Καλησπέρα.
Από όσο μπορώ να καταλάβω απο τις φωτογραφίες το συγκεκριμένο στο Ηράκλειο είναι μικρό, αλλά σας λέω πως υπάρχει και μικρότερο !!! Η έλειψη σκιάς ίσως είναι θέμα αν πας σχετικά νωρίς. Όμως τα μικρά μπορεί να έχουν πλεονεκτήματα όπως να το σνομπάρουν οι κάγκουρες..
* Να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία. Σ' ένα που πάω έχει πολλά πεύκα με συνέπεια σκιερό έδαφος. Μου ανέφερε κηδεμόνας που πήγαινε συχνά πέρυσι πως κάποια σκυλιά έπαθαν δερματικά από την σκιά, μπορεί να υπάρξει τέτοιο πρόβλημα ;
Ολα τα ωραια πραγματακια ειναι στα βορεια δυστυχως!Λογικο βεβαια, στα νοτια δεν υπαρχουν και πολλοι αδομητοι χωροι.
Μην το λές, αν μετρήσω τα πάρκα στα Νότια ίσως ζηλεύουν οι Βόρειοι. Φτου φτου, μην ξεσπάσει διαμάχη Βόρειοι - Νότιοι κηδεμόνες σκύλων.
Μιας και ξεθάψαμε το θεμα, στο Dogs island resort στο Ελληνικο (το ιδιωτικο παρκο) πήγε κανένας τελικά να μας πει εντυπωσεις?
Πήγα πρίν λίγο καιρό σ' ένα ιδιωτικό στο Ελληνικό αλλά μείναμε με την όρεξη ( Άργος & Εγώ ), έκλεινε νωρίς την συγκεκριμένη μέρα. Είχα και ωραίο διάλογο από μακρυά μιας και πήγαμε μόνο μέχρι τον προθάλαμο
- Καλησπέραααα, τι κάνω τώρα ;
- Είσαστε με σκύλο ;
-
Όχι είμαι με αρκούδα , φυσικά με σκύλο είμαι, με τι άλλο ;
- Κλείνουμε νωρίς σήμερα
- Καλά ευχαριστώ
( Μάλλον νόμιζαν πως μπήκα μονάχος να ρωτήσω ; )
Οπότε δεν μπορώ να σου πώ, την επόμενη που θα δοκιμάσω. Να πάει ο Μάκης να μας πεί !!