Περιστατικά στην βόλτα

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Δεν ξέρω άμα έχει τεθεί το θέμα πάλι αλλά θέλω να μου πείτε άμα έχετε περιστατικά στην βόλτα πχ να φέρω πρώτος ένα παράδειγμα .Το τι έχω ακούσει από περαστικούς γυναίκες μαμάδες παιδιά 30αρηδες το πιο απλό περιστατικό ήταν ένα κοριτσάκι που με το που είδε τον Αδη φώναξε ¨μαμά μαμά ένα τέρας!!¨ και το καλύτερο ήταν μια μαμά με το παιδάκι της στο καροτσάκι και με το που με βλέπει μου φωνάζει από μακριά ..¨Σε παρακαλώ παρ’τον από εδώ έχω παιδί!!!¨αυτά είναι καθημερινά φαινόμενα από το να με βλέπουν και αλλάζουν πεζοδρόμιο μέχρι να εξαφανίζονται και να κάνουν το τετράγωνο (που λέει ο λόγος ) .Τι να πω ? ο Αδης είναι 4,5 μηνών όταν πάει 1 χρονών τι θα κάνουν ? Όπως επίσης και κακόβουλα σχόλια που δεν θέλω να αναφέρω γιατί τσαντίζομαι με τους βαρβάρους -απολίτιστους που νομίζουν ότι όποιος έχει σκυλί μέσα στο σπίτι είναι βρομιάρης και θέλει λιθοβολισμό στην πλατεία για παραδειγματισμό !

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το πιο απλό περιστατικό ήταν ένα κοριτσάκι που με το που είδε τον Αδη φώναξε ¨μαμά μαμά ένα τέρας!!¨
και μόλις τον φώναξες με το εύηχο και χαλαρωτικό του όνομα Άδης = θεός του κάτω κόσμου το κοριτσάκι ηρέμησε.

μπορείς να διαβάσεις την γνώμη άλλου μέλους ο οποίος φώναζε το ροτβάιλερ του Τέρας και πόσο και γαιτί το μετάνιωσε.

δεν είναι αργά πάντως να σκεφτείς ένα εναλακτικό πιο ήπιο όνομα για το σκυλάκι σου :) :) :) :) :)

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
μακαρι να εκαναν ετσι και για το δικο μου και να αποφυγω την καθε κλπ παραξενη ,ιδιοτροπη κλπ,που ενω της λες για να αποφυγεις
να χαιδεψει το σκυλο,οτι δεν εχει κανει ολα τα εμβολια,ειναι σε εκπαιδευση κλπ και δεν θελω να το χαιδευουν, σε γραφει κανονικα καιαρχιζει και παιζει,κανοντας το σκυλι μουροχαβλο
και τελευταια ,
βραδυ 11 η ωρα στην πλατεια αλβανος λεει ,παρω εγω σκυλι παει κοπελια κανει αγκαλιτσα,λεω μια οχι 2 οχι εκει να επιμενει...λεω ,γιατι δεν το
ζηταει η ιδια?τεσπα με τα πολλα σιγα μην αφηνα καποιος να παρει το
σκυλο...η να το παω για να το χαιδεψει η καθε .........
φευγοντας λενε κατι αυτες στα δικα τους και αυτος λεει κοιτωντας με
ειναι μαλακας.οποτε καταλαβαινεις τι εγινε μετα.ο κακος χαμος.
το σκυλι ειναι ενα κοκερ πυροξανθο 4 μηνων.
και γω ελεγα στη γυναικα...να παρω εγω και ενα ροτ?...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
αναθεμα και εαν καταλαβα τι εγραψες...

γιατι δεν τους αφηνεις να χαιδεψουν τον σκυλο σου??

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τι δεν κατάλαβες :?: :?: :?: :?: :?: :?:

το είπε ξεκάθαρα

κανοντας το σκυλι μουροχαβλο

εσυ ρε mourgakos τι περιμένεις με κουτάβι κόκκερ???

έχεις την ΚΑΛΥΤΕΡΗ γυναικοπαγίδα στα χέρια σου καιτο βγάζεις βόλτα με την γυναίκα σου :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Κοιτά Μάκη έχω ακούσει τα άπειρα για το «Αδης» από την οικογένεια μου μέχρι και από άσχετους αυτό που τους λέω είναι ξεχάστε ότι ήταν θεός του κάτω κόσμου στην αρχαιότητα και δες το σαν απλό αρχαιοελληνικό όνομα .Το ξέρω πόλοι με θεωρούν τραγικό που έχω τέτοιο όνομα στο σκυλί μου αλλά ήξερα ότι θα τον βγάλω έτσι πριν τον πάρω και μάλιστα όταν έψαχνα όνομα σκαφτόμουνα να πάρω καφέ Doberman οπότε δεν έχει σχέση το χρώμα :p Τώρα να σου πω την αλήθεια και εγώ το έχω σκεφτεί ότι μπορεί να το μετανιώσω κάποια στιγμή άλλη θέλω να πιστεύω ότι δεν ….. Τώρα όσον αφορά το κοριτσάκι δεν νομίζω να πολύ ηρέμισε .,,,:p

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
που πάει αυτό το φόρουμ Χριστέ μου :-k :-k :-k :-k :-k

Δεύτερος άνθρωπος που απαντάει με επιχείρημα και δεν προσβάλετε σε διάστημα μιας εβδομάδας:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε λες να το έχασα :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: (τον ανθρωποδιώχτη) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Για ποιο λόγο να προσβληθώ ?? το ακούσει πολλές φορές αυτό που μου είπες οπότε δεν μου κάνει αίσθηση . και ναι απαντώ με επιχειρήματα γιατί το είχα σκεφτεί πριν τον βγάλω έτσι .. Δεν τον έβγαλα Αδη ούτε για να τον φοβούνται ούτε επίσης πήρα dob για να λέω όποιος μου κολλήσει θα βάλω τον Αδη να τον φάει ,!!! Όπως το όνομα έτσι και το ότι πήρα Doberman είχε αρκετούς μήνες σκέψη και διάβασμα πάνω σε αυτό το θέμα (συμπεριφορά ιδιοσυγκρασία μορφολογία και γενικά όλα τα χαρα/κα που έχει αυτή η φοβερή φυλή(μπορώ να μιλώ Ώρες για τον Αδη και γενικά για σκυλιά :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
Ρε λες να το έχασα :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: (τον ανθρωποδιώχτη) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Από τότε που άλλαξες την υπογραφή σου, έφυγε και o ανθρωποδιώκτης ΜΑΚΗ! :lol:
Είδες που είχα δίκιο? :wink:

mourgakos το σκεπτικό σου δεν το καταλαβαίνω…
Γιατί το σκυλί θα γίνει μουρόχαβλο εάν έρχεται σε επαφή με ανθρώπους?
Εγώ νιώθω μεγάλη χαρά όταν με σταματούν στο δρόμο για να χαϊδέψουν το σκύλο μου. Θυμάμαι μια φορά πόσο υπερήφανη αισθάνθηκα όταν μια οικογένεια Ιταλών με δύο παιδάκια με σταμάτησε και με ρώτησε εάν μπορούν να χαϊδέψουν το σκυλί και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.
Πίστεψέ με, προτιμώ να με σταματούν για να χαϊδέψουν το σκύλο μου παρά για να με ρωτήσουν (για ακόμα μια φορά) «δαγκώνει..?»

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
κάθε που βγαίνω μαζί με τον σκύλο μου έξω παρακαλάω να βρεθεί κάποιος που να θέλει να χαϊδέψει, παίξει με τον σκύλο μου
όταν αυτό γίνει , συνήθως μόνο από τουρίστες , γίνουμε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου !!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ωραία.

τώρα σε άλλο ποστ που θα κάνεις πες μας

γιατί των πήρες

πως τον πήρες

από που τον πήρες (εκτροφείο - ιδιώτη - pet shop)

τι θα τον κάνεις (εκπαίδευση - αναπαραγωγή - αθλημα - καναπεδόσκυλο - μαντρόσκυλο)

κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
και γω χαίρομαι πολύ όταν την χαιδεύουν ,αν σταματήσει και να κατουριέται από την χαρά της δεν θα έχω κανένα ενδοιασμό :lol: Τώρα είμαστε συνεχώς στο ''προσοχή μη σας κατουρήσει'' :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ΜΑΚΗΣ said:
τι θα τον κάνεις (εκπαίδευση - αναπαραγωγή - αθλημα - καναπεδόσκυλο - μαντρόσκυλο)

κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Ξεχασες να βαλεις και την ιδιοτητα της καθαριοτητας κ.Μακη.Εγω παντως την vileda μου την σπρωχνω τωρα στην γωνια του ψυγειου που δεν χωραει η ηλεκτρικη και τα φερνει ολα εξω.Μετα χτενιζω το σκυλι και εχουμε ξαραχνιασμα σπιτιου και σκυλιου 2 σε 1 :lol: :lol: :lol: Ευχαριστω οποτε :lol:

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Ωραία απαντώ στα ερωτήματα του Μάκη ….Στην αρχή σκαφτόμουνα γενικά να πάρω σκυλί γενικά (από κάποιον φιλοζωικό σύλλογο η τίποτα τέτοιο ) μετά σκέφτηκα ότι άμα πάρω σκύλο καλύτερα να έπαιρνα κάποιο καθαρόαιμο που θα ήξερα πάνω κάτω τι παίζει με την συμπεριφορά του και γενικά τον χαρα/ρα του .Μετά από πολύ , πολύ ώμος ώριμη σκέψη και πολύ διάβασμα αποφάσισα τελικά ότι θα πάρω Doberman το γιατί ..? όλα αυτά τα χαρα/κα που έχει αυτή η φυλή. διάβασα 3-4 βιβλία μόνο για τα dob και τελικά το αποφάσισα .Τον Αδη τον πήρα από εκτροφείο που μου σύστησε ένας φίλος που είχε πάρει τον δικό του από εκεί και σε εκθέσεις σαρώνει (δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχει βγει πρώτος ) οπότε τον εμπιστεύτηκα .Τώρα δεν ξέρω άμα έχω τον χρόνο να τον κατεβάζω σε εκθέσεις (λόγο του ότι είμαι φοιτητής ) όλα τα υπόλοιπα αναπαραγωγή- άθλημα δεν ξέρω θα δείξει (μαντρόσκυλο σίγουρα όχι γιατί μένουμε σε ένα διαμέρισμα :p) Τον βγάζω 3-4 φορές βόλτα την ημέρα (κυκλοφορώ πάντα με σακούλες) και σίγουρα η μια από όλες τις φορές είναι Κανά 20λεπτο τρέξιμο .Προσπαθώ να περνώ όσο περισσότερη ώρα μπορώ μαζί του, εννοείτε έχει κλουβί και μένει για τους γνωστούς λόγους ότι άλλο έχετε απορία μπορείτε να με ρωτήσετε (μήπως γράφω εκθέσεις ????) :?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
πολύ ιδανικά μας τα περιγράφεις φίλε Αδη,δεν μπορεί κάποιο λάκκο έχει η φάβα :evil:,δεν μπορεί να είσαι τόσο τέλειος....δεν μπορεί ο σκύλος σου να αποκτήθηκε με τόσο τέλειο τρόπο και μετά από τόσο τέλεια και ώριμη σκέψη....δεν μπορεί να έχετε τόσο τέλεια σχέση και να ζει κάτω από τόσο τέλειες συνθήκες.....Πες τα όλα,μίλα :evil: Γιατί τώρα δεν έχουμε κανένα λόγο να σου την πούμε,να σε πάρουμε από τα μούτρα,να σε θάψουμε...... :( τι θα κάνουμε?θα το κλείσουμε το μαγαζί? :lol: :lol: :lol: Δώσε μας κάποια αφορμή επιτέλους!Τι τον ταϊζεις???

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
sorry αλλά βρήκα κάτι για να του την πω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΟΤΕ δεν κουράζουμε ένα κουτάβι και δεν το γυμνάζουμε πριν να κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του

γιαυτό το λόγο καλές οι βόλτες αλλά το τρέξιμο κομμένο από τώρα :x :x :x :x :x

άντε μην τα πάρω :evil: :evil: :evil: :evil:

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Φίλε keyman κανείς δεν είπε ότι είμαι τέλειος και όλα είναι ιδανικά και υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες κάνω αρκετά λάθη και εγώ όντος ότι είπα ισχύει. Ουσιαστικά είναι το 1ο μου σκυλί (άσχετα αν έχω μεγαλώσει με αυτά ) και επειδή είχα τσακωμούς με την οικογένεια μου τα κλασικά (θα πάρεις σκυλί και θα το βαρεθείς και θα μας το φορτώσεις και .. και και .. ) οπότε όντως έπρεπε να το σκεφτώ πριν πάρω τον Αδη , αν είμαι έτοιμος δηλαδή να μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες που έχει ένα σκυλί και ειδικά ένα Doberman (όχι ότι έχω δει καμιά ΤΡΕΛΗ διάφορα από τα υπόλοιπα σκυλιά μου ) και να μην καταλήξω και να πω ¨μάνα παρ τον δεν αντέχω ¨ Τώρα …. Τέλεια σχέση δεν ξέρω άμα έχουμε αλλά έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και ο καιρός θα δείξει τι κατάφερα τελικά και ποιο το αποτέλεσμα .Όσον αφορά το θέμα της τροφής του δίνω μόνο ξηρά τροφή Royal Canin και ζωή να ‘χει θέλει κάθε μηνά την 14kg .Νομίζω το θέμα του topic εχει ξεφύγει λίγο ?? να φτιάξω ένα άλλο με θέμα ανακρίνετε τον Γιώργο και το σκύλο του ??:p:p :lol: