Καλημερα
Οτιδηποτε θελησετε οσο αφορα το κατασκευστικο κομματι του περιπτερου αλλα και το δημιουργικο ειμαι στη διαθεση σας να σας κατατοπισω με ποιον πρεπει να μιλησετε.Tα τελευταια 10 χρονια εργαζομαι στον τομεα του event management σε εταιρεια παραγωγης ηγετηδα στο χωρο της διαφημισης ως εξωτερικος συνεργατης.Υπαρχουν πολλοι παπατζηδες στο χωρο οπως και σε ολους τους τομεις αλλωστε..Αν θελει ο admin ας μου στειλει μυνημα να του δωσω τεχνικες πληροφοριες και τηλ απο ανθρωπους που ειναι εγγυηση οσο αφορα την παραγωγη-σχεδιασμο τετοιου ειδους κατασκευων.με λιγα λογια θα κανω οτι μπορω να σας βοηθησω σε αυτο που θελετε.
καλημερα.
Επισης να σας πω οτι μπορω να σας δωσω τηλ απο εκτυπωτικες εταιρειες και αλλα συναφη για να παρετε τις καλυτερες τιμες τις αγορας.Οσο αφορα τον προυπολογισμο του ολου θεματος αν θελει και παλι ο admin ας μου στειλει μυν να του πω τι παιζει.παντως να ξερετε οτι ενα ομορφο περιπτερο δεν απαραιτητα και ακριβο.αλλωστε αυτη ειναι και η δουλεια μου το να βρισκω για λογαριασμο του εργοδοτη μου το πιο φτηνο σε συναρτηση με την ποιοτητα.
το ποσο θα νοικιασετε το χωρο της εκθεσης αυτο ειναι ενα αλλο-παγιο καπελο.
το να κατασκευαστει ομως ενα περιπτερο αλλα και το διαφημιστικο υλικο που θα παρεχει σας εγγυομαι απο τις γνωριμιες που υπαρχουν οτι οι τιμες θα ειναι λογικοτατες.
οτι θελετε μου λετε.παρολο που ειμαι εξορισμενος σε ενα νησι
θα σας βοηθησω με ολη μου την καρδια γιατι πιστευω οτι εδω μεσα καποιοι-οχι ολοι-παραγουν ανιδιοτελες εργο.
χαιρετω