Περί εργασιακών εξετάσεων…

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ROTTIE said:
Θα ήθελα να παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι και να θυμίσω πως η δυσφήμιση των επαγγελματιών του χώρου αποτελεί ποινικό αδίκημα και απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς του forum.

Υπάρχουν στην ελλάδα εκτροφής Rottweiler επαγγελματίες? :?:

Νομίζω ότι η κουβέντα δεν σχολιάζει κανένα επαγγελματία εκτροφέα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δυσφήμιση κάνει κάποιος σε οποινδήποτε και για οποιοδήποτε λογο ... :wink:

Απαγορεύεται η δυσφήμιση από τους νόμους του κράτους μας ... :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ποινικός κώδικας

Αρθ. 362. Δυσφήμιση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Αρθ. 363. Συκοφαντική δυσφήμιση.
Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών• μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=369

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ROTTIE said:
Ποινικός κώδικας

Αρθ. 362. Δυσφήμιση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Αρθ. 363. Συκοφαντική δυσφήμιση.
Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών• μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=369
Επαγγελματίες του χορού δεν βρήκα,

Αλλα το διευκρίνισε Denis ότι ισχύ για οπιοντιποτε?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
DASTY said:
Επαγγελματίες του χορού δεν βρήκα,

Αλλα το διευκρίνισε Denis ότι ισχύ για οπιοντιποτε?
Ακριβώς Dasty! Εξάλλου και οι επαγγελματίες είναι πολύπαθοι πολίτες αυτού του κράτους! :wink:

Η αναφορά έγινε για να δοθεί έμφαση σε αντίστοιχο κανονισμό του forum:

"Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως,στο dogforum δεν επιτρέπεται,με οποιοδήποτε τρόπο,η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς,εκπαιδευτές,κτηνίατροι και λοιποί)."

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
denis said:
Για να ελαφρύνουμε λίγο ...

Μπορει ενας σκυλος να εχει εκπαιδευτει σε εργασια (πραγματικη-ρεαλιστικη) και οχι σπορ..

Εννοείς να μοιράζει gala ke να φιλάει κοπάδια ??
:D

Και εγώ προσπατισα να το ελαφρύνω γιατί αρχικά φοβήθηκα ότι έχουμε

και Rottweilerades που κάνουν MONDIO RING!!!!

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
Γιατί δεν κρίνετε απαραίτητο το να περνά μία σκύλα αναπαραγωγής εξετάσεις εργασίας;

Αρκεί ο εργασιακός τίτλος του επιβήτορα ως εγγύηση για τις εργασιακές ικανότητες των κουταβιών;

Η θηλυκιά δεν μεταβιβάζει ψυχογενή και νοητικά χαρακτηριστικά στα κουτάβια;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Johnspike εσύ με τον επιληπτικό σκύλο το λές αυτό ??

edit Κάνω edit επειδή δεν σε πρόλαβα και έφυγες ... να σου εξηγήσω γιατί το είπα αυτό ... φυσικά δεν ισχύει ...

Οταν το ''τίποτα'' γίνει δικό σου, όταν κάποιος δεν σεβαστεί ότι όλοι το ίδιο σκατό καθαρίζουμε, και χάρην λόγου ή ''εκ παραδρομής'' πεί κάτι για τον σκύλο σου ή την εκτροφή ή την επιλογή σου ... έλα να μου πείς αν είναι ''πολύ κακό'' ...

Εξω από τον χωρό πολλά τραγούδια λέμε ... :wink:

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
denis καλο μου παιδι,εισαι ι το παιζεισ τρομπα?
ποσ μπορεισ να λεσ κατι χορισ να γνοριζεισ?

ο σκυλοσ μου,στιν εκθεσι στιν θεσσ/κι απο δικο μου λαθοσ,κοντεψε να πεθανει.τραβιξα το λουρι αποτομα προσ τα πανο,αυτο χτιπισε τιν καροτιδα κ ο σκιλοσ επεσε ανεσθιτοσ.με θαυμα γλιτοσε.

κ εσι μου λεσ ο σκιλοσ εχει επιλιψια.
λυπαμαι.