Περί boxer (μαλλον)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
άμα σου μείνει καμιά μερα να δούμε πως θα το κουβαλάς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
θα φωναξω ενα εργασιακο δικο σου :lol:

δεν εχει τιποτα ρε συ,τοσα χρονια της δινω και κανει και τις εξετασεις της.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
περιμενε επιβεβαιωση..και που δεν την πηρε...? ναα!!!!

καλη επιτυχια και απο μενα..

ειχες την τυχη να μιλησεις με 10 ανθρωπους οι μισοι απο αυτους "επαγγελματιες" και .........anyway με καλυψε το τελευταιο που ειπες..

.ακομα και αν το μπόξερ δε γινει φυλακας δε θα του λειψει η αγαπη σε αυτο το σπιτι..

εαν εισαι ακομα εδω...

απο που τον πηρες τον σκυλακο?

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
καλησπεριζω και παλι...
η αληθεια ειναι οτι οταν ρωτησα ήμουν σιγουρη για ενα πραγμα...ηθελα ενα σκυλι μελος της οικογενειας αλλα και με δυνατοτητες να γινει καλος φυλακας!
ειχα ηδη ψαξει καπως το θεμα και ειχα αποκλεισει καποιες ρατσες..το μπόξερ ειχε τα περισσοτερα χαρακτηριστικα που ηθελα γιαυτο εκλεινα προς τα εκει εξαρχης..
αρκετη κουβεντα εγινε και οι ενστασεις ηταν κυριως στο αν πρεπει να παρω σκυλι κατι που ημουν σιγουρη οτι θα κανω...
οποτε απορριπτοντας τις αποψεις για συναγερμο :lol: ή για εκπαιδευση του ποιμενικου ο οποιος αφενος ειναι μεγαλος για κατι τετοιο και εφετερου δεν θελω να κουρασω ήθελα κυριως να δω την γνωμη ανθρωπων που ειχαν μποξερ ή που θα προτειναν καποια αλλη καταλληλη ρατσα...
οι αποψεις ηταν πολυτιμες και ευχαριστω οσους καναν τον κοπο να απαντησουν...
τελικα σχετικα με το κουταβι..επικοινωνησα με κοε προχθες αλλα δεν μου εστειλαν ακομα e-mail..
οποτε βρηκα καποια εκτροφεια στο ιντερνετ και πηγα σε δυο απο αυτα το απογευμα..
στο πρωτο τα σκυλια δε μου πολυαρεσαν...στο δευτερο υπηρχε μονο ενα με το οποιο ενθουσιαστηκα και εμφανισιακα αλλά και με το ποσο ζωηρο και παιχνιδιαρικο ήταν..
το κακο ειναι πως τελικα ήταν κλεισμενο :(
αυριο θα παω να δω σε αλλο ενα και αν δε μου αρεσουν απο τριτη θα συνεχισω το ψαξιμο..

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
iro ομολογώ ότι έκανες την έκπληξη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε είχα για pet shop και βάλε :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
μπράβο

αντε καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
:lol: :lol: :lol:
με παρεξηγησατε αρκετα μου φαινεται... :lol:
ευχαριστω...και μια ερωτηση ακομα..ο κοε ποσο καιρο κανει περιπου να απαντησει??

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Άσχετα με το πόσο θα κάνει να σου απαντήσει ο ΚΟΕ καλό είναι να μη βιαστείς.

Όσο για το αν είναι καλοί φύλακες τα μπόξερ, φυσικά είναι. Με τον κατάλληλο ιδιοκτήτη και τη σωστή εκπαίδευση. Όπως όλες οι φυλές που το έχουν στο χαρακτήρα τους. Μαλινουά, γκρένενταλ, γερμανικοί, μπόξερ, ροτ, ντομπ, κ.α. όλα κάνουν.

Προσοχή στο που και πως θα μένει, αν μένει το μπόξερ έξω. Δεν είναι η καταλληλότερη φυλή για διαβίωση σταθερά εκτός σπιτιού, σε μη προφυλαγμένο χώρο.

Καλό είναι να λάβεις υπ' όψιν σου τη συμβίωση με τα σκυλιά που ήδη έχεις, ειδικά αν το Γ.Π. είναι κυριαρχικό. Και ειδικά αν πάρεις το ίδιο φύλο.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
iro ομολογώ ότι έκανες την έκπληξη
κουβα πηγαμε... :lol:

εχε υποψιν σου αυτο...

Άσχετα με το πόσο θα κάνει να σου απαντήσει ο ΚΟΕ καλό είναι να μη βιαστείς.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
George K ναι ετσι νομιζω και εγω...το γερμανικο ειναι ανταγωνιστικο αλλα κυριως μεχρι να γνωρισει καινουριο σκυλι...ετσι συνηθισε και το μικρο που εχω και ενα βελγικο που χασαμε περυσι..
θα το εχω υποψην για το εξωτερικο χωρο..θα μπαινει κ μεσα εννοειτε αλλα νομιζω πως με σπιτακι εξω και μια κουβερτουλα σε αυτο δε θα εχει προβλημα..
oscar ναι θα προσπαθησω να το ψαξω καλα πρωτα..
εχετε να προτεινετε κανεναν καλο εκτροφεα?ή δεν επιτρεπετε απο τους κανονισμους του φορουμ?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Όπως όλες οι βραχυκέφαλες φυλές, παρουσιάζουν ευαισθησία τόσο στη ζέστη όσο και στο κρύο. Γνωρίζω κόσμο που έχει τα μπόξερ του έξω, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις.

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
iro said:
mallinois ευχαριστω κατατοπιστικοτατος..

καταρχήν παρακαλώ....

εχμ.....

κατατοπιστικότατΗ!!!

γυναίκα είμαι....

είδες και πάλι κατατοπιστικότατη! :D

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Το οτι ψαχνει σε εκτροφεια τη δικαιωνει?
Το Μποξερ ειναι ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟ σκυλι ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΡΙΧΩΜΑ. Η συνεχης διαβιωση εξω ειναι απαγορευτικη.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
mallinois ουπς!!!!Γραψε λαθος! :) :oops:
BasKal δε νομιζω να ειπα πουθενα για συνεχη διαβιωση εξω...
τα σκυλια που εχω μπαινοβγαινουν σε αυλη και σπιτι χωρις περιορισμο απλα κοιμονται συνηθως εξω στα σπιτακια τους ή στον προθαλαμο του σπιτιου...
δεν εχω σκοπο με πολυ κρυο να αφησω εξω το σκυλι..
αυτη τη στιγμη εχει διαλεξει τη φλοκατη στο δωματιο :lol:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Να καθορίσουμε λίγο τί εννούμε διαβίωση έξω; Πολλές φορές υπάρχει παρανόηση. Άλλο να έχουμε το σκύλο έξω βρέξει χιονίσει, με κάποιο θλιβερό σπιτάκι, και άλλο να γνωρίζουμε πότε και πώς μπορεί να μείνει ο σκύλος μας έξω και για πόσο χρόνο και ποιές συνθήκες.

tfragos

Banned
Banned
18 Μαρτίου 2008
6
0
BasKal said:
Το οτι ψαχνει σε εκτροφεια τη δικαιωνει?
Το Μποξερ ειναι ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟ σκυλι ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΡΙΧΩΜΑ. Η συνεχης διαβιωση εξω ειναι απαγορευτικη.
Εμένα τόσα χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα πάντως :roll:

Ούτε τα μπόξερ ούτε τα Ροτ ούτε τα μαλινουά ούτε το presa μια χαρά υγιέστατα είναι :wink: