Μπηκε κατι τετοιο:Ποιές ειναι οι φάτσες λύπης/θυμού;
Μπήκε κάτι τέτοιο;ή τέτοιο;
Μπηκε κατι τετοιο:Ποιές ειναι οι φάτσες λύπης/θυμού;
Μπήκε κάτι τέτοιο;ή τέτοιο;
Εεε δεν ξυνει και το κεφαλι του! Θα το ειχε το χερι πανω στο κεφαλι..να πω την αληθεια οταν το ειδα δεν καταλαβα με την καμια οτι ειναι dislikeΑαα καλά μην κοιτάς τα εμοτικονς...εδώ ως τώρα νομίζαμε ότι αυτό ξύνει το κεφάλι του... τις προάλλες μάθαμε ότι ειναι dislike
E! Aντε να διορθώσω! Καλώς όρισες!Μπηκε κατι τετοιο:- πονηραδας ειναι..;
Αυτό είναι στα όρια της παρενόχλησης... θες να μας κυνηγάνε?E! Aντε να διορθώσω! Καλώς όρισες!
E! Aντε να διορθώσω! Καλώς όρισες!
Κάνουν μπαμ οι μουσικές σου επιλογές όμως, ότι είσαι γένους θηλυκού!Για να 'χει μουσική επένδυση το θέμα βρε.
Αυτό σίγουρα~!Κάνουν μπαμ οι μουσικές σου επιλογές όμως, ότι είσαι γένους θηλυκού!
Σοβαρά μιλάς;;; Εχω παθει σοκ..my whole life was a lieΑαα καλά μην κοιτάς τα εμοτικονς...εδώ ως τώρα νομίζαμε ότι αυτό ξύνει το κεφάλι του... τις προάλλες μάθαμε ότι ειναι dislike
Ρε κ εγώ!! Βλακείες, εγώ θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ ως ότι ξύνω το κεφάλι μου, κάτι λάθος έχει γίνει!Σοβαρά μιλάς;;; Εχω παθει σοκ..my whole life was a lie
Τι ομορφο το σκυλακι στην προφιλ σου; Ρατσα;Ρε κ εγώ!! Βλακείες, εγώ θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ ως ότι ξύνω το κεφάλι μου, κάτι λάθος έχει γίνει!