καλησπεριζω και παλι...
η αληθεια ειναι οτι οταν ρωτησα ήμουν σιγουρη για ενα πραγμα...ηθελα ενα σκυλι μελος της οικογενειας αλλα και με δυνατοτητες να γινει καλος φυλακας!
ειχα ηδη ψαξει καπως το θεμα και ειχα αποκλεισει καποιες ρατσες..το μπόξερ ειχε τα περισσοτερα χαρακτηριστικα που ηθελα γιαυτο εκλεινα προς τα εκει εξαρχης..
αρκετη κουβεντα εγινε και οι ενστασεις ηταν κυριως στο αν πρεπει να παρω σκυλι κατι που ημουν σιγουρη οτι θα κανω...
οποτε απορριπτοντας τις αποψεις για συναγερμο :lol: ή για εκπαιδευση του ποιμενικου ο οποιος αφενος ειναι μεγαλος για κατι τετοιο και εφετερου δεν θελω να κουρασω ήθελα κυριως να δω την γνωμη ανθρωπων που ειχαν μποξερ ή που θα προτειναν καποια αλλη καταλληλη ρατσα...
οι αποψεις ηταν πολυτιμες και ευχαριστω οσους καναν τον κοπο να απαντησουν...
τελικα σχετικα με το κουταβι..επικοινωνησα με κοε προχθες αλλα δεν μου εστειλαν ακομα e-mail..
οποτε βρηκα καποια εκτροφεια στο ιντερνετ και πηγα σε δυο απο αυτα το απογευμα..
στο πρωτο τα σκυλια δε μου πολυαρεσαν...στο δευτερο υπηρχε μονο ενα με το οποιο ενθουσιαστηκα και εμφανισιακα αλλά και με το ποσο ζωηρο και παιχνιδιαρικο ήταν..
το κακο ειναι πως τελικα ήταν κλεισμενο
αυριο θα παω να δω σε αλλο ενα και αν δε μου αρεσουν απο τριτη θα συνεχισω το ψαξιμο..