το συζητησα και μου ειπε να την στειρωσω
Μπράβο , μήπως σου μίλησε και για τις επιπτώσεις της στειρωσης στο σκυλί σου;
το συζητησα και μου ειπε να την στειρωσω
Μάλλον οχι !!!Μπράβο , μήπως σου μίλησε και για τις επιπτώσεις της στειρωσης στο σκυλί σου;
Ούτε εγώ συμφωνώ με τη στείρωση αν δεν συντρέχουν λόγοι υγειας (πυομητρα, καρκίνος ορχεων κτλ).http://www.naiaonline.org/pdfs/LongTermHealthEffectsOfSpayNeuterInDogs.pdf
ένα απο τα link που βρήκα , αφου θέλετε να μιλάμε με επιχειρηματα , για τις μελλοντικες επιπτωσεις της στειρωσης
http://www.interpet.gr/AskTheVet/themata/Dogs/steirosi2_250905.htm
αλλο απαντηση κτηνιατρου οχι δικη μου και θα επανέλθω με ποιο πλουσιο υλικο.
Δεν μου εξηγησατε όμως τον λόγο ; τα αδεσποτα ; ή επειδη είναι ημιαμο και οχι αξιο αναπαραγωγης .Ούτε εγώ συμφωνώ με τη στείρωση αν δεν συντρέχουν λόγοι υγειας (πυομητρα, καρκίνος ορχεων κτλ).
Ας το ξαναπούμε λοιπόν άλλη μια φορά (η επανάληψη εξάλλου είναι η μητέρα της μάθησης):
Δεν χρειάζεται να στειρώσεις τα σκυλιά σου για να μην ζευγαρώσουν. ΔΕΝ τα βάζεις να ζευγαρώσουν! Τα χωρίζεις όταν το θηλυκό βρισκεται σε οίστρο!
Τόσο απλά!
Αυτή η άποψη παραβλέπεται δλδ?rottie εμενα η δικια μου ειναι και θα ειναι παντα υπο επιβλεψη αλλα επειδη οπως ειπα πριν δν θελω να την ζευγαρωσω ειχαμε μια συζητηση με τον γιατρο και μου ειπε αφου ειναι ετσι καλυτερα να την στειρωσεις γιατι σε πιο μεγαλη ηλικια εμφανιζουν πυομητρα..
Πες μου απλά εσύ το λόγο που ΠΡΕΠΕΙ να ζευγαρώσουν.
Κ περιμένω ένα σωστό επιχείρημα,μην ακούσω περί έρωτος κ αποκατάστασης τέκνων κτλ. κτλ.
Εγώ το ειπα αυτο ; αποψη κτηνιατρου παρεθεσαΑυτή η άποψη παραβλέπεται δλδ?
'Η μήπως έχει κ αυτός 'πρόβλημα αντίληψης'?
Εγώ σου μίλησα με παράδειγμα που όπως είδες το επιβεβαίωσε κ κτηνίατρος.
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θέλω ΑΠΛΑ να μάθω το λόγο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Ζητάω πολλά??
Τελικά θα τρελαθούμε τελείως..Δεν καταλαβαίνω αυτό το ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙΣ ουτε μια φορα !!!!!!!!!!!!!
Ας το απαγορέψουν με νομο λοιπον .
Σας επιβαλω εγω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΤΕ;
Εσείς με ποια αρμοδιοτητα και ειδικοτητα το επιβάλετε; ξερετε κατι περισσοτερο απο μένα ; ή είστε όλοι πιο ευαισθητοι και συνειδητοποιημένοι ;
Εγώ το ειπα αυτο ; αποψη κτηνιατρου παρεθεσα
sorry ρε συ bouki αλλα μετα απο τοσες σελιδες τρως τα πατζακια σου...Δεν μου εξηγησατε όμως τον λόγο ; τα αδεσποτα ; ή επειδη είναι ημιαμο και οχι αξιο αναπαραγωγης .
Σας εξηγησα οτι και στις δυο γεννες τα κουταβια δοθηκαν ολα σε σπιτια που εχω ακομα επαφη τωρα αν καποιο απο αυτα ζευγαρωσε και εκανε δισεγγονα εγγονια τρυγωνια ναι δεν το ελεγχω αλλα ουτε καποιος εκτροφεας το ελεγχει, μην λεμε τα ιδια και τα ιδια παλι.