Περιστατικά στην βόλτα

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Μάκη .. το έχω το διαβάσει και το ξέρω δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τον ζορίζω όταν εννοώ τρέξιμο .. δεν τον περνώ με το αυτοκίνητο και τον γυρνάω γύρο γύρο..:p εννοώ τζόκιν απλά λόγο της πολλής ενεργητικότητας που έχει κάπου πρέπει να την εκτονώνει και επειδή είναι κουτάβι στο σπίτι μέσα κάνει αρκετές ¨εκρήξεις ¨ενεργητικότητας και πίστεψε με άμα θέλει να την εκτονώσει μέσα στο σπίτι μπορεί … αλλά έχοντας γκρεμίσει το μισό ..:D

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
χαχαχαχαχ :roll: :evil:
Ειλικρινά θέλετε να σας δώσω το msn μου να έχουμε και την άμεση ανάκριση μην κουράζουμε και τον κόσμο ?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όχι σεν νομίζω να κουράζετε ο κόσμος.

του αρέσει να ανακρίνει κόσμο (αρκεί να μην ανακρίνουμε αυτούς)

εσένα που σε βρήκαμε βολικό και δεκτικο \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
μπα μην ανησυχείς δεν κουράζεις κανένα,εμάς αυτές οι αντιπαραθέσεις μας δίνουν ζωή και λόγο ύπαρξης μη νομίζεις :lol: :lol: :lol:

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Κοιτά δεν έχω τίποτα να κρύψω και να μην πω τώρα όσοι πιστοί προσέλθετε !! λέω να πω σε κανέναν admin να μου κάνει στήλη κανονικά και σας απαντώ στα e-mail e.t.c :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Άντε μην τα «πάρω» και ‘γω και αρχίζω να σχολιάζω τα περί «ROYAL CANIN»! :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Ωχ απ’ ότι έχω δει στο forum η ROTTIE κατευνάζει τα πνεύματα άμα τα «πάρει και αυτή την βάψαμε??) και δεν το συνεχίζει τόσο κακό έχω κάνει ?????? και ποιο είναι αυτό ??? και άσχετο παίζει τίποτα με Royal Canin αυτήν μου είπαν και έχω ακούσει και του παίρνω αυτή ειλικρινά άμα έχουν γίνει περίεργα σκηνικά θέλω να ξέρω (όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο plz !) χθες μπήκα και εχω τόσα posts κουράστηκα να γράφω ! :roll:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Adis μην μας δίνεις σημασία! Είμαστε ελεεινοί, κακοπροαίρετοι, κακόβουλοι και κατάπτυστοι! :lol:
Στην ενότητα της διατροφής θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τις ξηρές τροφές και τους εναλλακτικούς τρόπους διατροφής του σκύλου σου! :)

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Mourgakos έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό .. ένα βράδυ κατά τις 2 που τον πήγαινα βόλτα (να βρέχει καρεκλοπόδαρα) σταματάει ένα αυτοκίνητο και η 1η ερώτηση είναι Ποσό τον πουλάς .Του λέω δεν τον πουλάω και έφυγε νευριασμένος κιόλας που δεν του πούλησα το σκύλο μου … τα έχει χάσει ο κόσμος :!: :evil:

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
παντως οντως ολος περιεργως τ σκυλι μαζι μου θελει να βγαινει βολτα...
υποστηριζει τον μπαμπα...σαν ολες τις κορες... :lol:

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
Adis said:
Mourgakos έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό .. ένα βράδυ κατά τις 2 που τον πήγαινα βόλτα (να βρέχει καρεκλοπόδαρα) σταματάει ένα αυτοκίνητο και η 1η ερώτηση είναι Ποσό τον πουλάς .Του λέω δεν τον πουλάω και έφυγε νευριασμένος κιόλας που δεν του πούλησα το σκύλο μου … τα έχει χάσει ο κόσμος :!: :evil:

δεν παν καλα λεμε!!!!

εδω ο αλλος μου λεει επειδη μαζευα τα περιττωματα....ρε ,κοιτα τι κανει ο
ανθρωπος βραδιατικα,ταχει χασει....
απαντηση
μολλον προτιμας να φας καμια γλυστρακαι να κανεις σερφ με τα σκ@τ@

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Εβγαλα τις προαλλες το πρωι τα σκυλια βολτα και εκει που πηγαινα αμεριμνος μου λεει μια που καθοταν στο μπαλκονι της και καπνιζε μην τυχον και φερεις απο εδω τα σκυλια εχουμε γεμισει σκατα.της λεω ηρεμα οτι τα δικα μου τα κανουν αλλου και μου λεει δεν με νοιαζει αφου εχεις σκυλια θα τα ακουσεις και για τους αλλους και αρχιζει να παραληρει και να με βριζει.τις λεω τοτε μωρη α΄παρατα με πρωινιατικα.μου λεει με υφακι μπουζουκογυναικας καταρχην θα μου μιλας στον πλυθυντικο της λεω γιατι ειστε πολλοι;μου λεει ναι πολλοι ειμαστε,εγω μονο εσενα βλεπω της λεω και ξανααρχιζει να με βριζει με διαφορες ωραιες κουβεντες που δικαιολογουσαν την απαιτηση περι πλυθυντικου.περιμενα να σταματησει και της λεω καταλαβα δεν σε γα*&*( ο αντρας σου και εβαλε τα κλαματα και μπηκε μεσα.απο τοτε καθεται στο μπαλκονι και απλα δεν μου λεει τιποτα.

την ιδια μερα το βραδυ στην ιδια γειτονια:
στα καλα καθουμενα μου λεει ενας παππους παρε τα κοπροσκυλα απο εδω γιατι εδω παιζουν και παιδια
του λεω δεν πειραζει θα κανουν και αντισωματα εσεις για αυτο δεν αρρωστενατε μικροι
και μου λεει το καραξεκαρφωτο εμεις δεν ειχαμε να φαμε δεν ταιζαμε βρωμοσκυλα ](*,) ](*,) ](*,)

stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
παιδια αυτο το προβλημα με τα κοπρανα το αντιμετωπιζα πολυ συχνα και το χουν και φιλοι μου. βγαζεις βολτα το σκυλι, κρατας χαρτι(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ) και σε βριζουν κιολας. Καποιοι οταν τους λες οτι τα μαζευεις σταματανε. Αλλα αλλοι συνεχιζουν με πολυ ασχημο τροπο :x

Εννοειται παντως παιδια οτι ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να μαζευουμε τα περιττωματα του σκυλου μας.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
stellalol1 said:
παιδια αυτο το προβλημα με τα κοπρανα το αντιμετωπιζα πολυ συχνα και το χουν και φιλοι μου. βγαζεις βολτα το σκυλι, κρατας χαρτι(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ) και σε βριζουν κιολας. Καποιοι οταν τους λες οτι τα μαζευεις σταματανε. Αλλα αλλοι συνεχιζουν με πολυ ασχημο τροπο :x

Εννοειται παντως παιδια οτι ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να μαζευουμε τα περιττωματα του σκυλου μας.
Για να μας βρίζουν ενώ έχουμε τα σκατά στο χέρι?
Κι αν εκνευριστούμε και τους τα ρήξουμε στην μούρη???
:?
Κακώς ανοίγετε συζήτηση μαζί τους.
Πάρτε ένα Μάγκνουμ 44, βγάλτε το ήρεμα από την ζώνη σας, σημαδέψτε τους, κι αν εξακολουθούν να στέκονται εκεί, σκοτώστε τους!!!
1-2 νεκροί, και μετά, σιγά μην ξαναπεί κουβέντα, ο κάθε κόπανος...

:shock:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
amangos said:
Πάρτε ένα Μάγκνουμ 44, βγάλτε το ήρεμα από την ζώνη σας, σημαδέψτε τους, κι αν εξακολουθούν να στέκονται εκεί, σκοτώστε τους!!!
1-2 νεκροί, και μετά, σιγά μην ξαναπεί κουβέντα, ο κάθε κόπανος...

:shock:
Διαφωνώ για το Μάγκουμ - είναι απολίτιστο βρε αδερφέ! Συμφωνώ με τη σκατοβολή! Κι έχει φάει και εντόσθια ο σκύλος πετυχαίνεις το στόχο γκαραντί!