Παχυσαρκια σε κουταβι

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
αυτο σου ειπα παραπανω manolis68...
μην αγχωνεσαι απο το τι λεει ο καθενας,επισης αν δεν κανω λαθος την εχεις παρει απο εκτροφεα,με αυτον το συζητησες καθολου το θεμα να σου πει τη γνωμη του?γιατι τον πρωτο λογο οπως και να το κανεις τον εχει αυτος...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
τι εννοεις ακριβως:confused:
Από 400-600 gr τη φορά, 2 φορές την ημέρα. Του βάζω 450 gr και αν τα φάει στο 15λεπτο, του προσθέτω και άλλη τροφή, περίπου 150 gr. Αν το φάει και αυτό όλο, δεν του προσθέτω άλλο γιατί έχει περάσει το 20λεπτο. Όσο μένει το μαζεύω.

Εννοείται ποτέ δεν έχει πρόσβαση σε τροφή κατά τη διάρκεια της ημέρας παρά μόνο όταν τον ταΐζω και λιχουδιές δεν έχει ούτε στην εκπαίδευσή του.

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Τελευταια (χοντρικη) μετρηση γιατι η Αβανα ουτε καθεται σε μια μερια να τη μετρησω στο υψος, ουτε σταθερη αμα την παιρνω αγκαλια να τη μετρησω στη ζυγαρια μου:
56-57cm και 35 κιλα.
Η προηγουμενη μετρηση ηταν πριν 10 μερες και της κανω διαιτα εδω και μια εβδομαδα. Απο 600 γραμμαρια, τωρα της δινω 500.
Εφτιαξα ενα καινουριο προσωρινο αλμπουμ με φωτογραφιες που τις τραβηξα σημερα το πρωι. Ειναι χαλια αλλα δεν ειχα ανθρωπο να την κρατησει και να βγαλω καμια φωτο της προκοπης, οποτε με το ενα χερι την κραταγα και με το αλλο τραβαγα με το κινητο.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
μια χαρα ειναι το σκυλι,εμενα δεν μου φαινεται καθολου παχια,κανονικοτατη ειναι...κ κουκλα!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...Εφτιαξα ενα καινουριο προσωρινο αλμπουμ με φωτογραφιες που τις τραβηξα σημερα το πρωι...

Και εγώ περίμενα να δω καμιά χοντρή :D

Χωρίς να ξέρω από Rottweiler, κούκλα μου φαίνεται. Αύξησε την άσκηση όπως και να έχει όμως... :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ότι είναι κούκλα!Είναι!Αδιαμφισβήτητο!!!!:D
Όμως φοβάμαι ότι οι φωτογραφίες λόγω γωνίας λήψης είναι ακατάλληλες για να κρίνει κανείς αν είναι πιο γεμάτη από ότι θα έπρεπε ή όχι, γιατί παραμορφώνεται η εικόνα!
Ίσως, τα μέλη που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία από ροττ να μπορέσουν να έχουν μια σίγουρη γνώμη!
Πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσεις από κάποιον να στην κρατάει και οι φωτογραφίες να βγουν απο το ύψος του σκύλου κι όχι απο πιο ψηλά!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ευχαριστουμε και οι δυο για τα καλα σας λογια!
Αρα να συνεχισω παλι με τη κανονικη δοση φαγητου ή σχετικα μειωμενο οπως τωρα? Η αληθεια ειναι πως ο πισινουλης της εχει αδυνατισει λιγακι απο τοτε που της δινω να τρωει λιγοτερο. Ομως το οτι δεν ψηλαφιζω ευκολα τα τελευταια πλευρα της και οτι το δερμα της ειναι χαλαρο δε σημαινει πως εχει παραπανω κιλα?
Αν δεν ειχα τις σκαλες που την ανεβοκατεζω καθε μερα δε θα ανησυχουσα τοσο. Γι αυτο και φοβαμαι πως ακομα και 2-3 κιλα παραπανω μπορει να της κανουν μεγαλο κακο.