Έλα μου ντε ιδέα δεν έχω :/ λένε πως κυκλοφορεί και μόνο του με 4,80Ούτε εγώ πρόλαβα σήμερα να πάω..και για να καταλάβω ρε παιδιά...δηλαδή εμείς που δεν προλάβαμε να το πάρουμε σήμερα..πάει το χάσαμε?δεν μπορούμε να το βρούμε άλλη μέρα?
Αυτό που έλεγα κι εγώ !!! Και ξέρω και πολλούς άλλους που δεν το πρόλαβαν....Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που το έβαλαν με την εφημερίδα πιστεύω...Και δεν είχες την επιλογή να το αγοράσεις μόνο του ξεχωριστά...Με το που εξαντλείται η εφημερίδα, τέλος και το περιοδικό! Ελπίζω να μην ξαναγίνει αυτό στο επόμενο τεύχος....οοοοο
δν το προλαβα πηγα σε ολα τα περιπτερα εχει τελειωσει!!
μα λεει κι οτι πωλειται και μονο του!!!Το γραφω οπως ειναι πανω στο περιοδικο
Κυκλοφορει με την καθημερινη της κυριακης και μετα στα περιπτερα με 4,5 ευρω.
Οποτε μην ανησυχειτε οσοι δεν προλαβατε
Εχει και 0,50 cent εκπτωση χαχαχαμα λεει κι οτι πωλειται και μονο του!!!
μην φερνετε βρε αμεσως τη καταστροφη!
Είδες που εγώ δεν το αγόρασα, αλλά το έκανα "τράκα" με την Καθημερινή...Αγόρασα χθες το περιοδικό..
Καταρχήν θεωρώ πολύ καλή ιδέα το δωράκι του με τις σκατοσακουλίτσες, ελπίζω να παροτρύνει περισσότερο κόσμο να μαζεύει τις σκατουλίτσες!
Κάτι μου λέει πως θα χρειαζόσουν μεγαλύτερο μέγεθος σακουλίτσας :lol:Είδες που εγώ δεν το αγόρασα, αλλά το έκανα "τράκα" με την Καθημερινή...
Εχασα τις σκατοσακουλίτσες!!!
Πολύ καλό!!!Κάτι μου λέει πως θα χρειαζόσουν μεγαλύτερο μέγεθος σακουλίτσας :lol:
Τωρα εγω να σας πω οτι εμεις χρησιμοποιουμε τις σακουλιτσες για τοστακια του lidl.....Κάτι μου λέει πως θα χρειαζόσουν μεγαλύτερο μέγεθος σακουλίτσας :lol:
Βέβαια δεν έχω καταλάβει που τις κρεμάμε ακριβώς αλλά που θα πάει χαχαχα