Περίπτερο dogforum.gr και απορίες

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν ηταν ΄χιουμορ΄ τοτε μετα υποτιθεται θα μου ελυνες κ τις αποριες μου.Σωστα?Σωστα λεω εγω:):):).Και πιστεψε με ειμαι γεματη χιουμορ και μπορω να καταλαβω ποτε κανει καποιος.;)
ΤΟΝΙΑ εχω αναγκη απο ψυχολογο δεν ερχεσαι να μου κανεις μια αναλυση μιας και τα ξερεις τοσο καλα..

και τωρα καλα θα το εκ λαβεις..;)

P.S Aαα και απο οτι θυμαμαι στις ελυσε πριν απο εμενα η chloe..

θα το φαω το μπαν σημερα..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγω εκανα απλα μια ερωτηση γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα κ θελω να μαθω πραγματα που δεν γνωριζω.
H απορία σου είχε ήδη λυθεί πριν τη ρωτήσεις καν στο ποστ #4 της Rottie με την παραπομπή στο πρόγραμμα.....

Σε ξανασυμβουλεύω να μην παρεξηγείσαι είτε νομίζεις οτι ο άλλος είναι κακοπροαίρετος (καμία σχέση... πραγματικά καμία), είτε όχι, γιατι έχει ΠΟΛΛΗ πληροφορία το φορουμ, ασχετα με τον απότομο τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε ενίοτε μερικοί (στην προκειμένη περίπτωση φυσικά δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα!!!!! ).

ΤΟΝΙΑ

Active Member
31 Μαρτίου 2009
29
0
athens
Ειναι εκθεση μορφολογιας για σκύλους.
Πέρνουν μερος, μονο* σκυλια με pedigree (ολες οι φυλες) .
*και καποιες ελληνικες φυλες

Υπαρχουν 5-6 στιβοι με εναν κριτη ο καθενας, και εκει ''εμεις'' παρουσιαζουμε τα σκυλια μας.

Εδω http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=5057&page=11 μπορεις να καταλαβεις τον τροπο
Οκ Σοφια σε ευχαριστω πολυ.:)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
@ Kopritis

Τι να καταλαβει καποιος απο το προγραμμα,οταν δεν εχει ιδεα?
βλεπει ημερομηνιες,ονοματα κριτων,ομαδες και φυλες

Με δυο απλες κουβεντες τον βαζεις στο κλιμα ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
@ Kopritis

Τι να καταλαβει καποιος απο το προγραμμα,οταν δεν εχει ιδεα?
βλεπει ημερομηνιες,ονοματα κριτων,ομαδες και φυλες

Με δυο απλες κουβεντες τον βαζεις στο κλιμα ;)
Eίναι πάντως προφανές απο το πρόγραμμα "τι βλέπεις στην έκθεση" ;).

Καλά έκανες και τα είπες απλά. Εγώ απλώς προσπαθώ να πείσω τη φίλη να μην παρεξηγείται ετσι ευκολα σ'αυτο το φόρουμ, μπας και μείνει περισσότερο μαζί μας....:D:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και για να ξαναγυρίσουμε στο - επαναπροσδιορισμενο!- θέμα, κι εμένα μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα το περίπτερο!!!!

Επίσης, με αφορμή αυτό, ίσως καταφέρουμε να συμφωνήσουμε σε κάποια βασικά πράγματα για τα οποία θα μπορούμε να ενημερώνουμε ομόφωνως!! Αλλά και μόνο για διαφήμηση του φόρουμ, καλό θα είναι!

Επίσης θα είναι καλη αφορμή για εμάς που δεν πάμε συνήθως σε εκθέσεις, να κατέβουμε και επι τη ευκαιρία να κάνουμε κάτι και για το φόρουμ.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Kopritis, απο το προγραμμα και μονο δεν μπορεις νομιζω να καταλαβεις τι πανε και κανουν τα σκυλια εκει, σε ποιον τομεα διαγωνιζονται και για ποιο λογο. Ποιος ειναι ο σκοπος δηλαδη μιας εκθεσης.

Για πολλους μπορει πλεον τετοια θεματα να ειναι αυτονοητα, αλλοι παλι, μπορει να υποψιαζονται περι τινος προκειται. Ε υπαρχουν και καποιοι που δεν το ξερουν το σπορ. Δεν υπαρχουν και πουθενα οδηγιες για τον τροπο παιχνιδιου οπως στα επιτραπεζια.

Σκεφτειτε να ερχοταν καποιος στο περιπτερο του φορουμ που συζηταμε τωρα, να εκανε μια τετοια ερωτηση και να επαιρνε τετοιες απαντησεις που, οσο καλοπροαιρετες και χιουμοριστικες και να ειναι, μπορει να παρεξηγηθουν απο καποιον που μπαινει πρωτη φορα σε εναν τετοιο χωρο.

Τι γνωμη θα σχηματισει? Οτι ειμαστε ολοι ξερολες, σνομπ κλπ. 'Η θα μας τιναξει κανενα χε@@μο και θα φυγει, ή θα ντραπει γιατι θα νιωσει οτι εκανε μια ηλιθια ερωτηση και παλι θα γυρισει να φυγει...

Εμεις θα ειμαστε μια παρεα ομως...:p:p:p

Και για να συμπεριλαβω και το αλλο θεμα στο ιδιο ποστ. Αν ειναι οποιος ερχεται και ρωταει να του λεμε:

"Κοιταξε, οι αποψεις διιστανται και μπορεις αν θελεις να ενημερωθεις απο τις συζητησεις στο φορουμ και να σχηματισεις την δικη σου αποψη περι του θεματος",

καλυτερα να βαλουμε μια διαφημιστικη πινακιδα

"www.dogforum.gr, ελα στην παρεα μας να λυσεις ολες σου τις αποριες"
.

Χωρις να θελω να ακουγομαι αρνητικος σε ολο αυτο, αν θελουμε πραγματικα να μαζευτουμε σαν παρεα, ας παμε απο νωρις στο Μαραθωνα, να στησουμε μια τεντα dogforum που θα ξερουμε ολοι, οτι θα βρουμε και θα γνωρισουμε εκει οποιον θελουμε σαν παρεα και οποιος περαστικος θελει, ρωταει χωρις να ειναι ομως ενημερωτικος ο σκοπος της υπαρξης της τεντας με την εννοια περιπτερου, με φυλλαδια και οτιδηποτε αλλο οργανωμενο σκηνικο.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μια που έγινε αναφορά ας σας παραθέσουμε και τις δικές μας σκέψεις στο θέμα.

Κάθε κίνηση που έχει γίνει από το dogforum.gr εως και σήμερα είχε σκοπό την ενημέρωση και ποτέ την διαφήμιση.
Δεν διαφημίσαμε ούτε καν αυτές τις ίδιες τις κινήσεις.

Κάποιες από αυτές απαιτούσαν χρήματα , εκτός των άλλων και κάποιες άλλες όχι.Αυτή του περιπτέρου είναι μία από τις κινήσεις που απαιτεί χρήματα , όπως προείπα , όχι μόνο για το ενοίκιο του χώρου , αλλά και για το υλικό που θα πρέπει να υπάρχει προς δωρεάν διανομή και ενημέρωση.

Ένα ωραίο παράδειγμα ενημέρωσης και "κενού" που θα μπορούσε να καλύψει η παρουσία του φόρουμ σε μια έκθεση είναι και αυτή του μέλους ΤΟΝΙΑ.

Τι είναι αυτό που βλέπω;
Τι είναι και που εξυπηρετεί μια έκθεση μορφολογίας;
Τι είναι και τι σημαίνει pedigree;

Ανάμεσα σε αυτά μπορεί να υπάρχει υλικό για τα αδέσποτα σκυλιά (πως δημιουργούνται και πως θα μπορούσαμε να μην αποτελούμε μέρος του προβλήματος) , που απευθυνόμαστε για την αγορά σκύλου και γιατί και τι πρέπει να ξέρουμε πριν αποκτήσουμε σκύλο.

Σίγουρα τα θέματα που θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε είναι πάρα πολλά , αλλά θα περιοριζόμασταν στα περισσότερο συνδεδεμένα με μια έκθεση μορφολογίας και θα αφήναμε και λόγους να επισκεφθεί κάποιος το φόρουμ για τα υπόλοιπα.

Επίσης για να μην υπάρχουν διαφωνίες (αν και δεν νομίζουμε ότι στα παραπάνω θέματα "χωρούν" πολλές) από "εθελοντές" θα προτιμούσαμε την παρουσία έμισθων ανθρώπων που θα διανέμουν το υλικό χωρίς παραπάνω σχόλια , με συκεκριμένες οδηγίες.

Όπως καταλαβαίνετε τα παραπάνω χρήζουν σχεδιασμού και προϋπολογισμού που μόλις ολοκληρωθεί θα υλοποιηθούν.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kopritis, απο το προγραμμα και μονο δεν μπορεις νομιζω να καταλαβεις τι πανε και κανουν τα σκυλια εκει, σε ποιον τομεα διαγωνιζονται και για ποιο λογο. Ποιος ειναι ο σκοπος δηλαδη μιας εκθεσης.

Για πολλους μπορει πλεον τετοια θεματα να ειναι αυτονοητα, αλλοι παλι, μπορει να υποψιαζονται περι τινος προκειται. Ε υπαρχουν και καποιοι που δεν το ξερουν το σπορ. Δεν υπαρχουν και πουθενα οδηγιες για τον τροπο παιχνιδιου οπως στα επιτραπεζια.

Σκεφτειτε να ερχοταν καποιος στο περιπτερο του φορουμ που συζηταμε τωρα, να εκανε μια τετοια ερωτηση και να επαιρνε τετοιες απαντησεις που, οσο καλοπροαιρετες και χιουμοριστικες και να ειναι, μπορει να παρεξηγηθουν απο καποιον που μπαινει πρωτη φορα σε εναν τετοιο χωρο.

Τι γνωμη θα σχηματισει? Οτι ειμαστε ολοι ξερολες, σνομπ κλπ. 'Η θα μας τιναξει κανενα χε@@μο και θα φυγει, ή θα ντραπει γιατι θα νιωσει οτι εκανε μια ηλιθια ερωτηση και παλι θα γυρισει να φυγει...

Εμεις θα ειμαστε μια παρεα ομως...

Και για να συμπεριλαβω και το αλλο θεμα στο ιδιο ποστ. Αν ειναι οποιος ερχεται και ρωταει να του λεμε:

"Κοιταξε, οι αποψεις διιστανται και μπορεις αν θελεις να ενημερωθεις απο τις συζητησεις στο φορουμ και να σχηματισεις την δικη σου αποψη περι του θεματος",

καλυτερα να βαλουμε μια διαφημιστικη πινακιδα

"www.dogforum.gr, ελα στην παρεα μας να λυσεις ολες σου τις αποριες".

Χωρις να θελω να ακουγομαι αρνητικος σε ολο αυτο, αν θελουμε πραγματικα να μαζευτουμε σαν παρεα, ας παμε απο νωρις στο Μαραθωνα, να στησουμε μια τεντα dogforum που θα ξερουμε ολοι, οτι θα βρουμε και θα γνωρισουμε εκει οποιον θελουμε σαν παρεα και οποιος περαστικος θελει, ρωταει χωρις να ειναι ομως ενημερωτικος ο σκοπος της υπαρξης της τεντας με την εννοια περιπτερου, με φυλλαδια και οτιδηποτε αλλο οργανωμενο σκηνικο
Mην μπερδεύεται την κοπρίτης, η κοπρίτης απλά ενημέρωσε το συγκεκριμένο μέλος ότι το σχόλιο ήταν καθαρά καλοπροαίρετο..

Αν το σχόλιο γατες..:p
ειναι τόσο ουσιαστικής αξιας να το συζητάμε, νομίζω χάνουμε και το νόημα.
Αν το συγκεκριμένο μέλος έχει προσωπικά μαζί μου μπορεί να μου στείλει pm.

Από εκεί και πέρα το πάρων θέμα έχει να κάνει με το να ανοιχτεί ένα περίπτερο η έστω κάτι τέτοιο..

Τώρα τι σχέση έχει η απάντηση μου όπου ο χαβαλές δεν είναι και ανύπαρκτος γενικά σε αυτό το forum και ο γραπτώς λόγος συμφωνώ πως παρεξηγείτε, με το να προτείνουμε και το forum μας στο περιπτερο?
Τότε ποιος ο λόγος υπάρξης του dog forum στην έκθεση σαν περίπτερο?

Υποτίθεται ότι μιλάμε για κάτι οργανωμένο..
Να βάλουμε μια τέντα τι νόημα θα έχει?

Last edited:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Όσο για τα περί "τέντας" , "πλακάτ" , "πανό" , κλπ. , θα ήθελα ειλικρινά να σας ευχαριστήσω που νιώθετε το φόρουμ και δικό σας (και πραγματικά έτσι είναι και έτσι θέλουμε να είναι) , αλλά για θέματα που θα φέρουν την "υπογραφή" του φόρουμ θα θέλαμε να έχουμε τον τελικό λόγο.

Πιστεύω να καταλαβαίνετε όλοι τους λόγους και το όλο σκεπτικό.

Ευχαριστούμε πολύ!

ΤΟΝΙΑ

Active Member
31 Μαρτίου 2009
29
0
athens
Απο οπου κι ως που να χω προσωπικα μαζι σου δεν σε ξερω.Τα παραλες εχω την εντυπωση.Τελος παντων,εμενα αυτο που με ενδιεφερε και ηθελα να μαθω το εμαθα οποτε τελος καλα ολα καλα.Και ευχαριστω σαν νεα στο Forum ολους οσους βοηθανε εμας τους ΄ασχετους΄.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mα γι'αυτο ακριβώς είπα στη φίλη να μην παρεξηγείται γιατι καλώς ή κακως συμβαίνει συχνά αυτό στο φορουμ τούτο! Λίγο να δεις τι "καβγάδες" γίνονται και θα καταλάβεις τι εννοώ.... προσπάθησα να προιδεάσω την ΤΟΝΙΑ για το τι να περιμένει ρεαλιστικά απο το φόρουμ αυτό.

Οσο για τις εκθέσεις, κι εγώ δεν έχω πάει ποτέ, ούτε και ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα... θεωρώ πάντως οτι φαίνεται απο το προγραμμα περι τίνος πρόκειται, και μάλιστα τι βραβεύεται.... (προφανώς διαφωνείτε... οπότε ας το αφήσουμε εδώ.).

Τελος πάντων ας μην αναλωθούμε περισσότερο στο θέμα. Ας επανέλθουμε στο περίπτερο:

admin: η διαφήμηση του φορουμ, παρά που δεν είναι ίσως ο κύριος σκοπός, εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης ενημέρωσης και προωθησης της κυνοφιλίας. Πιστεύω οτι θα ήταν χρήσιμο. Καταλαβαίνω φυσικά οτι χρειάζονται χρήματα, αλλα αν βρεθούν, θα ήταν πολύ καλό. Επίσης, δεν είμαι σίγουρη οτι είναι καλύτερη ιδέα να χρησιμοποιηθούν έμισθοι για τη δουλειά αυτή.... Εχει νόημα να είναι άνθρωποι που ξέρουν το φόρουμ... Στα θέματα που προανέφερες, είμαι σίγουρη οτι υπάρχει κοινός παρονομαστής..... Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, για μένα είναι καλύτερο από μια απρόσωπη παρουσία ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό το φόρουμ και τι εκφράζει.... Εγώ έχω διαφωνήσει επανηλλειμένα με πολλούς απο δώ.... σε καμια περίπτωση όμως δε θα είχα την παραμικρή ένσταση να εκπροσωπίσουν αυτοί το φόρουμ σε μια τέτοια δραστηριότητα.

Για μένα, οσοι περισσότεροι μάθουν για το φόρουμ αυτο, τόσο το καλύτερο! Παρά τους ομηρικούς καυγάδες μας ενίοτε (μέσα από τους οποίους όμως, βρίσκω οτι πάντα βγαίνει και μάλιστα εντυπωνεται καλύτερα η πληροφορία).

Φυσικά ο τελικός λόγος ανήκει στον admin.... απλώς απόψεις λέμε....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Συμφωνώ απόλυτα με τον admin.
Aν θέλετε σε πρώτη φάση και αφού πολλά μέλη είναι εδώ πολύ καιρό και θεωρούν το forum οικείο τους περιβάλλον (μεταξύ αυτών και εγώ) και αφού αυτό είναι πραγματικά ευχάριστο, μπορούμε να κανονίσουμε μία μεγάλη συνάντηση με όποιον θέλει (μιάς και έχουμε πολύ καιρό) στον Μαραθώνα για φαγητό την Κυριακή γύρω στις 9 το βράδυ και μόνο. Αν θέλετε δηλώστε συμμετοχές εγώ εκεί θα είμαι. Μπορούμε να συζητήσουμε αυτό και άλλα πολλά θέματα και βλέπουμε.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Ρε συ Denis,λιγο δυσκολο δεν ειναι αυτό?

Καποιοι που μενουν μακρυα,πρεπει να γυρνανε πισω τα σκυλια τους και να ξαναπανε Μαραθωνα :rolleyes:

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Συμφωνώ απόλυτα με τον admin.
Aν θέλετε σε πρώτη φάση και αφού πολλά μέλη είναι εδώ πολύ καιρό και θεωρούν το forum οικείο τους περιβάλλον (μεταξύ αυτών και εγώ) και αφού αυτό είναι πραγματικά ευχάριστο, μπορούμε να κανονίσουμε μία μεγάλη συνάντηση με όποιον θέλει (μιάς και έχουμε πολύ καιρό) στον Μαραθώνα για φαγητό την Κυριακή γύρω στις 9 το βράδυ και μόνο. Αν θέλετε δηλώστε συμμετοχές εγώ εκεί θα είμαι. Μπορούμε να συζητήσουμε αυτό και άλλα πολλά θέματα και βλέπουμε.
Για ποιά έκθεση συζητάμε, 16 - 17 /05/2009 (πρωινή) ή την επόμενη 27 - 28/06/2009 (νυχτερινή). ???
Δεν είναι πολλές οι ώρες για τα σκυλιά (8:00 - 23:00) ?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Nα ρωτήσω κάτι, μιας και εύλογα τέθηκε το οικονομικό ζήτημα για οποιαδήποτε δραστηριότητα πιθανόν θελήσει να οργανώσει το φόρουμ..... είναι δυνατόν να υπάρξουν κάποιες εισφορές από τα μέλη του σε εθελοντική πάντα βάση? τι νομική οντότητα έχει το φορουμ?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Όσο για το οικονομικό να ξεκαθαρίσω πως ΔΕΝ τέθηκε σαν ζήτημα.
Απλά κάποια σχέδια/κινήσεις του φόρουμ απαιτούν και θα απαιτήσουν και χρήματα τα οποία ΔΕΝ θα ζητηθούν ποτέ από τα μέλη του.

Θεωρούμε πως κάποιοι "ρόλοι" είναι απαραίτητο να παραμένουν ευδιάκριτα ξεχωριστοί.

Ας μην παρασυρόμαστε λοιπόν από την κουβέντα.

Πάντως ξανά νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω! :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nα κανονιστεί μια συνάντηση για φαγητό σαν και παλιά ok..
Aλλα να μαζευτούμε όλοι να συζητήσουμε κάτι χωρίς τον admin που στην τελική αυτός έχει τον πρώτο λόγο ποιο το νόημα..
Να μαζευτούμε για να γνωριστούμε σαν μελη του forum μια χαρά!:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θεωρώ εξαιρετική ιδέα το περίπτερο και χαίρομαι που σιγά σιγά τα κυνολογικα fora αποκτούν σάρκα και οστά, βγαίνουν από τα στενά όρια του διαδικτύου και γίνονται ευρέως γνωστά (αν δεν κάνω λάθος στην τελευταία έκθεση του ΟΚΑ είδα περίπτερο του E-Artemis). Εύχομαι να δοθεί και σε εμάς κάποια στιγμή η ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας οργανωμένη επαφή με το ευρύ κοινό εκτός Internet.

Εννοείται πως σε περίπτωση που αυτή η σκέψη πραγματοποιηθεί, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ. Το φόρουμ το αγαπώ και χαίρομαι πολύ που δεν είμαι η μόνη που το θεωρώ «δικό μου»!
:)