Περί τσιπ ...ο λόγος !

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Βλέποντας αυτό το βίντεο, μου γεννήθηκε μια απορία: γιατί το σκυλί βλέποντάς τον κατέβασε την ουρά? Κανονικά δεν θα έπρεπε να χοροπηδάει σαν βλαμμένο (έτσι φαντάζομαι θα έκανε ο δικός μου)?
7 μήνες στο δρόμο ποιος ξέρει τι πέρασε. Αγχωμένο είναι που μπαίνει σε ένα δωμάτιο με τόσους να το κοιτάνε, όχι τρομαγμένο. Αν φοβόταν δε θα πλησίαζε τον ιδιοκτήτη. Δες πως τον "χαιδεύει" με τα πατουσάκια και τον γλύφει. Και όταν είναι να φύγουν είναι μες στην καλή χαρά! :D

Εδώ στο Ελλάντα, 7 μήνες στο δρόμο είναι σίγουρος θάνατος...

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
Τον παράτησε και τώρα θέλει να τον δει !!!!!! :rolleyes:
(ελπίζω να μη σου ζητήσει τίποτα λεφτά για να σου δώσει την υπεύθυνη δήλωση)
δεν μπορεις να φανταστεις.... 1ον τον ειχε πουλησει 6 μηνων με τα πραγματα του (κρεβατι, παιχνιδια) 120ευρω και 2ον με ρωτησε ποσα εδωσα για να τον παρω!!!! του απαντησα οτι ενηλικο σκυλι κοντα στα 3 δεν το επαιρνε κανεις κ οτι μου το χαρισαν σαστισε.... ελεος.... να παρω την δηλωση κ μπουχος εχει ενα ντοπερμαν τωρα που γυρισε στο ελλαντα! επισης δε πιστευε οτι υπαρχουν κ αλλα παρσον στη χωρα ασε... ασε....! τουλαχιστον μεχρι 6 μηνων το εκπαιδευσε σωστα ολα κ ολα! κ τουαλετα κ κατσε κ βαρελακι τον εμαθε δε μπορω να πω

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά πήγαινε να πάρεις το χαρτί μόνη σου χωρίς τον σκύλο.
Ναι ...ένα σπάνιο πάρσον κυκλοφορεί και αυτό είναι το δικό του ...χαχαχαχαχ!!
Επίσης ένα σπάνιο ντοπ και αυτό το δικό του κυκλοφορεί στην Ελλάδα :p

D

Deleted member 14614

Guest
7 μήνες στο δρόμο ποιος ξέρει τι πέρασε. Αγχωμένο είναι που μπαίνει σε ένα δωμάτιο με τόσους να το κοιτάνε, όχι τρομαγμένο. Αν φοβόταν δε θα πλησίαζε τον ιδιοκτήτη. Δες πως τον "χαιδεύει" με τα πατουσάκια και τον γλύφει. Και όταν είναι να φύγουν είναι μες στην καλή χαρά! :D

Εδώ στο Ελλάντα, 7 μήνες στο δρόμο είναι σίγουρος θάνατος...
Σα να μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Το ξαναείδα το βίντεο.

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
Καλά πήγαινε να πάρεις το χαρτί μόνη σου χωρίς τον σκύλο.
Ναι ...ένα σπάνιο πάρσον κυκλοφορεί και αυτό είναι το δικό του ...χαχαχαχαχ!!
Επίσης ένα σπάνιο ντοπ και αυτό το δικό του κυκλοφορεί στην Ελλάδα :p
ετσι ακριβως!!!! κ οντως ο τυπος ειναι οτι να ναι οι εκτροφεις στα ματια του ειναι αβυσσαλεα ζωα που ζουν για τα εκθεσιακα σκυλια και τπτ αλλο και οι γεννες απο ιδιωτες πρεπει να γινονται για τη διαιωνιση του ειδους.... του εξηγησα γιατι δε πρεπει να προτιμαμε γεννες χωρις να ξερουμε το γενεαλογικο δενδρο αλλα βρηκα τοιχος δεν συνεχισα πηρα το χαρτι ολα οκ! ο μεμος τον ειδε.... δεν τον αναγνωρισε! δεν του εριξε 2η ματια ενας ξενος αναμεσα σε ξενους.... χαρηκα με την αντιδραση του! αξιζε να το βιωσει.... να δει οτι δεν τον αγαπησε ουσιαστικα γιατι τον πεταξε αυτα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ετσι ακριβως!!!! κ οντως ο τυπος ειναι οτι να ναι οι εκτροφεις στα ματια του ειναι αβυσσαλεα ζωα που ζουν για τα εκθεσιακα σκυλια και τπτ αλλο και οι γεννες απο ιδιωτες πρεπει να γινονται για τη διαιωνιση του ειδους.... του εξηγησα γιατι δε πρεπει να προτιμαμε γεννες χωρις να ξερουμε το γενεαλογικο δενδρο αλλα βρηκα τοιχος δεν συνεχισα πηρα το χαρτι ολα οκ! ο μεμος τον ειδε.... δεν τον αναγνωρισε! δεν του εριξε 2η ματια ενας ξενος αναμεσα σε ξενους.... χαρηκα με την αντιδραση του! αξιζε να το βιωσει.... να δει οτι δεν τον αγαπησε ουσιαστικα γιατι τον πεταξε αυτα.

μπράβο στο Μέμο για το χ3σιμο που του εριξε του τύπου.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
[FONT=&quot]Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις…[/FONT]
[FONT=&quot]Η μικρή μου είναι 5,5 μηνών και εξαιτίας ενός θέματος που είχαμε με τα εμβόλια τώρα ξεκινήσαμε να κάνουμε τις ανάγκες μας έξω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι αν υπάρχει κάποιος να μου πει ένα καλό ημερήσιο πρόγραμμα. Δηλαδή τι ώρα να την ταΐζω, βόλτα για ανάγκες, τι ώρα εκτόνωσης και πόση, κτλ. Να επισημάνω ότι: 1) ο κτηνίατρος είπε τα γεύματα να είναι δυο την ημέρα, 2) δεν δουλεύω προς το παρόν οπότε δεν έχω πρόβλημα με ώρες 3) και επίσης έχω και [/FONT][FONT=&quot]crate[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]όπου μπορώ να την περιορίζω ώστε να ρυθμίσω την τουαλέτα της! Κάθε βοήθεια δεκτή!!![/FONT]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Σχετικά με το τσιπάρισμα έκανα μια παρατήρηση στην περιοχή που ζω.
Πέρσι για κανένα μήνα έγιναν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι από την τότε Δημοτική Αστυνομία (ζωή σε λόγου μας) και πέσανε πρόστιμα. Το αποτέλεσμα ήταν να τσιπαριστούν αιφνιδίως :p σκυλιά όλων των ηλικιών, με νικήτρια την Μπάρμπυ 14 ετών ^_^ .

Εάν δηλαδή τέτοιοι έλεγχοι γινόντουσαν παντού ξαφνικά το τσιπ θα έμπαινε στην ζωή και στα σκυλιά όλων. Αλλά πουυ τέτοια τύχη..