https://www.facebook.com/ScotsezikoNtouz?fref=ts
Ειναι φοβερα τα παιδια εκει, Καλαμαρια δεν ειναι αλλα αξιζει τον κοπο να πας
Ειναι φοβερα τα παιδια εκει, Καλαμαρια δεν ειναι αλλα αξιζει τον κοπο να πας
Και με τη αποπαρασίτωση τι κάνεις; βάζεις ανά δέκα μέρες;αυτό ισχυει για τα σκυλιά με διπλό μανδύα. όχι για τα γιορκι.
Και εγώ αρχικά ετσι αραια στην αρχη το εκανα αλλά προσεξα ότι ξυνόταν περισσότερο. Οποτε πλέον ανα 10 μέρες!
Η αποπαρασίτωση γινετα 3 μέρες μετά το μπανιο, κανονικά, χωρις προβλημα. Προλαβαίνει κ απορροφάται ως το επόμενο μπάνιο.Και με τη αποπαρασίτωση τι κάνεις; βάζεις ανά δέκα μέρες;
Powered by Nexus 4
ναι το επόμενο μπάνιο όμως δεν την εξασθενεί;Η αποπαρασίτωση γινετα 3 μέρες μετά το μπανιο, κανονικά, χωρις προβλημα. Προλαβαίνει κ απορροφάται ως το επόμενο μπάνιο.
ανα 15 μέρες περιπου. Αλλά μη μπερδεύεσαι, εμας εχουν μαλλι το οποιο τζιβιάζει και μυρίζει κιολας. Οποτε αυτες οι φυλές δεν μπορουν να μεινουν περισσότερο.Καθε ποτε καλε τα κανετε μπανιο...?
Για τις φυλες οπως η δικη μας πχ τι ισχυει τελικα?
Μμμ ενταξει τοτε..με το μαδημα βεβαια δεν ξερω τι κανουμε αλλα αυτο ειναι ααααλλο θεμα..
Εδω κ ενα μηνα ξεκινησαμε μπαρφ..ισως δεν φανηκε ακομα το αποτελεσμα της διατροφης..οσο για τα στραβα ματια εγω τα κανω πολλες φορες,η μανα μου οχι :ρ
Κατι αλλο,για βουρτισμα,τι προιον-βουρτσα προτινετε? κατι σε furminator ή κατι πιο απλο?
Χαχαχα εμ εγω γιατι νομιζεις πως ρωτησα εσενα ε?ε? οοοχι δεν ηταν τυχαιο! :ρ
καταχωρηθηκε στα πρακτικά, ελα εσύ και θα σας κανω και μπανιο!!!Θα κρατησω ντοκουμεντο αυτο που ειπες ε! Οταν ερθω μην κανεις την παπια μετα ;-)