Συμφωνώ και σε αυτό .Για τα αδέσποτα ευθύνονται:
1. Τα μη ελεγχόμενα ζευγαρώματα
2. Ιδιοκτήτες που παρατούν σκυλιά στο δρόμο.
ΤΕΛΟΣ.
Κανένας άλλος.
αντε να βάλουμε ενα τέλος.
Συμφωνώ και σε αυτό .Για τα αδέσποτα ευθύνονται:
1. Τα μη ελεγχόμενα ζευγαρώματα
2. Ιδιοκτήτες που παρατούν σκυλιά στο δρόμο.
ΤΕΛΟΣ.
Κανένας άλλος.
Για αυτή και μόνο τη λογική ...Μπορεί να θεωρείς ρατσιστική αυτήν την άποψη - αλλά δές σε τί ποσοστό τα ημίαιμα είναι στις φιλοζωικές πρός υιοθεσία.
Δές ποιά τελικά υιοθετούνται (τα περισσότερα με άκρως "ρατσιστικά" κατ'εσένα κριτήρια) - δές ΠΟΣΑ είναι στον δρόμο - αλλά αναλογίσου και πόσο κακό κάνει κάποιος όταν δίνει ένα μεγαλόσωμο ημίαιμο από την γέννα του σε μία οικογένεια ... πόσο σπάνια είναι αυτά τα σπίτια που θα υιοθετούσαν ένα τέτοιο ζώο και πώς καταναλώνονται αυτές οι θέσεις που θα μπορούσαν (σε έναν καλύτερο κόσμο) να καταληφθούν από ζώα που ζούν σε κλουβιά ή πεθαίνουν από 1000δες αιτίες στον δρόμο ...
μπραβο κυνοφιλε εσυ εισαι ειδημων στις αναπαραγωγες.Ο σκύλος σαν ζώο, έτσι ενημερωτικά στο λέω, είναι προϊών του ανθρώπου.
Ο κάθε σκύλος.
Και ο ημίαιμος.
Παλιά δεν στείρωναν τα σκυλιά τα οποία δεν τα θεωρούσαν άξια, τα σκοτώνανε. Και ακόμα το κάνουνε.
Τώρα εμείς σαν "πολιτισμένοι" τα στειρώνουμε.
Εσύ καλά κάνεις και επιτρέπεις στα σκυλιά σου να αναπαραχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους αλλά αν το κάνανε απο παλιά αυτο που κάνεις εσύ τώρα δεν θα είχες ποτέ σκυλί διότι δεν θα υπήρχαν τα σκυλιά.
Αρά δεν είσαι καθόλου κυνόφιλη μιας και δεν βοηθάς στο να διατηρούνται και να αναπαράγονται σκυλιά τα οποία είναι άξια να αναπαράγονται.
ειχα αρχίσει να πιστευώ ότι είμαι τρελλη ή γραφικημπραβο κυνοφιλε εσυ εισαι ειδημων στις αναπαραγωγες.
καλα ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο με το ζευγαρωμα η καημενη η bouki την γνωμη τις ηθελε να πει.
Ευχαριστώ δεν κάνει τίποταμπραβο κυνοφιλε εσυ εισαι ειδημων στις αναπαραγωγες.
Και για να μην μιλάμε θεωρητικά βρες μου λύση στο πρόβλημα που θα σου πω.
Έρχεται μια σκύλα και γεννάει έξω απο το σπίτι μου 7 κουτάβια.
Μετα απο πάαααααρα πολύ προσπάθεια βρίσκω και τα δίνω. Και μερικά τα έδωσα σε ανθρώπους που δεν ήθελα να τα δώσω άλλα ή θα τα έδινα ή θα τα κρατούσα όλα που δεν γινοταν.
Λοιπόν αυτην την σκύλα εσύ τι θα την έκανες εαν δεν μπορούσες να την κρατήσεις;
Θα την έδινες αστείρωτη σε κάποιον;
Θα την άφηνες ξανά στον δρόμο να ξαναγεννήσει σύμφωνα με την φύση της;
Πες μου σε παρακαλώ τι θα έκανες με ένα πραγματικό πρόβλημα.
το προβλημα των αδεσποτων δεν ειναι μονο (αναπαραγωγη)εχεις στο σκυλι σου τσιπακιΗ "καημένη" η Bouki καλά θα κάνει να ενημερωθεί και απλά να φροντίζει να μην αναπαράγονται τα ζώα της. Το "κόλλημα" που λες θα έπρεπε να το έχουν όλοι οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι μήπως και σωθεί καμιά φορά αυτή η χώρα απ' το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.
Μακάρι να ευθυνόμουν εγω και άλλοι σαν εμενα για τα αδεσποτα , θα ήταν ευλογία Θεού.Η "καημένη" η Bouki καλά θα κάνει να ενημερωθεί και απλά να φροντίζει να μην αναπαράγονται τα ζώα της. Το "κόλλημα" που λες θα έπρεπε να το έχουν όλοι οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι μήπως και σωθεί καμιά φορά αυτή η χώρα απ' το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.
Ευχαριστώοταν λετε την φραση τα κουταβια των σκυλιων σου τα κουταβια τα κουταβια και παει λεγωντας ειναι μια μεγαλη ανοησια ο καθενας μας ειτε εχει ημιαιμο ειτε εχει καθαροαιμα και θελει να κανει μια γεννα θα πρεπει να ειναι υπευθηνος και να βρει υπευθηνα ατομα να τα δωσει και οι επομενοι παλι το ιδιο,συμφωνω σε μεγαλο ποσοστο μαζι σας 90% αλλα δεν μπορω αυτους που δεν σεβονται την γνωμη του αλλου και ειναι απολυτη ποτε δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια.προς θεου παιδια κανουμε διαλογο και αντλασουμε αποψεις δεν προσπαθουμε να επιβαλουμε την γνωμη μας σε αλλους
Για να γίνει σοβαρός διάλογος θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα.προς θεου παιδια κανουμε διαλογο και αντλασουμε αποψεις δεν προσπαθουμε να επιβαλουμε την γνωμη μας σε αλλους
Παλι μου βάζεις λόγια που δεν είπα !!!!Εγω εγκαταλείπω chloe, δεν μπορώ να διαβάζω αλλα ευχαριστώ και παρακαλώ και μακάρι να ηταν όλοι σαν εμένα και άλλα βλακώδη.