Παρακαλω πολυ την βοηθεια σας....

kpv

Member
30 Ιουλίου 2013
16
0
Καλημερα σε ολους τους φιλους του φορουμ , ημουν ευτυχης κατοχος ενος γερμανικου ποιημενικου μεχρι και πριν 4 χρονια οποτε δυστηχως ο φιλαρακος μου ρουντη εφυγε απο κοντα μας λογο γηρατος και εκτοτε λογο και οτι μεγαλωσα και η δουλεια δεν μου αφηνε πολυ χρονο δεν ξαναπηρα αλλο σκυλο.... Τον τελευταιο καιρο λογο του οτι μειναμε οι 2 μας με την μητερα μου ψαχνω για ενα κουταβακι για την μητερα μου. Δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι ρατσας το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι μικρο σε μεγεθος για να μπορει η μητερα μου να το παιρνει μαζι της τα σαββατοκυριακα που παει στο χωριο με το τρενο , να ειναι θυληκο , να μην ειναι πολυ ζωηρο γιατι η μητερα μου δεν ειναι και μικρο κοριτσακι :rolleyes: και να ειναι καλος συντροφος γιατι αυτο εχει αναγκη.. Ειχα παει τις προαλες σε ενα petcity και ειδα ενα τζακ ρασελ και ενα τσιουαουα αλλα ενω εγω ενδιαφερομουν για το χαρακτηρα του αυτοι το μονο που μου λεγανε ειναι '' πολυ καλο , πολυ καλό , θα το παρετε τωρα '' ...... καμια ιδεα ρε παιδια....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εχω μια ιδεα! Μην ξαναπας απο τα petcity και γενικώς να αποφευγεις τα καταστηματα εμποριας ζωων.

Τα υπολοιπα μονος σου κανοντας μια ωωωωραιαααα αναζητησουλα με λεξεις κλειδια οπως:
puppy mills, εκτροφεια, απο που να υιοθετησω σκυλο κλπ ειτε στο παρον site, ειτε στο google γενικως.

Καλο διαβασμα και καλως ηρθες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν πάμε ποτέ σε pet shop να αγοράσουμε σκύλο. Ποτέ όμως.

Το jack russell, είναι απλώς απαγορευτικό, ίσως και για σένα, όχι μόνο για την μαμά. Απορώ και που το σκέφτηκες!

Καθημερινά χαρίζονται άπειρα μικρόσωμα. Και ενήλικα, που είναι η κατάλληλη δυνατή επιλογή για την μαμά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι μια βόλτα, από τα πάρα πολλά φιλοζωικά site και σελίδες του facebook. Είναι πραγματικά, πάρα πολύ εύκολο και πολύ σημαντικό, το να σώσεις μια ζωή.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ξεχνα τα petshop! Nα πας σε μια φιλοζωικη η σε ενα καταφυγειο, να παρεις ενα ποιο μεγαλο σκυλακι (γιατι οπως λες η μανα σου δεν ειναι κοριτσακι να αντεξει το μεγαλωμα κουταβιου) που θα ξερουνε το χαρακτηρα κ το μεγεθος του, να κανεις κι ενα καλο σε ενα ζωακι να βρει σπιτι!

kpv

Member
30 Ιουλίου 2013
16
0
Εχεις δικιο για τα petcity το καταλαβα και εγω...... Οσον αφορα την ρατσα για αυτο που το θελω καμια ιδεα ??? ειναι καταλληλα τα τσιουαουα η να ψαξω για κατι αλλο.... πηγα και στον φιλοζωικο στην φιλαδελφεια , ειχαν κατι κουκλακια απιστευτα αλλα ηταν ολα μεσαιου μεγεθους ρε γαμωτο......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
.... πηγα και στον φιλοζωικο στην φιλαδελφεια , ειχαν κατι κουκλακια απιστευτα αλλα ηταν ολα μεσαιου μεγεθους ρε γαμωτο......
Να συνεχίσεις να ψάχνεις με υπομονή. Για μια ψυχή μιλάς, όχι για ζευγάρι παπούτσια. Δεν την βρίσκεις από την μια στιγμή στην άλλη.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ξεχνα την ρατσα.
Παρε και την μαμα μαζι, κ βρειτε ενα μικροσωμο σκυλακι που να της αρεσει!!!!

kpv

Member
30 Ιουλίου 2013
16
0
Δεν πάμε ποτέ σε pet shop να αγοράσουμε σκύλο. Ποτέ όμως.

Το jack russell, είναι απλώς απαγορευτικό, ίσως και για σένα, όχι μόνο για την μαμά. Απορώ και που το σκέφτηκες!

Καθημερινά χαρίζονται άπειρα μικρόσωμα. Και ενήλικα, που είναι η κατάλληλη δυνατή επιλογή για την μαμά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι μια βόλτα, από τα πάρα πολλά φιλοζωικά site και σελίδες του facebook. Είναι πραγματικά, πάρα πολύ εύκολο και πολύ σημαντικό, το να σώσεις μια ζωή.
απλα απο περιεργεια γιατι οχι τζακ ρασελ ??? το εχει ενας πελατης μου και μου φανηκε πολυ γλυκο σκυλακι...
καμια ιδεα για καταφυγιο ??

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μωρε γλυκα ειναι αλλα εχουν και τρελη ενεργεια τα τζακ , τοση πολλη που θα ζαλισει την μητερα σου με τα τρεξιματα του μεσα και εξω απο το σπιτι :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.227
Όχι απλά θα τη ζαλίσει, είναι μικροί διάβολοι της ταζμανίας τα τζκ ράσελ με την ενέργεια τους που ξεχειλίζει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βασικά...το θέμα δεν είναι αν θα ζαλιστεί η μαμά, η κάθε μαμά όχι η δική σου, ακόμη και ο κάθε kpv που του φαίνεται γλυκούλη ένα jack russell. Το θέμα και το βασικό μας κριτήριο, είναι να περνάει καλά ο σκύλος.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Το jack russel θέλει ιδιοκτήτες που ψάχνουν συγκεκριμένα για τέτοιο σκύλο. Όχι γιατί είναι γλυκούλης αλλά γιατί είναι καταπληκτικός δραστήριος με αυξημένες ανάγκες εκτόνωσης σκύλος. Το γλυκούλης είναι το τελευταίο από τα χαρακτηρηστικά του. Υπάρχουν πολλά γλυκούλια στις φιλοζωικές. Σε ποια περιοχή είσαι να σου συστήσουμε καταφύγια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και φυσικά ως τερριε τα τζακ ράσελ ειναι και αρκετά ομιλητικά. Λιγο αέρα να παρει, δεν το βουλώνει με τίποτα μετά. Οποτε καλύτερα ενα μικρόσωμο ενηλικο να εχει ηδη αναπτύξει χαρακτήρα και να ξερετε τι να περιμενετε.
Επισης, τι εννοείς μικρόσωμο? Πόσα κιλα δλδ περιπου? Γιατι με το τσιουάουα δεν πηγες στα μικρόσωμα, πήγες στα ανύπαρκτα (το λέω εν γνώσει του οτι εχω γιορκι και ξέρω τι εστι τόσο μικρόσωμο)

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Δες και εδώ Stray Gang Rhodes - Αδεσποτη Παρεα Ροδου,είναι από Ρόδο αλλά με λίγη καλή θέληση αν σου αρέσει κάποιο έρχεται και Αθήνα!!!

kpv

Member
30 Ιουλίου 2013
16
0
Το jack russel θέλει ιδιοκτήτες που ψάχνουν συγκεκριμένα για τέτοιο σκύλο. Όχι γιατί είναι γλυκούλης αλλά γιατί είναι καταπληκτικός δραστήριος με αυξημένες ανάγκες εκτόνωσης σκύλος. Το γλυκούλης είναι το τελευταίο από τα χαρακτηρηστικά του. Υπάρχουν πολλά γλυκούλια στις φιλοζωικές. Σε ποια περιοχή είσαι να σου συστήσουμε καταφύγια.
μα για αυτο και εγω πρωτα πρωτα εγραψα τι ψαχνω γιατι για να ειναι αυτυχισμενο το σκυλι και ο ιδιοκτητης του πρεπει να ταιριαζουν... Οταν ειπα οτι μου φανηκε γλυκουλη εννοουσα οτι τρελαθηκα που ολη την ωρα με εγλυφε και παιζαμε ασταματητα , δεν εχω περισσοτερες γνωσεις για να ξερω τα χαρακτηριστικα της ρατσας για αυτο και ψαχνω πληροφοριες , γιατι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να κανω την μητερα μου αλλα και το σκυλακι να μην περνανε καλα μαζι , το ακριβως αντιθετο ψαχνω , να γινουν μια ομορφη οικογενεια με πολυ αγαπη και συντροφικοτητα.... Εγω ειμαι στην νεα φιλαδελφεια , για αυτο και πηγα στην εδω φιλοζωικη αλλα δεν ειχανε μικροσωμα σκυλακια....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ναι κι εγώ δεν σου απάντησα με κακή διάθεση, είναι πολύ όμορφα σκυλάκια και ο καθένας μπορεί να το πάρει επειδή τον τράβηκε η γλυκιά του φατσούλα, απλά δεν είναι το σωστό κριτήριο.
Δες στο fazoo έχει μεγάλη ποικιλία από φατσούλες.

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Εγώ νομίζω ότι σου έχω βρει ήδη το σκυλάκι που ταιριάζει στη μαμά σου,σου στελνω μνμ να το δεις,ηρθε στο καταφυγιο πριν λίγες μέρες,εχει και τηλ επκν,και αν σου αρέσει πετάγομαι να το δω από κοντα να το γνωρίσω και να σου πω αν ειναι ζωηρο και τετοια.....

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Συμφωνώ με όλα όσα είπανε οι προλαλήσαντες για τα Jack russel - αλλά και για τα chihuahua - και σου συνιστώ επίσης ανεπιφύλακτα το καταφύγιο, με πολλή πολλή συζήτηση για τις ανάγκες σας και το χαρακτήρα που ψάχνετε! Περιμένουμε ν' ακούσουμε τα ευχάριστα και, όντως, επειδή μιλάμε για μια ψυχούλα, θέλει λίγη υπομονή.