αν δεν έχει σκιά δεν τον πέρνουμε γτ γυαλύ φοράει.. στο καπέλο κάνει τον δύσκολο! (πλάκα κάνω!)
Όσο για την αδυναμία στον πατέρα ξύνετε όντως πληγές!! εγώ τον ταίζω, τον ποτίζω, τον πλένω τον κυνηγάω απο πίσω να μου δώσει λίγη σημασία... αλλά το πως βλέπει τον Βαγγέλη πραγματικά μου δημιουργεί μια επιθυμία να τους γδάρω και τους δύο ζωντανούς!!! Αν και είναι όλη μέρα απο πίσω μου και αναλόγως σε ποιο δωμάτιο θα κάτσω θα έρθει κ αυτός.. όταν το καθίκι θέλει χάδια πάει πρώτα στον Βαγγέλη και ότι πει είναι νόμος! και τετραπλό τόλουπ να του πει να κάνει θα το κάνει! Αλλά σας άντρας και αυτός εμένα με έχει σίγουρη κ δεδομένη!!! Ο βαγγελης του το έπαιξε δύσκολος απο την αρχή και επιφυλακτικός και με αυτόν κόλλησε!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
και τετραπλό τόλουπ να του πει να κάνει θα το κάνει! Αλλά σας άντρας και αυτός εμένα με έχει σίγουρη κ δεδομένη!!! Ο βαγγελης του το έπαιξε δύσκολος απο την αρχή και επιφυλακτικός και με αυτόν κόλλησε!
χαχαχαχαχαχα :D
Όσο για την θάλασσα, την επόμενη φορά αν μπείτε μέσα εσείς πρώτα και τον δελεάσετε με κανένα μπαλάκι, του μιλήσετε ήρεμα και του πείτε και κανένα μπράβο όταν βρέξει τα ποδαράκια του είμαι σίγουρη ότι θα μπεί!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Την θάλασσα ούτε να την φτύσει!! οΎτε το νυχάκι του δεν έβρεξε! δεν τον ζορίσαμε κ εμείς να μπει με το ζόρι.. είπαμε αν θέλει απο μόνος του.. και να σας πω την αλήθεια ήταν τόσο κρύα που ούτε εμείς δεν μπηκαμε!! Σιγά μην έμπαινε ο Περίτο! όσο για τον ήλιο φοράμε αντηλιακό με 50 δείκτη προστασίας και ΄πάντα στον ίσκιο.. αν δεν έχει σκιά δεν τον πέρνουμε γτ γυαλύ φοράει.. στο καπέλο κάνει τον δύσκολο! (πλάκα κάνω!)
Όσο για την αδυναμία στον πατέρα ξύνετε όντως πληγές!! εγώ τον ταίζω, τον ποτίζω, τον πλένω τον κυνηγάω απο πίσω να μου δώσει λίγη σημασία... αλλά το πως βλέπει τον Βαγγέλη πραγματικά μου δημιουργεί μια επιθυμία να τους γδάρω και τους δύο ζωντανούς!!! Αν και είναι όλη μέρα απο πίσω μου και αναλόγως σε ποιο δωμάτιο θα κάτσω θα έρθει κ αυτός.. όταν το καθίκι θέλει χάδια πάει πρώτα στον Βαγγέλη και ότι πει είναι νόμος! και τετραπλό τόλουπ να του πει να κάνει θα το κάνει! Αλλά σας άντρας και αυτός εμένα με έχει σίγουρη κ δεδομένη!!! Ο βαγγελης του το έπαιξε δύσκολος απο την αρχή και επιφυλακτικός και με αυτόν κόλλησε!
Μου θύμισες τη διαφήμιση με το παριζάκι "ποιον αγαπάς περισσότερο? τον μπαμπα"
Πάντως και η δικιά μου στην πρώτη επαφη με τη θαλασσα ήταν επιφυλακτική αλλά όταν ειδε να μπαίνω και να απομακρυνομαι, ανεβηκε και προβλήτα και ορμησε με βουτια. Τώρα κάνει τη δύσκολη...
Οπότε σταδιακά, επιβραβευση, χάδια κλπ και θα μπει με το ρυθμό του.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μεγαλεία και όμορφη ζωή περνάει ο Περιτάκος,μπράβο βρε παιδιά πραγματικά χαίρομαι πολύ!!!
Στη θάλασσα σιγά σιγά όπως είπαν και τα παιδιά,καλό θα ήταν να μπει θα του κάνει καλό και στα δερματικά!!! Καλά να περνάτε!:D

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο να ζυγιστούμε. Ο Περίτο αργά αλλά σταθερά πέρνει συνέχεια βάρος. Είμαστε αισίως 44,3 και συνεχίζουμε να τρώμε όλο μας το φαγητό! Ο γιατρός που τον είδε μας είπε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να ελπίζουμε πως θα ξεπεράσει το καλαζάρ! θα κάνουμε βέβαια και εξετάσεις σύντομα να δούμε που βρισκόμαστε και ελπίζουμε όοοοοοοοολοι σε ένα καλό αποτέλεσμα! Το καλό είναι πως η θεραπεία με το milteforan δεν το έχει επηρεάσει καθόλου και είμαστε ήδη στην 12η μέρα. ούτε εμετούς, ούτε πτώση διάθεσης, ούτε απώλεια όρεξης ..Αντιθέτως κάθε μέρα δείχνει όλο και καλύτερα! φτου φτου να μην το ματιάσω το αγόρι μου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Απ'το καλό, στο καλύτερο λοιπόν :)

Να παρακολουθείτε το βάρος του, γιατί αν αυξάνεται σημαντικά κατά την διάρκεια της θεραπείας, θα πρέπει να προσαρμόζετε αντιστοίχως και την δόση του milteforan :wink:

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Mareco με τόσα εντατικά μαθήματα από την Αμαλία μην ανησυχεις... κάνω και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε σκύλο τωρα!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi