Ευχαριστώ πολύ George!Αντε με το καλο να ερθει ο μικρος κουκλος, ο εκτροφεας ειναι τρομερος και για αυτο τον λογο τον επιλεξαμε για να παρετε το νεο σας μωρο . Οταν πατησει το ποδι του στην Κρητη περιμενουμε και αμετρητες φωτογραφιες.
Ευχαριστώ πολύ Αλεξία να χαίρεσαι κι εσύ τα πανέμορφα σκυλάκια σου!Με το καλό να τον δεχτείς και να έχετε καλή συμβίωση!
Πάντως ο δικός μου είναι κατηγορία Τύριον (Λάνιστερ).Σ' ευχαριστώ πολύ nizinny!!
Ναι είναι πολύ καλή φυλή , να σου πω την αλήθεια κα γω στην αρχή για γίγαντα κοιτούσα αλλά λόγω μεγέθους σε αυτή τη φάση της ζωής μου επέλεξα το στάνταρ.
Όντως έχουν ιδιαίτερη εμφάνιση είναι ξεχωριστά, να ξέρεις ότι ο χαρακτήρας είναι και στα τρία το ίδιο μόνο το μέγεθος αλλάζει...
γκομενάκιας δηλαδή ..Πάντως ο δικός μου είναι κατηγορία Τύριον (Λάνιστερ).
Απο ότι έχω διαβάσει και τα 3μεγέθη αγαπάνε πολύ την οικογένεια και θέλουν να συμμετέχουν σε ότι κάνει το αφεντικό τους.
Από τον Django έχω μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω νέα.
Να σαι καλά σ΄ευχαριστώ πολύ!!με το καλο!! ζηλευω πολυ..
αντε ουτε μηνας δεν εμεινε, ξεκινα αντιστροφη μετρηση!
Σ΄ευχαριστώ πολύ!!Με το καλό να βρεθεις με τον νέο σου φίλο!!!
Συμφωνώ!Ισως και το ότι δεν είναι πολυ εμπορικά να είναι καλό.Δουλεύουν πολύ καλά είναι σκληροτράχιλα σκυλιά, πολυεργαλεία!!
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά!!Με το καλό να σας έρθει ο μικρός, να είναι γερός, να τον δείτε να μεγαλώνει όπως επιθυμείτε και να σας συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια
χαχαχαχα μ΄εκανες και γέλασα!!Να ζησετε μια ομορφη ζωη μαζι,να σου την κανει πατινι,και εσυ να ζητας και αλλο ! Περα απο την πλακα,ευχομαι οτι καλυτερο