Για την Δάφνη είχα πει στις κυρίες που μάζευαν υπογραφές να προτείνουν μεταξύ άλλων και αυτό απέναντι απο το αστυνομικό τμήμα, δεν είναι μεγάλος χώρος αλλά σαν αρχή δεν θα είναι άσχημο, άλλωστε σήμερα έχει διακοσμητικό χαρακτήρα. Εγώ όσο και αν σου φανεί περίεργο εκεί τον αφήνω λυτό
. Το έβαλαν στις προτάσεις με κάποιους άλλους χώρους και η απάντηση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ήταν πως θα το φέρουν σε ΔΣ...
@medusa σήμερα πέρασα από τον δεύτερο χώρο που είχα δει σαν πάρκο σκύλων στον Αγ. Δημήτριο και βρήκα λουκέτο στην πόρτα, μας τελείωσε. Ήταν μια πρώην παιδική χαρά την οποία είχαν μετατρέψει οι κάτοικοι σε πάρκο, το οικόπεδο δεν το αγόρασε ο Δήμος, ο ιδιοκτήτης είναι κάπου στις ΗΠΑ, ακατάληπτα μου είπαν. Έχω καιρό να μιλήσω με την Δήμαρχο ή τον Γαβαλά ( Αντιδήμαρχος Τεχνικών ) αλλά θα φροντίσω να μάθω για το οικόπεδο απέναντι απο την πυροσβεστική, αν θα κάνουν πάρκο στην πλατεία Παναγούλη την οποία ανακατασκευάζουν ( έτσι ακούω ) και αν τα δέκα χιλιάρικα που δέσμευσαν για υλικά πάρκου τον Απρίλιο που μας πέρασε αφορούν κάποιο άλλο χώρο. Αν σου βρεθεί αυτοκίνητο πήγαινε στην Ιωνίας στον Άλιμο, με αυτοκίνητο είναι πέντε λεπτά. Aπο εσένα o ασύρματος είναι 3km, το πάρκο στην Ιωνίας είναι 4km.
Στο Dogs island resort στο Ελληνικό αποφάσισα να δοκιμάσω για εμπειρία αλλά είπαμε ένεκα ώρας την πάτησα. Θα ήθελα να περιγράψει περισσότερα η
@vrmode από αυτό που πήγε ή όποιος άλλος έχει πάει σε ιδιωτικό χώρο τα πλεονεκτήματα.