Πέρσις

Status
Κλειδωμένο θέμα

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Να'ναι υγιές και ζωηρό και να ζήσετε πολλά και όμορφα χρόνια μαζί, όπως και με τα υπόλοιπα σκυλάκια που έχετε πάρει από το pet shop!
Αμ δεν το βλεπω γιατι δεν βγαινουν τα ρημαδια τα μαθηματικα! Ειναι το 4ο σκυλι που λεει οτι παιρνει απο το συγκεκριμενο pet. Ποσο ζησανε δηλαδη τα αλλα υγιεστατα κουταβια? 5 χρονια το καθενα?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θέλω (ή τουλάχιστον προσπαθώ) να δω το όλον θετικά, οπότε υποθέτω ότι αν όχι όλα, κάποια ζουν ακόμα!

Τη φράση που έχεις παραθέσει, την εννοώ, πραγματικά! Θέλω να ζήσει καλά το κουτάβι και να είναι υγιές και χαρούμενο!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικα ρε περση και οχι περσι the cat η περσυ το πασχα...σου εχει πει κανεις πως η ημιμαθεια ειναι κλασεις ανωτερη της αμαθειας...η μηπως ετυχε να σου πει κανεις πως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...ακουσε μια ωραια ιστορια συντομη στα αλλα φορουμ που γραφουνε πως ειμαστε οτι ειμαστε να γνωριζεις πως το λιγο λιγοτερο εχουμε προσωπικοτητα και αρκετα εντονη μπορω να σου πω...ειμαι ενα απο τα ατομα που εχουν τσακοθει αρκετες φορες εδω μεσα για λογουσ διαφορους αλλα σεβομαι τις γνωσεις ακομα και αν δεν γουσταρω το στυλ...μην στροβιλιζεις μαλακιες απο αλλα φορουμ σαν μικρο τρολακι...σεβασου ακομη και αν δεν σου αρεσει κατι, εκφερε γνωμη ακομη και αν δεν σου αρεσει κατι αλλα μην συγκρινεις για να συγκρινεις πρεπει να διαθετεις γνωσεις και να εχεις φαει πολλα καρβελια και πολυ σκατο απο σκυλο...

α και μην ξεχασω κατι οταν καποιος εκφερει γνωμη και σε πληγωνει ειναι αληθινος ασχετα αν εχει δικιο η αδικο ασχετα αν ειναι εγωιστης η οχι...εσυ για να εισαι αληθινος ηρθες να πεις οτι βριζουν αυτο το φορυμ σε αλλα φορουμ....με δανεικη γνωμη υπαρχεις και δηλωνεις γυρο γυρο σαν απορο τρολακι...ελεος τουλαχιστον απεκτησε γνωμη δικια σου και μετα δωσε τα ρεστα σου και αν στο τελος της ημερας εχεις δικιο θα φανει με διαφορους τροπους ... φιλικα να σου ζησει το κουταβι να περασετε πολλα χρονια μαζι αγαπημενοι...αλλα αν στο τελος της σεζον η διαφημιση δεν αποφερει κερδη διαλεξε μερικα μελη του φορουμ εδω που εχω τσακωθει και τους καταλογιζω με υπερμετρη φιλοζωια να τους δωσεις το κουταβι σου να το φερουν εις περας μην τους δωσεις την στεναχωρια να το μαζεψουν απο το δρομο κριμα θα ειναι να ταλαιπωρηθει τοσο,δεν θα σου πουν ουτε καλημερα μπορει να σε δειρουν κιολας αλλα θα αγκαλιασουν αυτο που εσυ ισως πεταξεις μια μερα στον δρομο...ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥς ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΥΤΟ.

Αυτα περση η persi η προπερσι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Η αριθμητική δεν θα ήταν και το καλύτερό σου ε;

Η έκθεση; Τίποτα ουσιαστικότερο σε όσα λέμε όλη μέρα σήμερα, δεν έχεις να πεις;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ούτε η λογική ειναι...
αφού εκλιπαρεις για ελεος (να βάλεις και επιγονατίδες), τι κάνεις εδω?

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
ελεος διδει μοναχα ο θεος φιλε μου μην ζητας επιθανατιες χαρες απο θνητους...ειναι σαν τις ψυχες απο τα ζωντανα ζητανε μονο αγαπη και εμεις αλλες φορες διδουμε αλλες οχι ειναι σαν την στιγμη που ανακαλυπτεις πως το κουταβι σου το πολυαγαπημενο και καθαροαιμο με το πλαστο πεντιγκρι ηρθε στην ζωη με λαθος συνθηκες και αναγκαζεται να ζησει μια ζωη με προβληματα επειδη εμεις ειμαστε ζωα και δινουμε εμπορικη νοτα στην ζωη αυτων...και ζητας απο εμας ελεος...get a life in another site .... and mercy ...!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Για κάποιον περιεργο (!) λόγο βρε Πέρση/Δαρειε/ Παρισάτιδα εν ανάγκη, μου θυμίζεις κάποιους πιτμπουλάδες που το παίζουν άντρες, πίσω από την μασέλα του ακοινώνητου σκύλου του, που μόνο ξύλο τρώει. Έχεις κολλήσει πίσω από δανεικές γνώμες, επειδη εισαι ανίκανος να σχηματίσεις μόνος σου, και προκαλεις άτομα που δεν ξέρεις και φυσικά δεν θα γνωρίσεις.
GET A LIFE....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Persis αν νοιώσεις την ανάγκη να απαντήσεις κάτι σοβαρό, στο θέμα που ο ίδιος άνοιξες, στείλε μου πμ, να ξανανοίξει.

Προς το παρόν κλειδώνεται, γιατί οι εκατέρωθεν υπερβολές, δεν είναι παραγωγικές.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97