Πήρα το Sharpei από τυχαίο pet-shop γιατί το γούσταρα πολύ

dsidir

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
72
0
Αφού γνωρίζεις περισσότερα και έχεις στοιχεία, πες μου τι έχουν κάνει οι φιλοζωικές γι' αυτό το θέμα πέρα από λόγια.

μιλας χωρις στοιχεια λες οτι να ναι γενικοτερα

πως θα συνεχισουν να υπαρχουν αν δεν βρισκεται κανεις να αγορασει απο πετ σοπ ; για εξηγησε το

ποιες φιλοζωικες τους επιτρεπουν να υπαρχουν ; και αυτο να το εξηγησεις με στοιχεια

dsidir

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
72
0
Κι αν γίνει αυτό από πού θα αγοράζεις σκυλιά?
Και μη μου πεις ότι είσαι "κατά".
Στην πράξη τους πλήρωσες/ενίσχυσες.
Αυτό ουσιαστικά δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις σκύλο. Εαν αξαλαφθούν αυτά , θα υπάρξει κάποιος νέος. Το΄θέμα είναι να είναι και σωστός ο νέος τρόπος και να μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας απο οπουδήποτε.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ουτε κυνηγος ειμαι! τον εχω για σκυλο συντροφιας κ οχι για κυνηγι,αλλα επειδη ανηκει στην κατηγορια "κυνηγετικα οσφρησης" απο που ειναι λογικο να κατατοπιστω κ να παρω πληροφοριες; απο εναν κυνηγο! Ενας εκτροφεας rutt τι ξερει να μου πει για τι ρατσα αφου δεν ασχολειτε με αυτην;δεν το λεω για να θιξω κανεναν! με τη λογικη μιλαω!
οταν λοιπον πηρα τον μικρο ηθελα να τον δει ενας κυνηγος να μου πει τη γνωμη του.Ετσι κ εγινε! Ο πρωην συναιτερος μου στο καταστημα ειδων κυνηγειου κ αλιειας που διατηρουσα πριν απο καποια χρονια ειναι κυνηγος.οταν το ειδε λοιπον η πρωτη του αντιδραση ηταν ενα πλατυ χαμογελο ολο χαρα κ η φραση του:" ναι! ειναι καθαρος! ".
αμφισσβητουμε τον κυνηγο;παμε στο πρωτο προτυπο basset που επικυρωσε η Αμερικανικη Λεσχη Κυνοφιλιας το 1964 βλεπε:http://akc.org/breeds/basset_hound/index.cfm (γιατι εγω δεν μπορω να γραφω με τις ωρες!)
χουμε λοιπον κ λεμε:γενικη εμφανιση,χαρακτηριστικα κεφαλιου,χειλη,λαιμο μυτη,προγουλι, ολα τα χαρακτηριστικα τα εχει.ειναι 2μιση χρονων με υψος 34 εκ.βαρος 23κιλα .
Αμφισβητεις ακομα rottie οτι ο σκυλος μου ειναι καθαροαιμος;Αν ναι οποτε κ αν κατεβεις καμια βολτα απο τα μερη μας σε προσκαλω να ερθεις να τον τσεκαρεις απο κοντα!(δεν ειρωνευομαι.σοβαρα μιλαω)
και οσο για τη συμπεριφορα μου! αν καταλαβω οτι ξεφευγω να εισαι σιγουρη οτι θα κανω μονη delete στο profile μου!
πραγματικα δεν ξερω αν θα πρεπει αν σε διακωμοδησω, να σου απαντησω σοβαρα, υπογραμμιζοντας ενα ενα τα σημεια που εισαι τραγικα λαθος?
θα σου απαντησω για χαρη της συζητησης και ας στερηται κοινης ενηλικης λογικης το ποστ σου.

ενα κυνηγος (δεν ειναι κριτης, δεν ειναι εκτροφεας, δεν ειναι 40χρονια ιδιοκτητης, απλα ενας ασχετος)δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα αν ειναι γνηστιο ή οχι, γιατι απλουστατα δεν ξερει. Γενικα οι ελληνες κυνηγοι ειναι οτι απο ασχετο υπαρχει σχετικα με την κυνοφυλια, οι γνωσεις τους σταματουν στο μυριζη καλα το σκυλι. οποτε οταν μας υποδικνυεις την αποψη ενος ασχετους, αντιλαμβανομαστε ολοι οτι δεν εχεις ιδεα αλλα κυριως εισαι απο τους ανθρωπους που και ιδεα δεν εχουν και αποψη εχουν και δεν την αλλαζουν με τπτ.

για το δευτερο τι να πω! να κατεβει η ροτι στο ναυπλιο να δωσει αμεσα αποδειξη καθαροαιμιας!!!

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Φιλε dsidir εισαι κατα των puppy mills.
Απο την αλλη ομως θελεις και την πιο ευκολη και οικονομικη λυση για να αποκτησεις κουταβι.
Ενισχυεις τα puppy mills ομως με την αγορα κουταβιου απο pet shop την οποια και συνειδητα υποστηριζεις (αφου γνωριζες και απο πριν)και μας λες οτι οχι μονο δεν μετανοιωσες αλλα και οτι θα το ξαναεκανες.
Τελικα τι θελεις?
Πραγματικα με εχεις μπερδεψει.
Οσο για τις φιλοζωικες διαβασε το προηγουμενο ποσταρισμα μου μονο που αντι για κρατος βαλε φιλοζωικες.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Η συζήτηση μένει ανοικτή γιατί παρουσιάζει μεγάλο ανθρωπολογικό ενδιαφέρον αλλά ελάχιστο κυνολογικό ή κυνοφιλικό πλέον.

Θα κλειδωθεί χωρίς προειδοποίηση εάν παρεκτραπεί (περισσότερο)!

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Μόνο εγώ και κανένας άλλος δεν διαχειρίζετε (κλειδώνει , διορθώνει , μεταφέρει , κλπ.) το φόρουμ!

bili.t

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
68
0
60
ΝΑΥΠΛΙΟ
mybassetdog.blogspot.com
πραγματικα δεν ξερω αν θα πρεπει αν σε διακωμοδησω, να σου απαντησω σοβαρα, υπογραμμιζοντας ενα ενα τα σημεια που εισαι τραγικα λαθος?
θα σου απαντησω για χαρη της συζητησης και ας στερηται κοινης ενηλικης λογικης το ποστ σου.

ενα κυνηγος (δεν ειναι κριτης, δεν ειναι εκτροφεας, δεν ειναι 40χρονια ιδιοκτητης, απλα ενας ασχετος)δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα αν ειναι γνηστιο ή οχι, γιατι απλουστατα δεν ξερει. Γενικα οι ελληνες κυνηγοι ειναι οτι απο ασχετο υπαρχει σχετικα με την κυνοφυλια, οι γνωσεις τους σταματουν στο μυριζη καλα το σκυλι. οποτε οταν μας υποδικνυεις την αποψη ενος ασχετους, αντιλαμβανομαστε ολοι οτι δεν εχεις ιδεα αλλα κυριως εισαι απο τους ανθρωπους που και ιδεα δεν εχουν και αποψη εχουν και δεν την αλλαζουν με τπτ.

για το δευτερο τι να πω! να κατεβει η ροτι στο ναυπλιο να δωσει αμεσα αποδειξη καθαροαιμιας!
οπως υπαρχουν καλοι κ κακοι εκτροφεις, καλοι κ κακοι πωλητες κλπ υπαρχουν καλοι κ κακοι κυνηγοι.
το ατομο δεν το ξερεις,ασχολειτε γυρω στα 30 χρονια με το κυνηγι ειναι αρρωστος με τα σκυλια του και σεβομαι την γνωμη του κ την γνωση του.
τελος παντων ας μη το προχωρησουμε το θεμα!
οκ! ειμαι ασχετη! ειμαι ανιδεη! κ το σκυλι μου ειναι μουφα!!!! οκ! κανενα προβλημα!
χαρηκα που τα παμε!!!
κ οσο για το καλεσμα στη ροτι ηταν μια φιλικη προσκληση κ οχι προκληση κ σαν εμπειρη που φενεται οτι ειναι, βλεποντας τον απο κοντα θα εκρινε καλυτερα.
φιλικα!!!!!!!:):):)καλη συνεχεια!

dsidir

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
72
0
1) Έμαθα για Puppy mils αφού τον αγόρασα.
2) Είχα ακούσει από το τηλέφωνο από την precioushug, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο.
3) Φυσικά και είμαι κατά οποιουδήποτε βασανιστηρίου ζώων
4) Δεν θα ξαναγόραζα ποτέ από petshop σκύλο
5) Αλλά για τον συγκεκριμένο είπα ότι θα τον έπαιρνα και πάλι. ΝΑΙ
6) Αυτό που αποφάσισα είναι ότι αν ξαναδώ σκύλο σε pet shop δεν θα κάτσω να παίξω μαζί του και να πηγαίνω να τον βλέπω για μέρες όπως έκανα γιατί δέθηκα μαζί του. Έτσι είμαι εγώ.

Φιλε dsidir εισαι κατα των puppy mills.
Απο την αλλη ομως θελεις και την πιο ευκολη και οικονομικη λυση για να αποκτησεις κουταβι.
Ενισχυεις τα puppy mills ομως με την αγορα κουταβιου απο pet shop την οποια και συνειδητα υποστηριζεις (αφου γνωριζες και απο πριν)και μας λες οτι οχι μονο δεν μετανοιωσες αλλα και οτι θα το ξαναεκανες.
Τελικα τι θελεις?
Πραγματικα με εχεις μπερδεψει.
Οσο για τις φιλοζωικες διαβασε το προηγουμενο ποσταρισμα μου μονο που αντι για κρατος βαλε φιλοζωικες.

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Σεβομαι αυτα που λες αν και παλι νομιζω οτι εκανες λαθος. Και αυτο γιατι παραδεχεσαι και μονος σου οτι γνωριζες. Απλα δεν περιμενες τετοια κατασταση.
Και για τελος θα πω κατι που εχω διαβασει χιλιαδες φορες εδω μεσα.
Δυστυχως εκει αποσκοπουνε τα pet shops. Στο δεσιμο "της πρωτης ματιας" με τον επιδοξο ιδιοκτητη. Και τελικα στην περιπτωση σου τα καταφεραν.
και τα καταφεραν και ευκολα μιας και η πραματια τους ηταν και οικονομικη.
Ευχομαι να ειναι καλα το σκυλακι σου και να μην αντιμετωπισεις ποτε κανενα προβλημα.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Το να μιλας στην Ελλαδα για εκτροφεια, BYB, puppy mills κ.λ.π. ειναι σαν να λες σε μουσουλμανο πως με τη γυναικα του εχουν ισα δικαιωματα.

Εξωγηινα πραγματα.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Από όσο ξέρω , από τα καλύτερα εκτροφεία της Ευρώπης...και όχι μόνο! :rolleyes:

Πλάκα-πλάκα στείλε τους ένα e-mail να τους ρωτήσεις και να μας πείς και εμάς τι απάντησαν.
Να σου δώσουν και επωνυμίες εκτροφείων... :D

Υ.Γ. Από ότι είδα συμφέρει να κάνουμε και power buys...Από 4 κομμάτια και πάνω!

dsidir

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
72
0
Κάποιος που να ξέρει πραγματικά ?
Και να μην ειρωνεύεται υπάρχει εδώ μέσα ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κρατηστε μου και εμενα 1..εχω οικονομικο προβλημα αυτον τον καιρο να σκεφτω λιγο..μμμ:rolleyes:οντως απο 5 κομματια θα μας ερθει βολικα στον καθενα..
Πες τους εκ μερους μου να το στειλουν πακετο στην διευθυνση @@@@%%%%..

Ααα και γρηγορα γιατι με εχει πιασει κολουμπρα..,αυτα στο ιντερνετ το πολυ να κανουν μια εβδομαδα..
Μπραβο ωραια σκεψη..

dsidir

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
72
0
Κρατηστε μου και εμενα 1..εχω οικονομικο προβλημα αυτον τον καιρο να σκεφτω λιγο..μμμ:rolleyes:οντως απο 5 κομματια θα μας ερθει βολικα στον καθενα..
Πες τους εκ μερους μου να το στειλουν πακετο στην διευθυνση @@@@%%%%..

Ααα και γρηγορα γιατι με εχει πιασει κολουμπρα..,αυτα στο ιντερνετ το πολυ να κανουν μια εβδομαδα..
Μπραβο ωραια σκεψη..
Αν προσέξεις κάνοντας αναζήτηση με το όνομα σκύλου για τον οποίο θέλεις να βρεις πληροφορίες είναι από τα πρώτα που βγάζει στο google. Οπότε δύσκολα μπορείς να μην το δεις.

dsidir

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
72
0
Μεγάλη ευκαιρία! Τύλιξε δυο με απ’ όλα για το σπίτι! :D
Εσένα ειδικά πρέπει να σου στείλουν και ένα δώρο για τον φοβερό σαρκασμό σου. Κοτσάρισες και ένα STOP PUPPY MILS και νομιζεις ότι κάτι έκανες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog