Περί τσιπ ...ο λόγος !

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
[video]http://blog.petflow.com/so-touching-you-have-to-see-this-dogs-reaction-to-being-rescued-im-almost-in-tears/[/video]

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αχ ψυχουλα μου,ποσο τρομαγμενη εδειχνε στην αρχη!!
Μεγαλη υποθεση το τσιπ,τι να λεμε τωρα...γι αυτο πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενας ιδιοκτητης σκυλου που να μην τον εχει τσιπαρει!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
7 μήνες! Δεν ήταν και τόοοσο μακριά για τόσο διάστημα, 22 χιλιόμετρα πλας το βγάζει το google maps. Άνοιξε η γη και την κατάπιε?

(+ Στα διάαλα, συγκινήθηκα)

+ Για τη μία στο εκατομμύριο, αυτό που μπορεί να κάνει το μικροτσίπ είναι ανεκτίμητο.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Παίρνεις τηλέφωνο τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά, κάθε:

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 16:00

Τηλ.: 210 52 02 901 και 210 52 26 769
Fax: 210 52 02 935

http://www.hva.gr/index.php?topic=index&page=contact

Εδώ είναι τα χαμένα
http://www.hva.gr/index.php?topic=lost

Είναι τραγικό...

Last edited:

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
φωτια στα μπατζακια μου βαλατεεεεεε κ πολυ καλα κανατε! ειχα καταχωρησει το μεμο τελη ιανουαριου και ειπα να παρω να δω τι γινεται εδωσα το ονομα μου γιατι δεν εχω τωρα το μικροτσιπ το κωδικο κ δε βρεθηκε τιποτε! οποτε 2 τα τεινα... 1ον εχουν καταχωρησει λαθος επωνυμο οποτε πρεπει να γινει διορθωση παση θυσια 2ον δεν εχει γινει καταχωρηση οπως κ να χει αυριο θα παρω με τον αριθμο τσιπ που εχω στο βιβλιαριο και θα μαθω τι εχει συμβει!!!! ευχαριστω!!!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
φωτια στα μπατζακια μου βαλατεεεεεε κ πολυ καλα κανατε! ειχα καταχωρησει το μεμο τελη ιανουαριου και ειπα να παρω να δω τι γινεται εδωσα το ονομα μου γιατι δεν εχω τωρα το μικροτσιπ το κωδικο κ δε βρεθηκε τιποτε! οποτε 2 τα τεινα... 1ον εχουν καταχωρησει λαθος επωνυμο οποτε πρεπει να γινει διορθωση παση θυσια 2ον δεν εχει γινει καταχωρηση οπως κ να χει αυριο θα παρω με τον αριθμο τσιπ που εχω στο βιβλιαριο και θα μαθω τι εχει συμβει!!!! ευχαριστω!!!!!
Ένας μήνας δεν είναι δα και μεγάλο διάστημα. Όταν καταχώρησα εγώ των δικών μου μου είχαν πει στον κτηνίατρο ότι σε 3-4 μήνες θα καταχωρηθούν γιατί δεν έχουν επαρκή προσωπικό στον κτηνιατρικό σύλλογο.

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
Ένας μήνας δεν είναι δα και μεγάλο διάστημα. Όταν καταχώρησα εγώ των δικών μου μου είχαν πει στον κτηνίατρο ότι σε 3-4 μήνες θα καταχωρηθούν γιατί δεν έχουν επαρκή προσωπικό στον κτηνιατρικό σύλλογο.
μου ειπαν να τηλ. αυριο να το ψαξουν το θεμα!!!!

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Παίρνεις τηλέφωνο τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά, κάθε:

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 16:00

Τηλ.: 210 52 02 901 και 210 52 26 769
Fax: 210 52 02 935

http://www.hva.gr/index.php?topic=index&page=contact

Εδώ είναι τα χαμένα
http://www.hva.gr/index.php?topic=lost

Είναι τραγικό...
Σε ευχαριστώ.. Γιατί είχα ένα θέμα. Είδα ότι ο κτηνίατρος έγραψε λάθος το επίθετο και του είπα να το διορθώσει και μου είπε οκ... Να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Παρακαλώ, να είστε καλά!

Απλά γενικά ενημερώστε αν μπορείτε για το θέμα φίλους, γνωστούς κλπ, διότι παρόλο που γίνεται η τοποθέτηση και στέλνει ο κτηνίατρος τα στοιχεία, αυτά είναι φορές που δυστυχώς δεν φτάνουν στον ΠΚΣ.
Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και ένα κέντρο απεξάρτισης και η αλληλογραφία πολλές φορές χάνεται.
Οπότε χρειάζεται να πάρουμε τηλέφωνο τον ΚΠΣ και να βεβαιωθούμε πως όντως έγινε η καταχώρηση και στα σωστά στοιχεία που και αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Ενα νούμερο μπορεί να κάνει την διαφορά...

Θεωρώ πως το ιδανικότερο θα ήταν αφού γνωρίζουν το θέμα με την αλληλογραφία τους, η καταχώρηση να γινόνταν ηλεκτρονικά ή αν αυτό είναι τόσο δύσκολο και απαιτεί τόσο μεγάλη μελέτη και φαιά ουσία, να ενημέρωναν τουλάχιστον οι κτηνίατροι που τα τοποθετούν.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Φοβερό βιντεάκι πραγματικά. Και το μήνυμα περνάει με πολύ ωραίο τρόπο.
Πρέπει και οι δικοί μας εθελοντές εδώ , μιας και το κράτος είναι ανύπαρκτο, να χρησιμοποιήσουν ένα περιστατικό εύρεσης σκύλου και να φτιάξουν ένα ανάλογο βιντεάκι. Να κυκλοφορήσει παντού να το δούν όσο περισσότεροι γίνεται.
Υπάρχει ένα περιστατικό ενός σκύλου που χάθηκε από την μεταφορική όταν η οικογένεια της είχε μετακομίσει Γερμανία νομίζω, και την περίμεναν. Την βρήκαν λόγω τσιπ μπορεί και 2 χρόνια μετά...Αυτό θα ήταν τέλειο αλλά πλέον είναι αργά για να γίνει βίντεο.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
@Yorkaddict Σε ξανά ευχαριστώ.. Σήμερα τηλεφώνησα..

Τελικά όπως είχα υποψιαστεί. Ο κτηνίατρος ενδιαφέρθηκε μόνο να πάρει λεφτά για το τσιπάκι.. Το επίθετο μου καταχωρημένο τελείως λάθος.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
@Yorkaddict Σε ξανά ευχαριστώ.. Σήμερα τηλεφώνησα..

Τελικά όπως είχα υποψιαστεί. Ο κτηνίατρος ενδιαφέρθηκε μόνο να πάρει λεφτά για το τσιπάκι.. Το επίθετο μου καταχωρημένο τελείως λάθος.
Όταν δήλωσες τον σκύλο σου στο κτηνιατρείο και συμπληρώσατε το έντυπο δεν το διάβασες να δεις αν τα στοιχεία σου είναι σωστά?
Ο κτηνίατρος πολύ πιθανόν να μην έκανε το λάθος!Ο υπάλληλος όμως του ΠΚΣ που τον καταχώρησε να το έκανε όμως!

D

Deleted member 14614

Guest
Βλέποντας αυτό το βίντεο, μου γεννήθηκε μια απορία: γιατί το σκυλί βλέποντάς τον κατέβασε την ουρά? Κανονικά δεν θα έπρεπε να χοροπηδάει σαν βλαμμένο (έτσι φαντάζομαι θα έκανε ο δικός μου)?

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Όταν δήλωσες τον σκύλο σου στο κτηνιατρείο και συμπληρώσατε το έντυπο δεν το διάβασες να δεις αν τα στοιχεία σου είναι σωστά?
Ο κτηνίατρος πολύ πιθανόν να μην έκανε το λάθος!Ο υπάλληλος όμως του ΠΚΣ που τον καταχώρησε να το έκανε όμως!
Δυστυχώς την πατατιά την έκανε ο κτηνίατρος. Του έδωσα την ταυτότητα όταν τον τσιπαρε. Στο σπίτι είδα το λάθος επίθετο και την επόμενη φορά που πήγα του είπα τα σωστά στοιχεία για να τα διορθώσει. Και που αμελησε

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
ειμαι υπερχαρουμενη κ ευτυχισμενη! μιλησα με το συλλογο κ μ ειπαν οτι ειναι δηλωμενος στον 1ο ιδιοκτητη ακομα...καθοτι εχει περασει 2 χερια πριν φτασει σ εμενα... θελουν την δηλωση του 1ου ετσι λοιπον κινησα γη ουρανο κ κολαση κ πριν λιγο εφτασα στη πηγη του κακου... Βρηκα τον 1ο που παρατησε το μεμο ο οποιος μου ειπε οτι τον λενε Μάιμο με τονο στο α!!!!! Δε θα σχολιασω.... αφου επεμεινε να μαθει πως ειναι ο μεμος στην υγεια του και θελοντας την υπευθ. δηλωση απο τα χερακια του κ την τζιφρα του εκλεισα ραντεβου τη κυριακη να παω απο κει να τον δει να τον δω να μου πει περι μεμου (εμαθα οτι ο μπαμπας ηταν παρσον η μαμα τζακ ρασελ) την ιστορια της ζωουλας του και να ηρεμησω με το θεμα ιδιοκτησιας!!!! ειμαι τοοοοοοοοοοοσοοοοοο χαρουμενηηηηηηηηη

@vas εχεις δικιο ειναι 3-4 μηνες η καταχωρηση αλλα επειδη μ εμαθαν πια στο συλλογο θα ρωτησω αν μπορει να γινει πιο γρηγορα επειδη φοβαμαι μη μ φυγει κ εχουμε αλλα....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τον παράτησε και τώρα θέλει να τον δει !!!!!! :rolleyes:
(ελπίζω να μη σου ζητήσει τίποτα λεφτά για να σου δώσει την υπεύθυνη δήλωση)