Ναι, άσε. Anyway... ελπίζω με τον Λυκούργο να είναι καλύτερα τα πράγματα!
Επίσης να προσθέσω πως όλα αυτά τα προϊόντα θέλουν σωστές αραιώσεις.
Βασικό πράγμα η αραίωση, γιατι μετά θα τρέχουμε με ξηροδερμίες....Ναι, άσε. Anyway... ελπίζω με τον Λυκούργο να είναι καλύτερα τα πράγματα!
Γυρισα απο Τσομπαρη,αψογη εξυπηρετηση,καλες τιμες!Πηρα χτενα show tech διπλης πυκνοτητας,βουρτσα mars γερμανικη,χτενακι για μουσουδα και αυτια και #1 super cleaning and conditiong shampoo.Ξεχασα να παρω contiotioner για πριν το χτενισμα...:roll:προσωπικά ειμαι απολυτα ικανοποιημένη από τη σειρά της #1, εχω το super cleaning and conditiong shampoo και το botanical conditioner (αν θες αναδόμηση τριχας να προτιμήσεις το super rich conditioner). Από σπρέυ εχω παλι της ιδιας σειράς το fabulous grooming spray και το antistatic. Το πρώτο ειναι ιδανικό για κόμπους. Επισης πολύ καλό ειναι ενα moisturizing spray που δεν θυμάμαι πληρες όνομα, της ιδιας εταιριας. Επισης πολύ καλό για μετά το χτένισμα ειναι το pure paws ultra light oil. Αλλα τα πηρα από Ελλάδα και αλλα από το εξωτερικό. Βουρτσα εχω την 27mm pinbrush #1 all systems και μια δεύτερη της vivog για την τσαντα. Επισης χτένα εχω της vivog από τον Τσομπαρη.
Το ειχα γράψει το μεσημερι, αλλά για κάποιο λόγο μετά δεν μπορουσα να μπω στο σάιτ. Ευτυχώς το εσωσε!
χαχαχαχ shopping therapy.Γυρισα απο Τσομπαρη,αψογη εξυπηρετηση,καλες τιμες!Πηρα χτενα show tech διπλης πυκνοτητας,βουρτσα mars γερμανικη,χτενακι για μουσουδα και αυτια και #1 super cleaning and conditiong shampoo.Ξεχασα να παρω contiotioner για πριν το χτενισμα...:roll:
Για πειτε κανενα tip για την αραιωση..φανταζομαι οχι με το ματι...Βασικό πράγμα η αραίωση, γιατι μετά θα τρέχουμε με ξηροδερμίες....
Πολύ καλη αραίωση και ανακάτεμα με χλιαρο νερό για να διαλύεται καλά το προιον!
το γράφουν πισω καλε, στις οδηγιες!Για πειτε κανενα tip για την αραιωση..φανταζομαι οχι με το ματι...
Ασε τοση ωρα σε μαγαζι δεν εχω καθισει για δικα μου πραγματα..αυτο το σαμπουαν που πηρα δεν εχει και contitioner?θα πρεπει να βαζω extra στο λουσιμο?χαχαχαχ shopping therapy.
κοντισιονερ να παρεις για το λουσιμο και αν δεν θες να παρεις εξτρα προιον για πριν το χτένισμα θα το χρησιμοποιείς και εκει!
Με ηρεμες κινησεις να "εισαγεις" το σκυλι στο χτενισμα με αυτά. Και στο τελος λιχουδιτσα!!!
Ασε τοση ωρα σε μαγαζι δεν εχω καθησει για δικα μου πραγματα..αυτο το σαμπουαν που πηρα δεν εχει και contitioner?θα πρεπει να βαζω extra στο λουσιμο?
για αυτο το μπερδεμα ευθυνεται η πωλητρια στον Τσομπαρη. Και εγω την πρωτη φορά που πηρα μου ελεγε ότι ειναι 2 σε 1 επειδη διαβαζε το conditioning.Οχι, μόνο σαμπουαν είναι.
Με βλέπω για την αναδόμηση γιατι με την slicker που τον έκανα την σακατέψαμε την τρίχα...για αυτο το μπερδεμα ευθυνεται η πωλητρια στον Τσομπαρη. Και εγω την πρωτη φορά που πηρα μου ελεγε ότι ειναι 2 σε 1 επειδη διαβαζε το conditioning.
Εν τελει δεν ειναι 2 σε 1, σκετο σαμπουαν ειναι. Για κοντίσιονερ εγραψα και παραπάνω αν το μαλλι θελει αναδόμηση καλό ειναι να παρεις το super rich conditioner, αν ειναι οκ η τριχα to botanical.
Το βοτανικαλ δεν δινει ογκο. Οποτε εχει δικιο η Χαρά που σε αγνοεί!Το super rich είναι αρκετά πιο βαρύ και είναι για πιο αραιά λουσίματα.
Το botanical είναι πιο ήπιο και για πιο συχνή χρήση.
Εμείς τα έχουμε δοκιμάσει και τα 2. Εμένα σαν αποτέλεσμα στον δικό μας όταν ήταν 9-10 μηνών μου άρεσε πιο πολύ το βαρύ , της γυναίκας μου και ειδικού επι του γκρουμαρίσματος, δειξίματος, περιποίησης κλπ το botanical το οποίο και χρησιμοποιούμε - όχι που θα πέρναγε το δικό μου :mrgreen:
Και όσο θα ερθουν τα επόμενα μπάνια, θα δεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στο μαλλι. Ειδικά με κοντισιονερ βλέπεις αλλο μαλλι!Καλησπέρα!Πρωτο μπάνιο με 1# all system και το αποτέλεσμα άψογο!ghelly μπορείς να μου πεις την άποψη σου για την συχνότητα των μπάνιων?
αυτό ισχυει για τα σκυλιά με διπλό μανδύα. όχι για τα γιορκι.Μέχρι τώρα τον έκανα ανα 20 μέρες και όπως ακριβώς λες το μαλλί ήταν ξηρό..και όχι μόνο(μυρωδιές απο τσίσα).Διαβάζω όμως οτι με συχνα μπάνια καταστρέφουμαι το φυσικό ελαιο του σώματος,βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτο στα yorkie..
Α ρε Ghelly groomer!!!!! Πάντως κι εγώ ανά 15 μέρες τον κάνω μπάνιο. Επειδή τώρα έχω πολλά conditioners, ήδη έχω 2 μπουκάλια Greenfields και ένα μπουκαλάκι Animology, χώρια το κοντίσιονερ που του βάζω μετά το μπάνιο της Viva la dog spa, μόλις αρχίζουν να τελειώνουν θα του πάρω τα 1allsystems. Παντως συνεχίζει να είναι άκομπος. Απλά εχει αρχίσει παλι και δεν τρωει την ξηρα του και νευριάζω. Εχει μείνει 2,5 κιλα!