Σ' αυτό έχεις πέσει μέσα!!!Περιμενω να παρει την σκυταλη ο Γιαννης, αλλά τον απασχολω συνεχως σε άλλα θεματα![]()
Ολο και το περιτριγυρίζω το θέμα... αλλά όλο και μου βγάζεις "φασούλια" σε άλλα θέματα!!!
Σ' αυτό έχεις πέσει μέσα!!!Περιμενω να παρει την σκυταλη ο Γιαννης, αλλά τον απασχολω συνεχως σε άλλα θεματα![]()
Και εμείς οι αναγνώστες ρε παιδιά, πέρα-δώθε πάμεΠεριμενω να παρει την σκυταλη ο Γιαννης, αλλά τον απασχολω συνεχως σε άλλα θεματα![]()
Dramaμίνες για την ναυτια θελουμε...Και εμείς οι αναγνώστες ρε παιδιά, πέρα-δώθε πάμε![]()
Eνα προβλημα, με πολλες(πιθανες) λυσεις ειναι. Σε καθε περιπτωση, αυτο πρεπει να το μαθαινει απο μικρο ενα σκυλι ειναι πιο ευκολο. Αλλα και σκυλος απο σκυλο διαφερει, αντιστοιχα και η προσεγγιση πρεπει να διαφοροποιειται αναλογα...Εγώ πάντως παιδιά δεν έβγαλα άκρη από τα ποστ αυτού του θέματος για το φαγήτο.
Πιο πολύ μπερδευτικά θα έλεγα.
Μία εξίσωση με δύο αγνώστους![]()
![]()
Ακριβώς αυτό...Εχω καταληξει οτι υπαρχουν σκυλια που ολο αυτο το αγνοουν(στο θεμα του φαγητου), καποια που σε τεσταρουν και καποια που δεν μπορουν απλα να το ελεγξουν,αλλαζει ολη τους η μορφη στην εικονα ενος ψιχουλου.