Παρακαλω πολυ την βοηθεια σας....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες!:)

Υ.Γ. Αγαπητή mareco... επειδή, όπως ξερεις δεν είμαι τέρας της τεχνολογίας, σε παρακαλώ:
Τόσον εγώ, όσο κι εσύ, είχαμε κοινοποιήσει στο Facebook (χτες ή προχτες) ένα μικρόσωμο, σκούρο, θηλυκό σκυλάκι, που βρέθηκε στην παραλία της Πρέβελης στην Κρήτη... από όσο διάβασα το κείμενο, αλλά και "ανάμεσα" στις λέξεις... θα μπορούσε να αποτελέσει ΙΔΑΝΙΚΗ σύντροφο!!!
Θα κάνεις ένα κόπο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Με μεγαλη στεναχωρια μου, ανακοινωνω την παρατημενη αυτην ψυχουλα που βρηκα στην παραλια της Πρέβελης στην Κρητη, στην περιοχη Μονη Πρεβέλης. Κατευθυνομενοι στην Μονη Πρεβελης στην Κρητη, κατεβηκαμε στην ομονημη παραλια.Ρωτησα στο αναψυκτηριο-καφε λοιπον στην παραλια,οπως και στην εισοδο κατεβενοντας (εχουν εισοδο για να κατεβεις για μπανιο) και μου ειπαν οτι το σκυλακι καποιος το παρατησε εκει, εδω και καμια 20αρια μερες και οτι το ταιζουν οι τουριστες και ανεβαινει και στο μοναστηρι! Αυτη η τοσο γλυκια ψυχη λοιπον ανεβαινει ολοκληρο βουνο,απο την παραλια στο μοναστηρι( 400 σκαλια )για να βρει ενα χαδι και τροφη, στην ερημη ζωη της! Στεναχωρεθηκα πολυ γιατι δεν μπορεσα να κανω τιποτα για την σκυλιτσα παραμονο να ενημερωσω εκει τον κοσμο, και ολους εσας που θα δειτε την ανακοινωση. Και αναρωτιεμαι, πως θα τα καταφερει, και τον χειμωνα??? Ειναι θηλυκο, πολυ ηρεμη και πολυ γλυκια σκυλιτσα!

Η δημοσίευση ήταν από αυτό το προφίλ.

Στις διαταγές σας...:)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Όχι απλά θα τη ζαλίσει, είναι μικροί διάβολοι της ταζμανίας τα τζκ ράσελ με την ενέργεια τους που ξεχειλίζει.
,,,,,,
κατι τετοιο.. κυνηγιοτανε με τη ζηνα και τη μπελα ενα τετοιο στη παραλια... η κοπελα που το ειχε ταχε παρει στο κρανιο,, δεν την ακουγε και τη μια ηταν εδω και την αλλη 100 μετρα πιο εκει.. χωρια τα γαυγισματα....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Thanks!!!:D

Υ.Γ. Θα στο χρωστάει η σκυλίτσα, που τόσο πολύ αγάπησα (και "πόνεσα" για μιά στιγμή) και ο Θεός...

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Υ.Γ. Θα στο χρωστάει η σκυλίτσα, που τόσο πολύ αγάπησα και ("πόνεσα" για μιά στιγμή) και ο Θεός...
Λες τώρα εσύ...ότι θα συμβεί κάτι το τόσο χαρωπό...:rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Λες τώρα εσύ...ότι θα συμβεί κάτι το τόσο χαρωπό...:rolleyes:
Οπως λέμε και σε άψογα Ελληνικά: "If you are going to dream, dream big!!!" - από τα ελάχιστα που απομένουν...:)

kpv

Member
30 Ιουλίου 2013
16
0
Καλώς ήλθες!:)

Υ.Γ. Αγαπητή mareco... επειδή, όπως ξερεις δεν είμαι τέρας της τεχνολογίας, σε παρακαλώ:
Τόσον εγώ, όσο κι εσύ, είχαμε κοινοποιήσει στο Facebook (χτες ή προχτες) ένα μικρόσωμο, σκούρο, θηλυκό σκυλάκι, που βρέθηκε στην παραλία της Πρέβελης στην Κρήτη... από όσο διάβασα το κείμενο, αλλά και "ανάμεσα" στις λέξεις... θα μπορούσε να αποτελέσει ΙΔΑΝΙΚΗ σύντροφο!!!
Θα κάνεις ένα κόπο?
ειναι οντως απιστευτη φατσουλα και σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα το πρωι μιλησα με τον shib για μια τρομερη κοπελα που βρεθηκε στην Ροδο και ο shib ειχε την καλοσυνη να προσφερθει να την δει και να δει αν υπαρχει τροπος να ερθει αθηνα παρεα με καποιον φιλο οποτε πρωτα περιμενω την απαντηση του..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οπως λέμε και σε άψογα Ελληνικά: "If you are going to dream, dream big!!!" - από τα ελάχιστα που απομένουν...:)
Μας έφαγε η Ρόδος, σύντεκνε...:p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ετσι κι αλλιώς, όποιο σκυλάκι και να αποφασίσεις να κάνεις σύντροφό σου, ξέρεις πολύ καλά ότι θα στο ανταποδώσει χίλιες φορές!!!:)

Υ.Γ. mareco, είναι στα χάϊ της φέτος η Ρόδος!
Ασε που κάνουν και τα καλύτερα μπάρμπεκιου!!!;) μιλάω για τη φωτιά που έκαψε τα 40.000 στρέματα...:cool:

Υ.Γ. Απλά, ρε γαμώτο... ονειρεύτηκα για λίγο... και αυτό έφερε το χαμόγελο στα χείλη μου...:)

Last edited:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
kpv αν εβρισκες Jack Russell για την μητερα σου θα ηταν η χειροτερη επιλογη,δεν θα το αντεχε ουτε 1 εβδομαδα.Η καλυτερη επιλογη πιστευω οτι ειναι καποιο ομορφο θυληκο σκυλακι 5-10 κιλα που θα μεταφερεται ευκολα και θα ειναι ηπιον τονων,ΟΧΙ δραστηριο.Υπαρχουν πολλα τετοια σκυλακια αλλα χρειαζεται λιγο ψαξιμο.Αν βρεις στειρωμενο ακομα καλυτερα.Εχω Jack Russell και σου λεω οτι ειναι πολυ υπερκινητικα και δραστηρια.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Εγώ πάντως χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ που από το pet city - που από την αρχή το είδες, σωστά, καχύποπτα - kpv, τώρα φαίνεται πως όντως κάποια ψυχή θα 'σωθεί' και μαζί της θα πάρετε μεγάλη χαρά και εσείς σαν οικογένεια! Κάτι τέτοιες στιγμές με ξανακάνουν να ελπίζω πως όλα δεν έχουν χαθεί....

ναι, οκ, λίγο μελό ακούγεται, το ξέρω, αλλά το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια! ΚΑΘΕ φορά που κοιτάζω τη δικιά μου να κοιμάται αγκαλιά με τα παιχνίδια της σκέφτομαι πόσο διαφορετική είναι τώρα η ζωή της, πώς θα μπορούσε να είχε καεί σε αυτό το δέντρο που έζησε τόσους μήνες δεμένης δεμένη, πώς τόσα και τόσα άλλα ζωάκια δεν έχουν την ίδια τύχη, πώς μια μικρή επίσκεψη σ' ένα τέτοιο forum μπορεί ν' αλλάξει τόσες ζωές, κτλ κτλ...

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Δυστυχώς το σκυλάκι που είδε ο Kpv έχει δοθεί για υιοθεσία,περιμένω να μου πει αν είδε κάποιο άλλο που τον ενδιαφέρει να πάω να το δω.Κρίμα γιατί χάρηκα που θα έπερνε ροδίτικο σκυλάκι!!!!

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Ο Τζούνιορ,η Μάγκυ και η Μίνη είναι κουκλιά!!!!Και μοιάζουν με αυτό που της είχε αρέσει!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δυστυχώς το σκυλάκι που είδε ο Kpv έχει δοθεί για υιοθεσία,περιμένω να μου πει αν είδε κάποιο άλλο που τον ενδιαφέρει να πάω να το δω.Κρίμα γιατί χάρηκα που θα έπερνε ροδίτικο σκυλάκι!!!!
Τι "δυστυχώς" και "κρίμα" βρε shib; Που βρήκε σπίτι ένα αδέσποτο και τώρα, υπάρχει η ευκαιρία, να βρει ακόμη ένα; Ε όχι δα ε; :rolleyes:

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Ετσι ακριβώς ήταν η Ελβιρα αλλά μαυρη με ασπρη λωρίδα,νομίζω θα της αρέσει!!!Η Μαγκυ η τριποδίτσα ειναι μες την τρελη χαρά ποζάρει κιόλας.
... και αυτή η σκυλίτσα επίσης https://www.facebook.com/photo.php?...807.1073741868.105733319601650&type=1&theater, αν και εγώ θα έπαιρνα την τριποδίτσα Μάγκυ αν μπορούσα!!

kpv

Member
30 Ιουλίου 2013
16
0
αυτη η φατσουλα ειναι γλυκα και 7 κιλακια οποτε μια χαρα.. Επισης ειναι 2 χρονων οποτε λογικα θα εχει μαθει να κανει και την αναγκη της εξω οποτε θα της ερθει και πιο ευκολα της μητερας μου.. θα παρω το πρωι τηλ. να δω αν μπορει να ερθει μεχρι αθηνα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
αυτη η φατσουλα ειναι γλυκα και 7 κιλακια οποτε μια χαρα.. Επισης ειναι 2 χρονων οποτε λογικα θα εχει μαθει να κανει και την αναγκη της εξω οποτε θα της ερθει και πιο ευκολα της μητερας μου.. θα παρω το πρωι τηλ. να δω αν μπορει να ερθει μεχρι αθηνα
Άντε καλή επιτυχία, ενημέρωσε κι εδώ! :)

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
εμεις εδω στο βολο εχουμε αυτη τη κυρια... στειρωμενη,υσιχη(λιγο φοβισμενη στην αρχη και με τους αγνωστους-μεχρι να γινουν γνωστοι),και δε λερωνει μεσα στο σπιτι... https://www.facebook.com/photo.php?...7687648.107646.176544129028441&type=1&theater

επισης αφου ειπατε για ροδο πριν...ειχα δει αυτα εδω και μου αρεσαν για μικροσωμακια https://www.facebook.com/photo.php?...497.1073741894.415626171816431&type=1&theater

kai