Παιδιά, ο Draco!!! Draco, τα παιδιά!!!

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Να προσέξεις να πάρεις αλυσίδα για μακρύτριχα, εφόσον γι'αυτό γίνεται όλη η συζήτηση. Δεν κάνουν όλες οι αλυσίδες, γι'αυτόν τον σκοπό. Και να ζητήσεις να σου δείξουν πως φοριέται. Έχει μια μικρή τσαχπινιά, αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις.
Δεν ξέρω σίγουρα πως θα το κάνω και θα ζητήσω να μου δείξουν, εννοείται! Ναι ναι για μακρύτριχα, έτσι το ψάχνω ήδη :)

• Like
Reactions: mareco

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Επειδή το πιθανότερο είναι η αλυσίδα να είναι μεγαλύτερη από όσο χρειάζεσαι, αφαιρείς μερικούς κρίκους για να είναι στο σωστό μέγεθος και την φοράς όπως σου δείχνω στην φώτο
IMG_20180516_223935-01.jpeg

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Επειδή το πιθανότερο είναι η αλυσίδα να είναι μεγαλύτερη από όσο χρειάζεσαι, αφαιρείς μερικούς κρίκους για να είναι στο σωστό μέγεθος και την φοράς όπως σου δείχνω στην φώτο
View attachment 67912
Παιδιά τι είναι η στρογγυλή ταυτότητα που κρέμεται στην αλυσίδα;
Διακοσμητικό, στοιχεια κατόχου, ή κάποιο εμβόλιο;

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
20180606_185814.jpg Τελικά λύσαμε προσωρινά το θέμα της αλυσίδας. Έψαχνα στα κοντινά Pet Shops να βρω αλυσίδα της Sprenger, άλλα όλοι μου έλεγαν οτι δεν φέρνουν λόγω του κόστους της! Θα την παραγγείλουμε, αλλά μέχρι τότε πήραμε μια απλή, κινέζικης προέλευσης. Ευτυχώς που δεν τραβάει και δεν κάνει σα λυσσασμένο το παλικάρι μου, γιατί δεν ξέρω αν θα άντεχε (έτσι πιστεύω τουλάχιστον)
Την βάζω έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αν και δε βολεύει το βίδωμα - ξεβίδωμα, μιας και την αλυσίδα τη βάζουμε μόνο για της βόλτες (διαφορετικά είμαστε ελεύθεροι κι ωραίοι! :love:)
Σας το είπα οτι είμαι ερωτευμένη με το παλικαράκι μου?? Όχι ε?? Ε ναι.. είμαι :love::love::love::p:p:barefoot::barefoot:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν