Και αυτό το 2ο βήμα εξίσου σημαντικό με το πρώτο!Και να το δηλώσει ή να τσεκάρει πως δηλώθηκε
Εννοειται...αλλιως δε κανουμε δουλεια σωστη!!Και να το δηλώσει ή να τσεκάρει πως δηλώθηκε
Πως τσεκάρεις ότι δηλώθηκε?Και να το δηλώσει ή να τσεκάρει πως δηλώθηκε
Ένας μήνας δεν είναι δα και μεγάλο διάστημα. Όταν καταχώρησα εγώ των δικών μου μου είχαν πει στον κτηνίατρο ότι σε 3-4 μήνες θα καταχωρηθούν γιατί δεν έχουν επαρκή προσωπικό στον κτηνιατρικό σύλλογο.φωτια στα μπατζακια μου βαλατεεεεεε κ πολυ καλα κανατε! ειχα καταχωρησει το μεμο τελη ιανουαριου και ειπα να παρω να δω τι γινεται εδωσα το ονομα μου γιατι δεν εχω τωρα το μικροτσιπ το κωδικο κ δε βρεθηκε τιποτε! οποτε 2 τα τεινα... 1ον εχουν καταχωρησει λαθος επωνυμο οποτε πρεπει να γινει διορθωση παση θυσια 2ον δεν εχει γινει καταχωρηση οπως κ να χει αυριο θα παρω με τον αριθμο τσιπ που εχω στο βιβλιαριο και θα μαθω τι εχει συμβει!!!! ευχαριστω!!!!!
μου ειπαν να τηλ. αυριο να το ψαξουν το θεμα!!!!Ένας μήνας δεν είναι δα και μεγάλο διάστημα. Όταν καταχώρησα εγώ των δικών μου μου είχαν πει στον κτηνίατρο ότι σε 3-4 μήνες θα καταχωρηθούν γιατί δεν έχουν επαρκή προσωπικό στον κτηνιατρικό σύλλογο.
Σε ευχαριστώ.. Γιατί είχα ένα θέμα. Είδα ότι ο κτηνίατρος έγραψε λάθος το επίθετο και του είπα να το διορθώσει και μου είπε οκ... Να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλάΠαίρνεις τηλέφωνο τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο
Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά, κάθε:
Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 16:00
Τηλ.: 210 52 02 901 και 210 52 26 769
Fax: 210 52 02 935
http://www.hva.gr/index.php?topic=index&page=contact
Εδώ είναι τα χαμένα
http://www.hva.gr/index.php?topic=lost
Είναι τραγικό...
Όταν δήλωσες τον σκύλο σου στο κτηνιατρείο και συμπληρώσατε το έντυπο δεν το διάβασες να δεις αν τα στοιχεία σου είναι σωστά?@Yorkaddict Σε ξανά ευχαριστώ.. Σήμερα τηλεφώνησα..
Τελικά όπως είχα υποψιαστεί. Ο κτηνίατρος ενδιαφέρθηκε μόνο να πάρει λεφτά για το τσιπάκι.. Το επίθετο μου καταχωρημένο τελείως λάθος.
Δυστυχώς την πατατιά την έκανε ο κτηνίατρος. Του έδωσα την ταυτότητα όταν τον τσιπαρε. Στο σπίτι είδα το λάθος επίθετο και την επόμενη φορά που πήγα του είπα τα σωστά στοιχεία για να τα διορθώσει. Και που αμελησεΌταν δήλωσες τον σκύλο σου στο κτηνιατρείο και συμπληρώσατε το έντυπο δεν το διάβασες να δεις αν τα στοιχεία σου είναι σωστά?
Ο κτηνίατρος πολύ πιθανόν να μην έκανε το λάθος!Ο υπάλληλος όμως του ΠΚΣ που τον καταχώρησε να το έκανε όμως!