Περί crate

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
νιωθω οτι μπορει να κρατηθει η ρουφιανιτσα αλλα κανει κολπα.
αυτό..! ο εκπαιδευτής τι σου λέει; εκεί του έκανε τέτοια κόλπα;;; (έχω μια υποψία για την απάντηση!)
natasaki, δυστυχώς, νομίζω ότι σε δοκιμάζει το γλυκό τέρας ακόμα!!!

τώρα, για την αρχική ερώτηση του θεματοθέτη, συμφωνώ με τη δάφνη. και εμένα ο εκπαιδευτής μου είχε πει να είναι κλειστή η πόρτα το βράδυ, γιατί αν την αφήνω ανοιχτή 'μπερδεύεται' ο σκύλος. κλειστή πόρτα σημαίνει 'τώρα ησυχάζουμε και κοιμόμαστε' και, ναι, το βράδυ δε θέλω να κάνει περιπολίες :p τώρα για τη φύλαξη... τι να πω... όπως λέει και η δάφνη, ούτε εγώ έχω την τασία για φύλακα, αλλά αν αντιληφθεί ξένο άνθρωπο το βράδυ στα πέριξ, εννοείται ότι γαβγίζει -- και αυτό, ως δυνάμει αποτρεπτικό, μου αρκεί.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Δημητρα φαντασου ειναι τοσο περιορισμενος ο χρονος μου που δεν βρηκα ευκαιρια να τον παρω τηλ να μιλησουμε. Εκει επισης οταν της εβαζε κατι σε κουβερτα,την εκανε την μαλακια της κ επιτηδες εκεινος δεν τα μαζευε αμεσως για να την αφησει να σκασει στην "βρωμια" της. Κ το ιδιο μου ειχε πει να κανω κ εγω τοτε,δεν ξανα μιλησαμε ομως περι του θεματος γιατι πιστευα οτι το ειχαμε λυσει αλλα τελικα δεν...σημερα θα βρω χρονο κ θα του τηλ να δω τι θα μου πει. Χτες ειχε πλακα,επειδη της τα εβγαλα ολα απο μεσα,πηγαμε για υπνο κ γκρινιαζε,δεν μπορουσε να βολευτει χωρις κατι μαλακο στον κωλο της η βρωμιαρα!! Γκρινια γκρινια γκρινια ωσπου σηκωθηκα κ της εβαλα ενα μικρο κουβερτακι ισα ισα να ξαπλωσει κ μετα ως δια μαγειας εσκασε...!!! Εμ βεβαια θελουμε κ μαλακο πραγμα για τον πωπο δεν μας κανει το πλαστικο του κρειτ..

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Εμ βεβαια θελουμε κ μαλακο πραγμα για τον πωπο δεν μας κανει το πλαστικο του κρειτ..
:p :p :p έγραψεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!
πάντως, νταξ, τα ίδια κάνουν όλα τα σκ@τόσκυλα, υπάρχουμε για να τα εξυπηρετούμε!!! εμένα τον ΕΦΑΓΕ τον πλαστικό πάτο σε κάποια φάση, οπότε τώρα έχει χαλάκι και φλισάκια από πάνω για να χουχουλιάζει. έφαγε και την ωραία μαξιλάρα της οπότε ακολούθησα οδηγία εκπαιδευτή 'ό,τι τρώει ή καταστρέφει το ΧΑΝΕΙ, τελεία!' (αλλά όχι και τόσο τελεία... εκείνος μου είπε να την αφήσω και στα σίδερα του crate, δεν παθαίνει τίποτε κτλκτλ, αλλά...καταλαβαίνεις!!!!!!!)

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Χα εγω δεν καταλαβαινω????? τι λεω τοση ωρα?? :ρρρρ θελουμε μαλακο πραμα στον πωπο μας ΤΕΛΟΣ!!! Αλλααααα το κατουραμε κιολας αμα λαχει!! ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!
Εντομεταξυ καλυτερα να μασας παρα να μιλας δεν λενε???? εεε τι το ηθελα κ μιλησα...την εβγαλα απο το κρειτ μολις γυρισα σπιτι,κ ενω ετοιμαζα τα λουκανικακια για να την βγαλω βολτα,τσουπ η κυρια βολευτηκε στο χαλι κ αν εχει τον θεο της με κοιτουσε κ κατουρουσε!!!!! Γκρρρρρρ φωτιες εγω ε!!!! Πατησα μια φωνη εκεινη την ωρα που χεστηκε πανω της κ μπηκε στο κρειτ της με τα αφτια πισω να με κοιταει με το ζορι (εκανε κ λιγο την κινεζα...) κ δεν κουνηθηκε μεχρι να της πω εγω να βγει!! Πφφφφ στανταρ κατι ηθελε να μου πει με αυτο...κατι του στυλ με αφηνεις μονη τοσες ωρες??? να κ εγω τωρα!!!!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Νατασάκι εγώ δεν τα πολυ-πιστεύω (εώς καθόλου μη σου πω) αυτά περί "εκδίκησης", "κάτι θέλει να μου πει", "κάνει κόνξες" κλπ. Θεωρώ ότι δεν έχει καταλάβει ότι δεν επιτρέπεται να κατουράει μέσα. Μάλλον πρέπει να ξαναμιλήσεις με τον εκπαιδευτή. Εμείς πάντως για να κόψουμε το λέρωμα μέσα κλείσαμε ΤΕΛΕΙΩΣ το μπαλκόνι, ούτε πάνες ούτε τπτ. Βέβαια ήταν άλλη περίπτωση, αλλά από ότι είχα καταλάβει όταν λύναμε το θέμα με το δικό μας εκπαιδευτή ήταν πολύ κρίσιμο να μην επιτρέπεται καθόλου.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Δεν ξερω τι να πιστεψω πραγματικα... Φυσικα θα μιλησω κ με τον εκπαιδευτη να δω τι θα μου πει. Ηταν πολυ κρισιμο να μην επιτρεπεται καθολου τι? δεν καταλαβα. Οι πανες κ το μπαλκονι?

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ισως πρεπει να γυρισεις παλι πισω.
ΚΑΘΕ φορα που τα κανει εξω , λουκανικακι.
Μκραινεις οσο μπορεις τον χωρο στο κλουβι με μια πετσετουλα για κρεβατι να μην γκρινιαζεις.
Κατευθειαν απο το κλουβι εξω , απευθειας για κατουρημα και λουκανικακι.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Παντα τα κανει εξω εδω κ αρκετο καιρο,δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Το θεμα μας ειναι να σταματησει να τα κανει κ μεσα στο σπιτι της στην προκειμενη περιπτωση στο κρειτ της κ στην κουβερτα της.
Παντα παιρνω λουκανικακια στην βολτα μας κ για επιβραβευση υπακοης κ γενικα αν δω οτι καποια συμπεριφορα της πχ αξιζει λουκανικακι.
Ισως να πρεπει να βαλω παλι το χωρισμα στο κρειτ της,εχει λιγο καιρο που το εβγαλα,αν κ απο την στιγμη που τα κανει εκει που κοιμαται κ σε παει πιο περα δεν νομιζω να αλλαξει κατι. Να πω οτι τα εκανε στην μια γωνια κ μετα πηγαινε στην αλλη για υπνο να πω ναι οκ να το βαλω το χωρισμα αλλα δεν...

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Οντως εννοουσα οτι δεν επιτρεπόταν τον μπαλκόνι ΚΑΘΟΛΟΥ. Πανά έτσι κι αλλιως δε χρησιμοποιουσαμε άλλα πιστεύω οτι επίσης δεν πρεπει να υπάρχει. Η λογική ηταν οτι απαγορεύονται τσισα-κακα εντος γενικά. Φυσικά υπήρχε περιορισμός χωρού τόσο κατα τον ύπνο όσο και όταν λειπαμε. Εμείς δεν ειχαμε crate αλλά τον περιοριζαμε στο χωλ. Μας είχε πει ο εκπαιδευτής οτι εαν λερωνε θα έπρεπε να περιορισουμε κι άλλο το χώρο. Μάλλον θα πρεπει να ξαναβαλεις το χώρισμα. Υπομονη, θέλει χρονο.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Μωρε να το βαλω το χωρισμα αλλα απο την στιγμη που τα κανει ακριβος πανω εκει που κοιμαται τι θα καταλαβω? τα υπολοιπα απο σημερα κιολας τα εφαρμοσα. Τελος η πανα στο μπαλκονι για ωρα αναγκης,τελος κ το μπαλκονι γενικως απο σημερα.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Εμείς ελεύθερο τον ειχαμε, μονο για ύπνο και οτάν λειπαμε περιοριζόταν. Μετα σταδιακά αφηναμε ανοιχτό ενα ενα δωμάτιο (παλι για τον ύπνο κλπ μιλαω). Εαν λερωνε παλι έκλεινε η πρόσβαση. Συνολικά πήρε πανω απο μήνα άλλα ειχαμε μονο 2-3 περιστατικά με τσισα και κανένα με κακά.

Να σημειωσω οτι είχε μεσολαβήσει και μετακόμιση οποτε δυσκόλεψε τα πράγματα.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Το σπιτι μου ειναι ενα δωματιο κ σαλονοκουζινα,οποτε αν θα την αφησω ελευθερη προφανως κ θα μπορει να ερχεται κ στο δωματιο μου,αν κλεινω την πορτα μου δεν ξερω τι θα γινεται αλλα δεν νομιζω να υπαρχει νοημα. Ετσι θα ξεκινησω κ εγω σε καποια φαση,πρωτα ελευθερη στον υπνο για λιγο καιρο κ μετα σιγα σιγα ελευθερη κ οταν θανλειπω.Βασικα εμας το θεμα μας δεν ειναι μονο τα τσισα,ειναι κ το αγχος αποχωρισμου το οποιο θεωρω ειναι πιο δυσκολο απο το θεμα τουαλετας. Αυτο ειναι κ το μεγαλο δικο μου αγχος κ οχι τοσο της τουαλετας.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αυτό που λέω είναι να πας ενα βήμα πίσω και όχι μπροστά. Να μην αφήσεις ανοιχτό το crate το βράδυ, άλλα να περιορισεις ξανά το χώρο εντος του crate. Καλυτερα να μιλησεις με τον εκπαιδευτή σου.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Μιλησα μαζι του αλλα απο το τηλ καταλαβαινεις πως δεν..θα κλεισουμε ραντεβου να παω απο Δευτερα να δουμε τι κ πως.
Οπως ειπα ομως ο μεγαλυτερος μου νταλκας ειναι το αγχος αποχωρισμου που εχει η μικρη,εχει ελαττωθει σε μεγαλο βαθμο αλλα δεν εχει φυγει κ υπαρχουν στιγμες που ξανα "κυλαει".. Οπως πχ αν τυχει να φυγω βιαστικα απο το σπιτι,τοτε γινεται ο κακος χαμος..