Για το περί μπαρούφας ελπίζω να έγινε κατανοητό ... αν όχι δεν έχω πρόβλημα να το εξηγήσω κι άλλο ... ξαναλέω και ΤΟΝΙΖΩ ότι το έκανα για να δούμε ότι δεν είναι τόσο ''κακό για το τίποτα'' το αίμα του κάθε εκτροφέα, είτε τα σκυλιά του ''είναι καλά'' είτε όχι ...
Για την εργασία στα θηλυκα ... έχω την εντύπωση ότι εδώ μέσα μιλάνε κάτοχοι 30 IPOIII ... πού είναι ρε παιδιά αυτά τα εργασιακά σκυλιά και δεν τα έχω δεί ??
Εξαιρείται ο johnspike, και ο Μάκης, προς το παρόν ... όλοι οι άλλοι καλό θα είναι (και βάζω φυσικά και τον εαυτό μου μέσα) εκτός από το να γεννάει η σκύλα να την μάθουμε να κάνει και τίποτα άλλο ... και δεν μιλάω για μία ή για δύο σκύλες σε κάθε εκτροφείο ... και εγώ έχω από αυτές ...
Μιλάω για συστηματική εκγύμναση ΟΛΩΝ των σκύλων αρσενικών και ΘΗΛΥΚΩΝ μέσω συνεργασίας και προσωπικής ενασχόλησης, και προβολή της φυλής στον τομέα της εργασίας ... αυτά τα τελευταία είναι άπιαστο ΟΝΕΙΡΟ ... και σε αυτό φταίει καθαρά ο ΟΜΙΛΟΣ ''ΦΙΛΩΝ'' ROTTWEILER ΕΛΛΑΔΟΣ, ο οποίος απαγορεύει ουσιαστικά την ύπαρξη Ελληνα πρωταθλητή μορφολογίας, και εξωθεί τους εκτροφείς σε ΑΔΡΑΝΕΙΑ σε όλους τους τομείς ...
Εχουμε καταντήσει ο καθένας να κάνει ό,τι του βιδώσει χωρίς στόχο και χωρίς επιβράβευση των προσπαθειών του ... σκυλιά - ζευγαρώματα και κουτάβια ΙΣΩΣ και γνώση, υπάρχουν τώρα στην χωρα μας περισσότερο από ποτέ ... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ να πηγαίνουν έτσι φούντο ...