Παράθεση:
Από το blog σου θα δω αν ο σκύλος σου είναι ή όχι αμφιβόλου ποιότητας? Πρωτότυπο!
Απορώ γιατί όσοι είστε εκτροφείς ασχολείστε σαν κοροΐδα με τις εκθέσεις μορφολογιας και δεν φτιάχνετε ένα blog τζάμπα για να γλιτώσετε τα πήγαν- έλα, τα έξοδα και το κόπο!
Σημ. Γνωρίζω ότι εκεί που σταματούν τα επιχειρήματα, αρχίζει το υβρεολόγιο. Φρόντισε να συμπεριφέρεσαι κόσμια, διότι έχεις
ήδη ξεπεράσει τα όρια.
εκτροφεας δεν ειμαι κ ουτε θα γινω ποτε γιτι δεν εχω τα φραγκα!
Παράθεση:
κατσε να καταλαβω ? εχεις παρει εργασιακο basset? εψαχνες για εργασιακο κυνηγο-λαγοσκυλο?
ουτε κυνηγος ειμαι! τον εχω για σκυλο συντροφιας κ οχι για κυνηγι,αλλα επειδη ανηκει στην κατηγορια "κυνηγετικα οσφρησης" απο που ειναι λογικο να κατατοπιστω κ να παρω πληροφοριες; απο εναν κυνηγο! Ενας εκτροφεας rutt τι ξερει να μου πει για τι ρατσα αφου δεν ασχολειτε με αυτην;δεν το λεω για να θιξω κανεναν! με τη λογικη μιλαω!
οταν λοιπον πηρα τον μικρο ηθελα να τον δει ενας κυνηγος να μου πει τη γνωμη του.Ετσι κ εγινε! Ο πρωην συναιτερος μου στο καταστημα ειδων κυνηγειου κ αλιειας που διατηρουσα πριν απο καποια χρονια ειναι κυνηγος.οταν το ειδε λοιπον η πρωτη του αντιδραση ηταν ενα πλατυ χαμογελο ολο χαρα κ η φραση του:" ναι! ειναι καθαρος! ".
αμφισσβητουμε τον κυνηγο;παμε στο πρωτο προτυπο basset που επικυρωσε η Αμερικανικη Λεσχη Κυνοφιλιας το 1964 βλεπε:
http://akc.org/breeds/basset_hound/index.cfm (γιατι εγω δεν μπορω να γραφω με τις ωρες!)
χουμε λοιπον κ λεμε:γενικη εμφανιση,χαρακτηριστικα κεφαλιου,χειλη,λαιμο μυτη,προγουλι, ολα τα χαρακτηριστικα τα εχει.ειναι 2μιση χρονων με υψος 34 εκ.βαρος 23κιλα .
Αμφισβητεις ακομα rottie οτι ο σκυλος μου ειναι καθαροαιμος;Αν ναι οποτε κ αν κατεβεις καμια βολτα απο τα μερη μας σε προσκαλω να ερθεις να τον τσεκαρεις απο κοντα!(δεν ειρωνευομαι.σοβαρα μιλαω)
και οσο για τη συμπεριφορα μου! αν καταλαβω οτι ξεφευγω να εισαι σιγουρη οτι θα κανω μονη delete στο profile μου!