Ευτυχώς έτσι δεν χαλάνε και τα μούσια τους!και τα schnauzer δε μαδανε.... ελάχιστα όταν έχουν καιρό να κάνουν stripping
Όντως και τα schnauzer, τελικά υπάρχουν πολλές επιλογές αν και δεν θα έπρεπε να είναι το νο1 κριτήριο.
Ευτυχώς έτσι δεν χαλάνε και τα μούσια τους!και τα schnauzer δε μαδανε.... ελάχιστα όταν έχουν καιρό να κάνουν stripping
Σωστό. Το γκρουμάρισμα των σκύλων που δεν μαδάνε είναι συνήθως πολύ πιο απαιτητικό.Γιατί πχ το τρίχωμα θέλει πολύ περιποίηση και μάλιστα καθημερινή!
Για να καταλαβω..Κανίς. Δεν μαδάει. Θα υπάρχουν κι άλλες φυλές φαντάζομαι.
Χρυσούλα τα γιόρκι μαδάνε;
Έχω μια απορία και για τα westies. Μαδάνε;
Δε μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο..Εννοούμε καθόλου. Oύτε δυό φορές το χρόνο.
Οι σκύλοι που δεν έχουν γούνα αλλά μαλλί όπως τα κανίς ή τα bichon εάν τα αφήσεις ακούρευτα φουντώνουν και γίνονται αφανάκια γιατί θέλουν κούρεμα. Δεν έχουν άλλο τρόπο να ανανεώσουν την τρίχα τους.
Καλησπέρα σε όλους, μόλις πριν μια βδομάδα απόκτησαμε με το αγορι μου ένα μιν πιν όπως έμαθα ότι λέγεται,που να σας πω την αλήθεια δε ήξερα καν πως λέγεται μιας και μου το έφερε στο σπίτι ως έκπληξη.Του πήραμε ένα σπιτάκι μικρό απο τα τσάμπο και εδώ και μια βδομάδα ξημεροβραδιάζεται εκεί μέσα.Μόνο όταν θέλει να κάνει την ανάγκη του βγαίνει κ άντε λίγο να μας υποδεχτεί..Να σας πω ότι είναι αρσενικό ,γύρω 4 μηνών και μας το έδωσε μια γειτόνισσα.Το έχουμε στο σπίτι.Την πρώτη μέρα λοιπόν,πήγε να κάνει τη πρώτη ζαβολιά και να μασουλήσει το παπούτσι του αγοριού μου και εκείνος του έδωσε μια ξυλιά στον ποπο,εντελως ελαφριά,ίσα που να το καταλάβει και εκείνος (ο Ναζίρ) του έβγαλε δόντια και του γρύλιζε διαρκώς και το αγόρι μου το έδωσε μια ακόμα ελαφριά και τον έβαλε μέσα στο σπίτι του. Εκείνος τότε έτρεξε κατευθείαν σε μένα αλλά εγώ δε του έδωσα σημασία.Τις επόμενες μέρες μπορώ να πω ότι και την ανάγκη του την κράτησε και ξεκίνησε να μαθαίνει πράγματα.Οταν με βλέπει χοροπηδάει σαν τραμπολίνο και κάνει χαρούλες.,αλλά όταν τον καλούμε να έρθει δεν έρχεται ποτέ,γυρίζει σαν μουρλό!Σήμερα πήγε να κάνει τσίσα μέσα και τον πρόλαβα του έδωσα μια ξυλιά και ξεκίνησε να τρέχει για το σπίτι του,βγήκε έξω και έτρεμε.Τον περισσότερο χρόνο όμως τον περνάει μέσα στο σπίτι του..είναι τόσο ανεξάρτητη ράτσα;
μαλλον θα ξαφνιαστηκε και το πινσερ που απο την πρωτη μερα ξεκινησατε να το χτυπάτε. για το ροτβαιλερ , τι να πώ, ισως να ειχε συνηθίσει στο ξυλο και να μην αντιστεκόταν πια.Καλά μη φανταστείτε ότι το δέρνουμε...μόνο αυτές τις δυο φορές το μαλώσαμε με ξυλιά!!Απλά μου κάνει εντύπωση που έβγαλε δόντια από την πρώτη μερα! Επί 15 χρόνια είχα ροτβάιλερ και ποτέ μα ποτέ δε μου είχε βγάλει δόντια!