Παρατηρηση απο γειτονα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Όπως πάντα αυτό που αποφεύγουμε το παθαινουμε κι επειδή δεν ήθελα με τίποτα πολύ ομιλητικό σκύλο μου έκατσε κι εμένα ένας. Ο Έλβις και η Λούση δεν γαυγίζουν, ο Έλβις ποτέ σχεδόν στο σπίτι εκτός από ένα βαθύ γουφ μιά στο τόσο και για άκυρο λόγο :p
O Τζιμάκος όμως δεν κάνει και τίποτα άλλο, μιλάει πολύ. Και το καλυτερό του θα ήταν να βγαίνει στην βεράντα και να χαλάει τον κόσμο. Και έχω να πω ότι μπορείς με μεγάλη επιτυχία να καταφέρεις να μην ενοχλεί κανέναν. Τους πρώτους μήνες ήμασταν από πίσω του και μόλις έβγαινε και ξεκινούσε να χαλάει τον κόσμο, το πρώτο δευτερόλεπτο βγαίναμε έξω και κατευθείαν τον βάζαμε μέσα. Και ποτέ σε εξωτερικό χώρο όταν λείπαμε ή κοιμόμασταν. Το αποτέλεσμα μετά από κάποιο καιρό είναι να βγαίνει και να μην βγάζει άχνα, απλά να κάθεται και να παρατηρεί έξω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Δυστυχως η ευτυχως οταν λειπω στην εργασια μου ο σκυλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μενει μεσα..
Και πως θα ελέγξεις ότι δεν χαλάει τον κόσμο και δεν ενοχλεί κανέναν;

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Πρωτον μενουν οι γονεις μου απο κατω,και δευτερον η παρατηρηση που μου εγινε απο τον συγκεκριμμενο,εγινε σε ωρα που εγω βρισκομε σπιτι.
Και αυτος λειπει τα πρωινα.

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Και τι κάνεις εσύ για να μην ενοχλεί ο σκύλος σου στο σπίτι;
Μα δεν θεωρω οτι ενοχλει
Το οτι καποιος με την πρωτο γαυγισμα πεταξε την σκουφια του,δεν σημαινει οτι ο σκυλος μου ενοχλει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Eσύ ξέρεις.
Απλώς πρόσεχε την ασφάλεια του σκύλου από κακόβουλους γείτονες.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εγω τους πρώτες 2-3 μηνες την κατεγραφα με καμερα IP. Kαι τις 6 ωρες που ηταν μονη της, ηξερα τι κανει. Το εκανα μονο και μονο για να μη γυρισει κανεις να μου πει "ο σκυλος σου γαβγιζει". Αλλα μιλαμε για αγγελουδι. Ολη την ωρα ξαπλα, μετα το KONG, χαζεμα το δρομο και μετα παλι ξαπλα. Πολυ ησυχη. :cool:

Αν ξερεις να στησεις μια τετοια καμερουλα, βοηθαει πολυ (και για τους κλεφτες).

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Eσύ ξέρεις.
Απλώς πρόσεχε την ασφάλεια του σκύλου από κακόβουλους γείτονες.
Αυτο ξαναπες το.Εκτος του οτι δεν πιστευω να εφτανε σε αυτο το σημειο μιας και τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο που εκανε την παρατηρηση,ο σκυλος ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ απο ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ εκτος απο ΕΜΕΝΑ !!

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Εγω τους πρώτες 2-3 μηνες την κατεγραφα με καμερα IP. Kαι τις 6 ωρες που ηταν μονη της, ηξερα τι κανει. Το εκανα μονο και μονο για να μη γυρισει κανεις να μου πει "ο σκυλος σου γαβγιζει". Αλλα μιλαμε για αγγελουδι. Ολη την ωρα ξαπλα, μετα το KONG, χαζεμα το δρομο και μετα παλι ξαπλα. Πολυ ησυχη. :cool:

Αν ξερεις να στησεις μια τετοια καμερουλα, βοηθαει πολυ (και για τους κλεφτες).
Το εχω σκεφει φιλε μου.Ισως το κανω και αυτο.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Πρέπει να είναι ο μοναδικός, τουλάχιστον ανάμεσα σε όλους όσους ξέρω εγώ!!!
Κι εγω το ιδιο ισχυριζομαι κ οταν το αμφισβητησαν ζητησα απο δυο εκπαιδευτες να την τσεκαρουνε παρουσια κοσμου.
Ο ενας το εκανε με συκωτι, ο αλλος με μπιφτεκι.
Μυρισε εφυγε και χωρις να ειμαι καν κοντα της.

ΑΛΛΑ,

εχει τεραστεια διαφορα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα φαει κατι απο κατω εξω στην βολτα η απο ξενο χερι (το οποιο σε μενα ειναι πλεον βεβαιο) με το αν θα ετρωγε κατι που θα εβρισκε στο χωρο της!!!
Το δευτερο ειναι παρα πολυ δυσκολο κ θελει πολυ εκπαιδευση......
Μπορεις ευκολα να το δοκιμασεις, βαζοντας καποιον να αφησει κατι στο μπαλκονι που την βγαζεις (ενα κομματι μοσχαρι πχ) να δεις .... για ποτε θα το εξαφανιζε.......!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αστα αυτα :) ποιος ξερει ποσες πιτσομακαρονάδες είχε ντερλικώσει πριν το μπιφτεκοτεστ :D
περα απο την πλακα, πολύ σωστα, εχει τεραστια διαφορα το χερι απο το χωρο. Γενικα η εκπαιδευση αρνησης τροφης ειναι πολυ δυσκολη υποθεση..

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αστα αυτα :) ποιος ξερει ποσες πιτσομακαρονάδες είχε ντερλικώσει πριν το μπιφτεκοτεστ :D
περα απο την πλακα, πολύ σωστα, εχει τεραστια διαφορα το χερι απο το χωρο. Γενικα η εκπαιδευση αρνησης τροφης ειναι πολυ δυσκολη υποθεση..
Για παρτη του ειχα παραγγειλει κατι διπιττα με τζατζικι κ μετα το μπιφτεκι δεν το ειχε ουτε για φτυσιμο!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
χαχαχαχα προσοχη στο γιαουρτι, ναναι σακούλας :) α, και η πιτα αραβική, εχω ακουσει οτι τρελαίνονται για δαύτες !