Παρακαλώ την βοήθεια σας. (Χαρτιά κουταβιού)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Απλά είπα ενδιαφέρομαι για ένα κουτάβι Αμερικαν Ακιτα. Ρώτησα αν υπάρχουν διαθέσιμα, και μου απάντησαν αυτή τι στιγμή 2 θηλυκά. Είπα πότε θα υπάρχει νέα γέννα, και μου απάντησαν την άλλη βδομάδα ετοιμάζουν ζευγάρωμα. Ρώτησα τιμή και μου απάντησαν 1000Ε χωρίς τα χαρτιά και 1500Ε με χαρτιά . Τώρα αν ήξερα τι ενοούσαν δεν θα ζητούσα και βοήθεια από εδώ. Ούτε παζάρια έκανα ούτε τίποτα. Όπως και να χει εγώ το κουταβάκι που θα πάρω θα το πάρω με χαρτιά, απλά θέλω να ξέρω πια η διαφορά.
Προσωπικα , δεν αμφισβητω την ιστορια σου (πως θα μπορουσα αλλωστε;)) ...απλα σε ρωτησα για να ξερουμε ολο το θεμα και να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις χωρις λογο (πχ ισως να μην καταλαβες κατι καλα μεσω τηλεφωνου , λογω σκυλορολογιας κλπ )

stame_79

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
33
0
ΑΘΗΝΑ
λοιπόν παιδιά βρήκα και μια συνομιλία που είχαμε μέσω facebook με την ιδιοκτητρια ...την παραθέτω παρακάτω :

ayti ti stigmi mono dio thilika

kathe pote yparxoun gennes?...synithos..etsi genika diladi

esas sas endiaferi thil i arren?

e malon arseniko..

tin epomeni bdomada tha balo zebgaroma

ean epitrepetai...oi times pou koimenonte?

analoga ti to thelete
sas endiaferoun oi ekthesis thelete ta xartia?

xartia?....oxi de me endiaferoun ektheseis

ta pistopiitika gnisiotitas ine ta xartia
an den ta thelete ine 1000

oxi me ta xartia to thelw...

1500

elpizw na enimerwsetai stin epomenh genna tin selidas sas...etsi?;)na to mathoume:)

enimrono ke edo ke to site
bebea edo ine pio efkolo ke pio grigora

sas euxaristw poly gia tis plirofories..kai sygnwmh an sas kourasa

11:09pm
ok den iparxi problima
den me kourasate
na iste kala

απο τα παραπάνω τι καταλαβένετε? εξηγήστε μου ρε παιδιά γιατι είμαι άσχετος με αυτά (μήπως θέλει να μου πασάρει σκύλο "μαιμου" με τα 1000Ε?) επιτρέπεται αυτό από ένα εκτροφείο αυτού του κύρους?

Last edited:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
τέτοιου είδους προτάσεις καταμαρτυρούν περίπτωση απάτης /πλαστών χαρτιών σε άλλα κουτάβια και ποιός ξέρει τι άλλο
Και περα απο οτιδηποτε αλλο υποπτο ή οχι , επεξηγησεις τετοιου τυπου :

Και όταν ρώτησα τι μου χρησιμεύουν αυτά τα χαρτιά που αναφέρει , μου απάντησε ότι πρέπει να τα πάρω αν ενδιαφέρομαι να πάω το σκυλάκι σε εκθέσεις κτλ.
, δινουν τη χαριστικη βολη στα pedigree :|

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
λοιπόν παιδιά βρήκα και μια συνομιλία που είχαμε μέσω facebook με την ιδιοκτητρια ...την παραθέτω παρακάτω :

ayti ti stigmi mono dio thilika

kathe pote yparxoun gennes?...synithos..etsi genika diladi

esas sas endiaferi thil i arren?

e malon arseniko..

tin epomeni bdomada tha balo zebgaroma

ean epitrepetai...oi times pou koimenonte?

analoga ti to thelete
sas endiaferoun oi ekthesis thelete ta xartia?

xartia?....oxi de me endiaferoun ektheseis

ta pistopiitika gnisiotitas ine ta xartia
an den ta thelete ine 1000

oxi me ta xartia to thelw...

1500

elpizw na enimerwsetai stin epomenh genna tin selidas sas...etsi?;)na to mathoume:)

enimrono ke edo ke to site
bebea edo ine pio efkolo ke pio grigora

sas euxaristw poly gia tis plirofories..kai sygnwmh an sas kourasa

11:09pm
ok den iparxi problima
den me kourasate
na iste kala

απο τα παραπάνω τι καταλαβένετε? εξηγήστε μου ρε παιδιά γιατι είμαι άσχετος με αυτά (μήπως θέλει να μου πασάρει σκύλο "μαιμου" με τα 1000Ε?)
εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι τρέχει αλλά δεν ξέρω τι ....

πάντως τα χαρτιά ΔΕΝ είναι για να πάει το σκυλί σε εκθέσεις
και τα σωστά εκτροφεία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν πουλάνε κουτάβια με χωρίς χαρτιά

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και βέβαια έχουν - αλλά μαζί με το κουτάβι που τους αντιστοιχεί....
όχι σκέτα ή με ότι κουτάβι νά ναι.........

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
amerikan akita κάνουν 2 και ό ένας είναι σίγουρα μέλος εδω, ποίος είναι που είπε αυτά? ο άλος που δεν ξέρω αν είναι, είναι γράφει Ελληνικά στο fb, και γράφει η γυναίκα του, για να μην γίνει το ίδιο θέμα με άλλες αναφορές, θα τους βρώ το πρωί και ο ένας θα είναι πιστεύω εδώ, για να δούμε, υπάρχουν και άλλοι αλλά κάνουν akita akita και ο ένας είναι μελος του foroum, θα λάβει την ειδοποίηση και πιστεύω να είναι εδω

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
οχι δεν αμφισβητω οτι το κουταβι θα ειναι καλο.

αλλο λεω......... μηπως με τα χαρτια μπορει να ειναι το σουπερ κουταβι και το χασω.................
ετσι καβατζωνω οτι δεν θα ειναι σουπερ κουταβι

stame_79

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
33
0
ΑΘΗΝΑ
Αυτός που λες με τη γυναίκα λογικά είναι το εκτροφείο που μίλησα εγώ στο facebook. Ευχαριστώ κ ελπίζω να το ξεκαθαρίσουμε.

Τι ζητάω ο κακομοίρης? ... ένα σκυλάκι !!! Ε ρε που πάω και μπλέκω συνέχεια!!!!!!!!! :(

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κατέβα πρώτα σε μία έκθεση κι εσύ
πάς απο το ίντερνετ κι απο το τηλέφωνο να βρείς σκύλο........

stame_79

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
33
0
ΑΘΗΝΑ
Μια πρώτη βολιδοσκόπιση έκανα γιατί τώρα το αποφάσισα να πάρω. Και άλλωστε δε ρώτησα σε κανένα "αγύρτη" Στο πιο γνωστό απευθύνθηκα.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αυτός που λες με τη γυναίκα λογικά είναι το εκτροφείο που μίλησα εγώ στο facebook. Ευχαριστώ κ ελπίζω να το ξεκαθαρίσουμε.

Τι ζητάω ο κακομοίρης? ... ένα σκυλάκι !!! Ε ρε που πάω και μπλέκω συνέχεια!!!!!!!!! :(
Μονο ποu δεν γραφει GREEKLISH

stame_79

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
33
0
ΑΘΗΝΑ
δε ξέρω ... το όνομα της το γράφει και στο site του εκτροφείου όπως και την διεύθυνση της στο facebook. Αν μπεις στο site τους θα καταλάβεις που λέω.

stame_79

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
33
0
ΑΘΗΝΑ
έγραψα το όνομα του εκτροφείου στην αρχή της κουβέντας...και μετά το κάλυψα για να μην κάνω και δυσφήμηση στους ανθρώπους. Μερικοί από εδώ πρόλαβαν και το είδαν και κατάλαβαν πιο λέω

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αρα είναι κατανοητό να μην καταλαβαίνω για ποιούς μιλάς, κατανοητό το να μην θέλεις να κάνεις δυσφήμηση, αλλά μήπως έτσι ενοχοποιείς όλους, και ταυτόχρονα δεν δίνεις το δικαίωμα, στους...κατηγορόυμενους να απαντήσουν?