To γεγονος οτι ο σκυλος δεν θα ουρησει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μεσα στη θαλασσα το ξεχνουν ολοι οι "μη-φιλοζωοι" ενω οταν το κανει ο ανθρωπος ειναι απολυτα φυσιολογικο και δεν τους ενοχλει ! ...
Δεν είναι αλήθεια αυτο. Ο δικός μου μια χαρά σήκωσε πόδι και κατούρησε στη θάλασσα!To γεγονος οτι ο σκυλος δεν θα ουρησει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μεσα στη θαλασσα
Αποδειξη:Δεν είναι αλήθεια αυτο. Ο δικός μου μια χαρά σήκωσε πόδι και κατούρησε στη θάλασσα!
θησαυρός γνώσης ευχαριστώΠάρα πολύ καλό ξέπλυμα με νερό και καλό τρίψιμο του τριχώματος από την αντίθετη φορά που έχουν οι τρίχες, για να φύγει όλη η άμμος και το αλάτι της θάλασσας. Προσοχή να μην μπει νερό στα αφτιά!
Σαμπουάν δεν χρειάζεται, ειδικά στην περίπτωση που πάρουμε το σκύλο μαζί μας στις διακοπές και τον έχουμε μαζί μας καθημερινά στη θάλασσα.
Το καθημερινό πλύσιμο με σαμπουάν μπορεί να του δημιουργήσει χειρότερα πρόβλημα από το αλάτι και την άμμο επειδή αφαιρείται το προστατευτικό «λίπος» από το δέρμα και το τρίχωμα του σκυλού. Το αποτέλεσμα είναι δερματικά προβλήματα (μυκητιάσεις, φαγούρα, ξηροδερμία).
Ναι... και ποια η διαφορά?Nαι ρε παιδιά αλλά πατάνε κάτω ... εννοείται ότι τα κάνουν έτσι ... όταν κολυμπάνε ποτέ ...
ΔΕΣ παραπανω!Αντριάννα βγάζεις φωτογραφίες της βασίλισσας σε όοοοοοολες τις φάσεις της ζωής της?
Τέλος πάντων, εγώ σιχαίνομαι πολύ περισσότερο έναν γέρο που κατουράει μέσα στην θάλασσα, παρά ένα παιδάκι ή ένα σκυλάκι...
Αυτη θα ειναι η λυση μαλλον!Βάλε στη παρέα σου κι εσύ άντρα με αρσενικό ροτ