Δικό μου το λάθος τότε! Εγώ παρεξήγησα το τρόπο που το είπες αυτό για το γυαλί! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και η επόμενη φωτό θα είναι με rayban αποκλειστικα για σέναneneia μαλλον με παρεξηγησες.φυσικα και δεν εκανα καμια συγκριση εσενα με τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
η διαφορα ειναι εμφανης .με την λιγη ενασχοληση μου με την φυλη οι φωτογραφιες το μαρτυρουν.ηθελα απο προηγουμενο θεμα να τον κραξω αλλα δεν το εκανα.
εσυ δεν εχεις καμια σχεση και εχεις ολο το σεβασμο μου για αυτο που εκανες και συνεχιζεις να κανεις.
δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να εγραφε καποιο πικροχολο σχολιο.
εχω ενα μικρο προβλημα με τον γραπτο λογο(οχι οτι και απο κοντα δεν εχω) που θα παει θα το διορθωσω.
καλη συνεχεια και ας μην γραφω στο θεμα την ιστορια του περιτο την παρακολουθω απο την αρχη.
καλη συμβιωση να εχετε
Ωχ Μυρτω ξυνεις πληγες τωρα ...:twisted:Neneia λίγο κολλημένος με τον μπαμπά του είναι ή μου φαίνεται?!?!
χαχαχαχαχαχακαι τετραπλό τόλουπ να του πει να κάνει θα το κάνει! Αλλά σας άντρας και αυτός εμένα με έχει σίγουρη κ δεδομένη!!! Ο βαγγελης του το έπαιξε δύσκολος απο την αρχή και επιφυλακτικός και με αυτόν κόλλησε!
Μου θύμισες τη διαφήμιση με το παριζάκι "ποιον αγαπάς περισσότερο? τον μπαμπα"Την θάλασσα ούτε να την φτύσει!! οΎτε το νυχάκι του δεν έβρεξε! δεν τον ζορίσαμε κ εμείς να μπει με το ζόρι.. είπαμε αν θέλει απο μόνος του.. και να σας πω την αλήθεια ήταν τόσο κρύα που ούτε εμείς δεν μπηκαμε!! Σιγά μην έμπαινε ο Περίτο! όσο για τον ήλιο φοράμε αντηλιακό με 50 δείκτη προστασίας και ΄πάντα στον ίσκιο.. αν δεν έχει σκιά δεν τον πέρνουμε γτ γυαλύ φοράει.. στο καπέλο κάνει τον δύσκολο! (πλάκα κάνω!)
Όσο για την αδυναμία στον πατέρα ξύνετε όντως πληγές!! εγώ τον ταίζω, τον ποτίζω, τον πλένω τον κυνηγάω απο πίσω να μου δώσει λίγη σημασία... αλλά το πως βλέπει τον Βαγγέλη πραγματικά μου δημιουργεί μια επιθυμία να τους γδάρω και τους δύο ζωντανούς!!! Αν και είναι όλη μέρα απο πίσω μου και αναλόγως σε ποιο δωμάτιο θα κάτσω θα έρθει κ αυτός.. όταν το καθίκι θέλει χάδια πάει πρώτα στον Βαγγέλη και ότι πει είναι νόμος! και τετραπλό τόλουπ να του πει να κάνει θα το κάνει! Αλλά σας άντρας και αυτός εμένα με έχει σίγουρη κ δεδομένη!!! Ο βαγγελης του το έπαιξε δύσκολος απο την αρχή και επιφυλακτικός και με αυτόν κόλλησε!