ε ναι , το εκενα αυτο , αν και ηξερα οτι δεν ηταν σωστό και θα διαιωνιζώταν η κατασταση ετσι. Βασικά σιγα σιγα τον αφηνα μονο του ολο και πιο πολυ μεχρι που συνηθησε. Για τις μερες ομως που ελειπα αρκετα τον εδινα σε μια κοπελα που ειχα πετσοπ φιλη μου και τον κραταγε σπιτι της.. Ευτηχως τωρα ολα καλαΚαλώς τον! Χαίρομαι πολύ που τα πάτε τόσο καλά είναι ένας κούκλος ο σκυλάκος!
Νταντάδες? Εννοείς ότι αντιμετώπισες το άγχος αποχωρισμού προσλαμβάνοντας ανθρώπους για να κάνουν παρέα στο σκύλο?
Μακρια απο ιδιωτες! Δες ενα περιστατικο με πινσερ απο ιδωτη Μην σου φαινεται ακραιο ουτε σπανιο φαινομενο.Καλησπερα σε ολους και απο εμενα! 1ο ποστ εδω και ειμαι στην αναζητηση για Toy Pinscher! Δεν ψαχνω απο πετσοπ αλλα απο οτι βλεπω στο νετ ειναι γενικα δυσκολη η ευρεση ενος.
Θα ηθελα να σας ρωτησω την γνωμη σας για αυτα που πουλανε ιδιωτες σε διαφορα site στο ιντερνετ. Γραφουν για διαβατηρια εμβολια και τα λοιπα αλλα το ψιλοφοβαμαι οτι θα ειναι ψεμματα!
Γενικα ψαχνω συγκεκριμενη ρατσα πρωτα απο ολα λογω οτι εχει η αδερφη μου ενα θυληκο (ειναι γερικο αλλιως θα το ζευγαρωναμε να επαιρνα) και τα ξερω και επειδη ειναι πολυ μικρα (μενω σε 2αρι) και επειδη θα μπορω να το παιρνω ανετα μαζι μου σε διακοπες και τα λοιπα.
Θα εκτιμουσα αν μπορουσατε να με βοηθησετε να βρω και εγω ενα pinscher.
Αν καποιο μελος που εχει καποιο και το ζευγαρωσε και εχει κανα μικρο να δωσει θα το εκτιμουσα πολυ. Ή αν γνωριζετε καποιον να δινει.