Οχι μη σου μπαίνουνε ζωήφια στα αυτία, μην βιαζεσαιψυλλοι σταυτια μου μπηκανε thanks
μα καλα τοσα χρονια εδω δεν λεγαμε οτι ο εκτροφεας δεν μπορει να καταλαβει ποιο κουταβι ειναι το καλο .Μηπως ηθελαν να διευκρινησουν τη διαφορα μεταξη εκθεσιακου και μη-εκθεσιακου κουταβιου? Αυτο υποψιαζομαι οτι γινεται.
Oταν ενας σκυλος παραχωρειται δωρεαν απο τον εκτροφεα , φυσικα και δεν υπαρχει υποχρεωση να δοθει το pedigree ...ειναι απολυτως λογικο.... ,το σκυλί που κράτησα για εμένα, στους 9 μήνες το έδωσα σε οικογένεια, που ξέρω ότι θα το φροντιζουν, χωρίς κόστος, και βέβαια χωρίς να δόσω το pedigree, γιατί ποτέ δεν είναι κανείς σίγουρος, το ότι δεν θα πάει ενας κουταβοπαραγωγός, να ζητήσει το σκυλί, και να αρχίσει να κάνει πωλήσεις, εκμεταλευόμενος τίς φανταστικές γραμμές που έχει αυτό , και να κερδοσκοπεί, πάνω στη δική μου χομπίστικη ενασχόληση.
Υπάρχουν άνθρωποι που χρηματοδοτούν το hobby τους, δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέξουν. Σαφώς και δεν υπάρχει υποχρέωση, αλλά σε άλλη περίπτωση απο επιστροφή, και ανάγκη εύρεσης κατόχου, μετά απο αρκετό καιρό ζητήσανε το pedigree, και σαφώς δεν εδώθει και ξαναήλθε ο σκύλος,με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα αλλού, κακό βέβαια για αυτόν να αλλάζει σπίτια, το ζώο δεν φτέει σε τίποτα, αλλά ο κάτοχός του άρχισε να έχει σχέσεις με γνωστό κυταβοπαραγωγό των νήσων του Σαρωνικού, και τα λοιπά ευκόλως ενοούμενα, όπως και κάπιος που παίρνει σκύλο , και κάνει ένα έξοδο, είναι εύκολο να πάθει τη νόσο, και να δημοσιεύει γέννες στον ειδικό τύποOταν ενας σκυλος παραχωρειται δωρεαν απο τον εκτροφεα , φυσικα και δεν υπαρχει υποχρεωση να δοθει το pedigree ...ειναι απολυτως λογικο.
Αναμένω την απευθείας επικοινωνία, το μόνο που πρέπει να πω είναι το οτι χαρτιά υπάρχουν, και βέβαια μεγάλη ... χαζομαρούλα το να γράφεις ,χωρίς το να φαντάζεσαι το ότι σε γράφουν, και μετά να δημοσιεύουν τα γραπτά , ελπίζω να έγινε κατανοητό αυτόεδω ομως εχουμε να κανουμε κουταβι με ή χωρις χαρτια, οχι με χαρτια που υπαρχουν αλλα δεν τα δινει οπως εσεις.